174

Анонимен

преди 9 години

Gadna MUTRO tisi problema na cqla Balgariq gadna MUTRO

173

Анонимен

преди 9 години

А не бе съседите ще те чакат да се правиш на остроумен и да се хилиш .А случайно да познаваш българо-гръцката история ,но трябва да почетеш малко книги само с *** усмивка пред огледалото не става

172

Данаил

преди 9 години

Или в резюме :"Кой каквото сам си направи-никой друг не може да му го направи"(може да си го лепнем на Народното Събрание за нов слоган)

171

ПЛАЧКО

преди 9 години

ПЛАЧКОООООООО....А га правеше въртели на руснаците комшиите ли те караха бре ТАПИГьОЗ долен

170

Анонимен

преди 9 години

Този доцент да намери едно шашка динамит и да си я сложи отзад и на националния празник да я палне да празнуваме двойно и в неутешима радост.

169

ognyanz

преди 9 години

Бойко поне си призна че:1. Турски поток ще заобиколи България2. Няма гаранция, че от него изобщо ще има възка към нас3. Няма да има такова нещо като газов хъб.И най-накрая, това, което може да направи Турция (т.е. да си гледа интереса и да взема самостоятелни решения) ние не можем да го направим. Нещо не ни достига или нещо имаме в излишък.

168

Анонимен

преди 9 години

*** гръмни се сам че ако те гръмне някой друг ще излезеш герой.

167

ceci_

преди 9 години

"Няма да е честно към българите, че това е нашият избор, в същото време да ни падат проектите и да губим пари", посочи Борисов във връзка с проекта за газопровод "Южен поток", за който Русия обяви от Турция, че спира, за да строи "Турски поток"."Екак няма да е честно бе Тикво. Нали това е "нашият избор" значи си е напълно честно. Българите са направили своя избор - турците своя. Ще видим кой ще се развива по-добре... Тиква.

166

Анонимен

преди 9 години

Тоз *** наистина има тиква вместо глава!

165

до 209

преди 9 години

Колега , за този са гласували хора без мозък и част от седерастията.

164

Анонимен

преди 9 години

Абе,ей,пука им на съседите за твоите терзания.

163

sram

преди 9 години

Най-срамното изказване от примиер на България,което съм виждал и чувал!Турците му са виновни,така ли?Те си гледат интереса,Тиква смотана.Ние като държава не се възползвахме,а лизахме ***,а сега пак си търсим виновник!Ох,Българино,ОХХХ

162

Анонимен

преди 9 години

Моли се *** ,моли се, но не само на гърците рами и на Путинр защото ТОЙ ще те катурне, крадльо!

161

Анонимен

преди 9 години

Чудя се кои гласуваха за този ***? И продължава да затрива България. Не разбрахте ли, този страхливец като му се напече и обезкости народа си ще избяга в Америка и от там ще се подиграва. Този *** никога не носи отговорност и никога той не е виновен!

160

Анонимен

преди 9 години

В бизнеса няма обич. Русия винаги си е отстоявала интереса, или поне почти винаги. Има си начини да се свали цената, но не е този начина. Българите съм сигурен, че обичат руснаците поне колкото сърбите и гърците. Русия заради Сърбия е ходила на големи компромиси, обявявала е война (Първата световна), към гърците също е с доста добро отношение. Но и за България не е правила малко. Въпросът е да не се унищожават безсмислено добрите отношения с Русия. Да се прави политика. Но това е нещо, което...

159

Анонимен

преди 9 години

Борисов, с "дано" държава не се управлява!

158

Ганчо

преди 9 години

И да се молиш г-н. Борисов, няма кой да ни помогне /а да се молиш не е допустимо както за вас така и за България, Вие сте ръководител на ВЕЛИКА БЪЛГАРИЯ/. Америка-далече, Европейски съюз-не му дреме за нас, Руснаците ще спрат кранчето на всичко и тогава тежко ни и горко. Сами си вкарахме автогол като се правим на по-големи католици от папата. Никой не го интересува за нас. Американците ще си отидат, а ние отново нямам да имаме нито ток нито газ. Такава е жестоката действителност.

157

Анонимен

преди 9 години

А дано, ама надали...

156

Чичовото

преди 9 години

За съжаление Америка е много по-далече от България от Русия,а и богатите американци нищо не желаят да ни подаряват,нито да ни спонсорират за каквото и да било.Така че спасението на давещите се е в ръцете на самите давещи се.

155

Анонимен

преди 9 години

Вашата прекрасна статия така ме вдъхнови, че намразих още повече руските газопроводи. Благодарение на вас станах техен горещ противник. Желая по-често да пишете за отвратителните руски газопроводи!