8

Анонимен

преди 9 години

До 10 Какво означава апришейтнат????????????????

7

Анонимен

преди 9 години

За напълняването на Рене Зелуегър ореваха навсякаде. Относно отслабването на Крисчън Бейл струва ми се че попрекали.Мисълта ми е че, това е акт. професия - превъплъщаването и ако отслабването или напълняването се превръща в самоцел и ПР страда образът.Мат Деймън като интелигентен професионалист едва ли е бил огорчен, че не е бил " апрешиейтнат" заради килограмите му.Само изразявам мнение...

6

Нещо подобно

преди 9 години

Има един стар, черно-бял филм по романа на М. Шолохов "Тихият Дон". Не знам имената на актьорите, но от възрастните хора в нашето семейство знам, че навремето, в списанията с филмови вести е писано нещо по тази тема. Актрисата, която изпълнява ролята на Аксиния, в продължение на шест месеца нарочно е напълнявала, за да се доближи външният й вид до характерния физически тип на казачките от първите десетилетия на 20-и век.

5

токо

преди 9 години

Автора е пълен безхаберник,щом не споменава един от най-великите за мен- Робърт де Ниро-той наддава над 20кг за ролята си в "Разярения бик",за която си и роля получава Оскар.

4

Анонимен

преди 9 години

Да получиш оскар за това, че си станал дебел е като да получиш наградата на евровизия, за това, че си станал травестит.

3

Дядо Петър

преди 9 години

А нашият *** качва килограмите в името на държавната софра.

2

дгд

преди 9 години

мен какво ме интересува

1

Бял Данъкоплатец

преди 9 години

Това е далеч по-малко усилие от резултата който постигна Матю МакКонъхи за да пресъздаде ролята на болен от СПИН във филма 'Клуб на купувачите от Далас'.Един актьор достоен да бъде нареден сред най-добрите.За разлика от връзкарчето Клуни например,един безличен човек но уреден в толкова добри филми.