95

муспи

преди 9 години

Тези на снимката не държат калашници - ясно кой ги въоръжава, вече се играе с открити карти.

94

края на Свeта

преди 9 години

Да се молим на Господ тези тетористи да не разберат за Смяната на имената на муслуманите в България с християнски 1986 , тва би могло да е края на Свeта за България

93

Ка

преди 9 години

След ВСВ арабите не прекъснато са ограбвани и тормозени от американци и евреи.

92

Тодор Живков

преди 9 години

Тодор Живков когато трагнал да прави Възродителен Процес не е знаел че БУМЕРАНГА ще се върне обратно от където е хвърлен , на ви сега Тодор Живков , честито на печелившите

91

Аслан

преди 9 години

Ислямските държави по света са развити до стадии на феодализъм, съчетан с робство спрямо жените и децата. Подобно е било положението в Княжество България през 1878г. и в Русия до 1917г. В братския САЩ до края на 70-те е имало сегрегация.Такава и до днес има в Африка. Светът днес се е променил, обаче не и повечето от ислямските държави, те отстояват робството, щото така пишело в Корана. *** също не се променят. Да накараш такива същества да приемат общочовешки ценности е немислимо!

90

Анонимен

преди 9 години

Босня , Херцеговина , Косово - все приятелите на САЩ.Нали в Косово , САЩ имат най голямата военна база . Това им е плана - мюсолмани срещу християни - това се прави в Ирак и Сирия !

89

Членска карта №7

преди 9 години

Ялова, пълна с празнословие статия. Нищо конкретно. Заглавие в стил Мърдок...

88

Mehmed

преди 9 години

Gluposti na tarkaleta.Miusulmanite na Balkanite ne izpovqdvat tozi radikalen isliam .plus tova povecheto ot tah sa rodolubci i patrioti .

87

fern1

преди 9 години

~ITALIANZITE DAVNIMAVAT DANESTANE OT BALKANISTAN ITALISTAN CE DASE CHUDIAT ~

86

ШибиРиби

преди 9 години

Добре че на ред за Белия Дом са Републиканците, че на Омама му е през шнорхела за Балканите, Клинънови също освобождаваха Косовските мафиоти. Буш и амбасадора му насвиха сърмите чак на Доган ако някой помни... сега е време да се връщат на власт и да направят тези от ИД на кюфтета, че Бойковите дюнери нещо никак не проработиха.

85

Анонимен

преди 9 години

А ние пък християните ако бяхме единни нямаше да помислят да излизат от пустинята! Само че библията добре е описала последното време и то е близо...

84

чакащ

преди 9 години

Чакам!!!Вампири, брадати, грозни!!! Не живея в Бългаия ама ви чакам!!! да си взема еднопосочен билет обратно

83

Анонимен

преди 9 години

Добре, че са евреите да ни пазят от радикалната ислямистка ***!

82

Анонимен

преди 9 години

Джихадисти - онанисти!

81

Мачете

преди 9 години

ха вярно има ислямист цъка минуси

80

Анонимен

преди 9 години

И как ще стане това при 90% християнско население на Балканите? Ще ни поробват ли какво? Нали са наясно, че те ако са радикани ислямисти, ние можем да сме радикални християни. Да не си мислят, че тук хората са агънца, с те са вълците... Ние може да сме малка държава и да паднем в една война, ама без бой няма да се дадем, до последната капка кръв ще защитя родината си.

79

Мачете

преди 9 години

Чакаме ги хахахаха

78

Да да

преди 9 години

тука вече не познаха. Ще се защитаваме на живот и смърт. Само да е пробват...

77

Анонимен

преди 9 години

засечен е потенциален джихадист раздаващ минуси яко ! хахаха

76

Анонимен

преди 9 години

не знам, не ме интересува ! Аз съм с разрешително за оръжие, ще ги пукам нард без да ми мигне окото ! Съветвам всички да се поразровят за анархистки самоделки и да се пообразоват малко , защото ще са нужни !