357

Спас

преди 9 години

До Анонимен 460Тази пенсия е на базата 30р.=1$, но дори и такава при 5лв. ток на месец е КОЛОСАЛНА СПРЯМО БЪЛГАРСКИТЕ!!!!!!!!..........А НИКОЙ НЕ ГОВОРИ ЗА ТОВА??????????????, НО ВИЖ РУСКИТЕ ПЕНСИИ БИЛИ ЛОШИ:))))))))))))))))) ТЕ СЕ ИНДЕКСИРАТ ВСЕКИ МЕСЕЦ, А НАШИТЕ СА СИ СЪЩИТЕ ОТ СОЦИАЛИЗМА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

356

баче кико

преди 9 години

До Стойне от ЧукуровоНикой не е длъжен да те издържа. Държавата стига до там да очертае политически граници на една карта. Бъркате се че някой трябва да ви хрантути цял живот. Държавата това са хората. Няма същество държава което плаща и се грижи. Или се грижите за себе си и спазвате законите на територията на която се намирате ако ли не към Русия с любов и поздрави на Путин.

355

Анонимен

преди 9 години

11400 рубли са 284 лева това е в русия като СРЕДНА пенсия

354

Анонимен

преди 9 години

Гледайте своите пенсионери, рая с рая.

353

фак ю

преди 9 години

До Анонименкои са тези някои За *** ли говориш

352

Елка не е крива

преди 9 години

До Анонимен 454Недей руга ***, това го е писала Елизабет Пайпър. *** само го превежда и то щот тъй са й наредили. Елизабет можеш да я ругаеш и даже трябва. Изобщо видиш ли англичанин, заший му един шамар, все ще има за какво.

351

Бла-бла

преди 9 години

До ВикторАма вий сте в Европския съюз, драги Виктор. А както е известно, членството в ЕС се яде, пие, облича, обува и пр.

350

Бла-бла

преди 9 години

Лиза от Лондон понятие си няма от руската душевност и светоглед.Санкциите и свързаното с тях обедняване настройват руснаците срещу Запада, а не срещу собствените им управляващи. Ама кой да й каже.

349

Анонимен

преди 9 години

До Викторогромната пенсия от 214 лева, за 40 години трудов стаж----------------- Да беше си правил по-високи вноски, някои хора с такъв стаж взимат по 600 лв.

348

Стойне от Чукурово

преди 9 години

Я зиам 87лв."пенсия" И ако ми дадете всички депутати(народни избраници) министри и президенти от 1990г.та до днес.....не ми трябват оръжие или ножове,с голи ръце ще им вадя червата! Да ви *** на демокрацията....

347

Виктор

преди 9 години

Ако може авторите с такава стръв да се заинтересуват от положението на пенсионерите в България. Майка ми за 36г. трудов стаж взема почти 175 лева на месец, а баща ми - огромната пенсия от 214 лева, за 40 години трудов стаж. Много хубаво, ама на руските пенсионери са им скъпи лекарствата ,пък! А тези на моите родители през здравната каса са съответно 51 лева и 35 лева. Колко прави това, че не мога да смятам. Горе долу 20%. Но няма да говоря за цената на тока и храните щото ще се ядосам и ще псува

346

Анонимен

преди 9 години

един приятел Бесарабски Българин , каза че Русняците са най-добрите от бившия съветски съюз , ако може ще ти помогнат и не са завистливи , а украйнците и *** за зеле не стават , западна украйна са били части от полша , която е дадена на украйна при войната и там са мързеливи поляци

345

Анонимен

преди 9 години

пак написано от *** простакеша . Че в ЕС ( България ) да не е по-различно , има всичко по магазините , а какво има в хладилниците на пенсионерите . Българските пенсионери ,е да не им дават заплати , та да плюват Русия ,както при теб *** , *** глупава

344

Лошо, Гошо

преди 9 години

Рядко чета новини тук, но промиването на мозъци е ужасяващо! Ще продължа да мятам по око на новините тук, но засега само за сведение. Единственото което ми идва да напиша е - "А вие защо биете ***?"Я вземете и напишете какво казват нашите бащи и майки? И каква е разликата между техните думив "демократична" и "свободна" България и изостаналата в "каменната" ера "азиатска" Русия!Как не ви е срам да пуснете такава новина? "Мили" родни журналисти!

343

do449

преди 9 години

I shto ne ostana v raya na zemiata?

342

Анонимен

преди 9 години

Тадиционно зле са пенсионерите в европейска България, но темата е табу за "журналисти" от тип *** Василева, защото тя си заработва парите с антируска пропаганда, а това, че над 50% от пенсионерите живеят по европейски със 70? на месец не я вълнува. Тя има по-важна мисия, да сваля Путин!

341

anonimen

преди 9 години

До АнонименTi izob6to nesi nikakiv rusnak na polovina i ne6to pove4e ti nesi bil nikoga v Rusiq.Az li4no sam bil tam prez 01.06.14 i rabota ima stiga da iska6 i imaj jelanie da raboti6 a do kolkoto za cenite sasi bqha mnogo dobre otkolkoto v BG.I vinagi horata ti kazvat edno zdravei a ne kakto tvardi6 iskali date napadnat i tem podobni

340

Спас

преди 9 години

40 лева за наем на апартамент в Москва??????????? Те са построили Комунизма!!!!!!!

339

Спас

преди 9 години

Страшно е нагло да пишеш за руските пенсионери, че плащали за ток 5 лв. на месец, а да си мълчиш за нашите, които дават половината си пенсия за топло!!!!!!!!!!!!!!!!

338

Анонимен

преди 9 години

Путин индексира пенсиите от утре ...