80

художника

преди 8 години

Станишев, Станишееев....като вървиш само наляво к`во става??? Ами въртиш се в кръг и в един момент стигаш там откъдето си тръгнал. Не е важно в каква посока вървиш, важното е да е в ПРАВИЛНАТА !!!

79

българин

преди 8 години

Действително ,ако инженер Никола Белишки се кандидатира за президент аз ще гласувам за него!

78

Анонимен

преди 9 години

В България имаме само един политик-кметът на Панагюрище Никола Белишки.Станишев не е политик.Той е срам за народа ни.

77

ъ

преди 9 години

бла бла бла-още *** има ама веке ше *** нема-ич ми са неще.

76

хи

преди 9 години

тоа ПЛЪХ що не вземе да се скрие някъде и да изчезне от публичното пространство ! Европа тръгнала наляво - тръгнал си ти отдавна наляво с обърната резба.

75

Анонимен

преди 9 години

най - големия национален предател се появи !!! *** ...марш в сибир долна *** човекоподобна! Националния предател Сергей чужденеца да си ходи в дома у сибиря!!!

74

!

преди 9 години

Това е България- феномен в света. ББ ще се самопровъзгласи за президент!

73

Анонимен

преди 9 години

kyrshym za teb marsha.

72

кали

преди 9 години

Идеята е чудесна !!! Все пак в държавата ни има закони и законно право !!!

71

Загрижен

преди 9 години

Европа върви на ляво, щото е те гледа и изплясква... най-мълчаливия "председател", на парламентарна група...Да ви е ЧЕСТИТО?

70

arhar

преди 9 години

Защо Сергейчо Сталинишев още не е в затвора за престъпленията , които е извършил - умишленото изнасяне на папки със секретни документи към организираната престъпност; източването на 700 МИЛИОНА лв от 'Кремиковци' през 2005 - 2009 г. чрез Трактора и Дамбовците, които Цветанов вкара в ареста, когато беше вътрешен министър ; омаскаряването на Цветанов чрез фалшиви компромати за подслушване ; аферата 'Костинброд' ; аферата 'Хохегер' ?

69

Анонимен

преди 9 години

този комунистически плазмодий - син на кръстьо - и рода на поп кръстьо - иска пак да ни заробят руските *** - успиват простият народ с глупостите за светло бъдеще

68

сакън

преди 9 години

Ранхо е още. Остави 2-3 години на ББ и РБ да платят борча и после ще дойдеш на бял кон да обясняваш как ще харчиш за "социална" политика.

67

Анонимен

преди 9 години

Ето го нарциса, тези дни се поговори малко за лявото в две държави и тоя цъфна от нищото. Скрий се, Станишко. Знаем ти ги вересиите вече. Гледай си там жената и децата и поне за малко се прави на татко, за татко на народа не ставаш, дори за роб няма да те бива!

66

гласоподавател

преди 9 години

Как да гласувам за този след Костинбродската манипулация и изборният преврат на червено-кафявата олигархия? Как да гласувам за тези които вкараха България в борч от 5% от БВП на България? Как да забравя кои създадоха финансовите пирамиди от 1995?

65

anonimen

преди 9 години

Има една партия в България, която много пъти е била забранявана, избивана и подлагана на гонения като първите християни, но накрая пак е повеждала народа напред.

64

lelqta. na kircho

преди 9 години

Aloooo Kirch . I. AZ sam w chujbina. I mnogo se sramuwam OT Stanlshew, tozi kradez.

63

Anton

преди 9 години

Колкото повече се изказва Станишев, толкова по-нисък резултат ще инкасира БСП на изборите. Загубата на БСП не е предопределена, но е предопределено от присвитите устенца на това соц. чадо да тече само бълвоч и омраза. Да си кюта в Брюксел, да си прибира незаслужените пачки в евро и да си защитава (У)левите там. Наслушахме му се вече на тъпотиите. Почивай в катарзис!

62

уф..

преди 9 години

Станишев, НАЛЯВО.. ама Европа, където НЕ Е ГАЗИЛ сталински ботуш 50 години!Не се въодушевявай толкова!Амато в Италия , Оланд във Франция, другия в Испания.. ВСИЧКИ имат ЕДНО на УМ, като ВИ гледат соцкомунистите на върха 45 години и СЕГА пак, БОРЕЩИ се да построите капитализма, ХВАЛЕЙКИ социализма... ГОРКИТЕ ВИЕ! В чудо се видяхте ! Хем така, хем иначе!Кепазе станахте.Или в Руъсия или СМИРЕТЕ се и бъдете примерни граждани на ЕС! Без ДВУЛИЧИЕ!

61

художника

преди 9 години

До 68Който и да си ти, господинчо- Виж побликуваната статистика на Европейския парламент кой най-малко е взимал думата и участвал в дебатите в Брюксел. Това са СЕРГЕЙ СТАНИШЕВ и НИКОЛАЙ БАРЕКОВ . Поинформирай се малко и после пиши ПРОСТОТИИ !