42

Спас

преди 9 години

Така е написано, че не ми е ясно кой е стрелял?????? Кой убива мирни граждани???????????

41

Спас

преди 9 години

Фашисти!!!! Скоро ще им дойде края!!!! Ще има и репарации за разрушеното!!!!

40

Accept

преди 9 години

С опитите си да изгради някакъв руски свят стопанинът на Кремъл постигна единствено това, че днес в съседна нему славянска страна срещу него воюват даже руснацитеArkadiy BabchenkoАркадий Бабченко Автор: Аркадий БабченкоАркадий Бабченко е руски независим журналист, считан за един от основоположниците на съвременната руска военна проза, създател на проекта Журналистика без посредници , един от създателите и издател на военния алманах Изкуството на войната.Ето какво пише той по повод изказването на Путин пред петербургски студенти, че украинската армия всъщност не защитава и

39

Анонимен

преди 9 години

Много по опасни са руските терористи в Украйна отколкото терористите на ИДИЛ.

38

Анонимен

преди 9 години

Другаре седеруги, идва 2 февруари. Вашият "нежен"празник, ще заформите едно мило гей парадче.

37

до 41

преди 9 години

Сам ти го сложих.

36

до 39

преди 9 години

Кога събра 5 точки одобрение, сам ли си ги сложи ? Друго си е да ти го кажат от Вашингтон пост !

35

до 19

преди 9 години

В Мариупол също цивилни бяха избити от бандеровската армия !Много е гадно да гледаш как се избиват помежду си млади момчета, заради някакви фашаги .

34

до 36

преди 9 години

*** намерил кой да цитира. Путинската агенция за дезинформация Интерфакс.

33

Анонимен

преди 9 години

По нагло животно от руснака няма. Лугандонци щели да седнат на масата за преговори в Минск, но преди това Украйна трябвало да поеме ангажимент, че ДНР и ЛНР ще бъдат на издръжка на Украйна. До преди година тръбяха, че те хранели цяла Украйна, а сега се молят за алименти от Киев. Не внасят данъци в Украйна, воюват срещу нея, и за благодарност трябва да бъдат хрантутени от нея.

32

Анонимен

преди 9 години

Не съм очаквал руснаците да бъдат по-гадни терористи и от гадните джихадисти!

31

Анонимен

преди 9 години

Съобщава се също, че петима души са убити при обстрел от украинските сили на Дома на културата в Донецк, където раздавали хуманитарни помощи, допълва Интерфакс....абе това сайта ввв.днес.бг ли го е написал???? не може да бъде...те украинците не стрелят по собственото си население бе !!!!!

30

Анонимен

преди 9 години

Киев явно е отписал Донецк и Луганск, просто им рушат инфраструктурата и гледат да задържат някои стратегически обекти, без които тези райони трудно биха съществували. Без руска помощ тия две губернии не биха изкарали дълго.

29

УКРАИНЕЦ

преди 9 години

До Анонимен--------------------За каква хунта говориш-правителството на Украина дойде на власт след свободни избори в които националистическите партии въобще и не спечелиха 4%,Или бъркаш Украина с Русия-там е хунта начели с подполковник Путиночед !

28

до 28

преди 9 години

София ми дойде ей така, можеше да кажа Варна, Пловдив, Хасково етц. Това беше пример. НО разбирам за какво ми говориш, можеби има прости селяци който се дразнят на още по прости софиянци като теб, които не рабзират да кажем какво е "хипотетично" или "пример"

27

УКРАИНЕЦ

преди 9 години

До онбашията-----------------От Десен сектор съобщават-до няколко дни Донецк ще бъде освободенот терористи-сепаратисти и всякъква неукраинска *** с оружие,после идва ред на Луганск.Останалите живи бандюги ги чакат урановите мини за 25 години.Слава на Украина !

26

УКРАИНЕЦ

преди 9 години

До IcoАми дай идея какво да направят-как да изгонят бандитите от града -като те са с танкове между блоковете ?

25

до бам

преди 9 години

"не ме интересува хич дали е българска армия, американска или руска", важното е че е от София.Поредния *** ***, на който все софиянците му пречат.

24

ukrainec

преди 9 години

До бамAми *** го кажи това на путин бе момче-да изтегли отрепките си от Украина !

23

до 24

преди 9 години

Има си начини, има пехота, имат танкове, имат авиация в 21 век сме. Ако твоя град е на това място ти би ли стоял на 40 километра от него и да изстрелваш снаряди без въобще да гледаш къде падат? На тях им е ясно че там живеят повече руснаци и просто искат ги прочистят... ми се струва..