18

Кристиян

преди 9 години

Щом този "експерт от НИМХ-БАН" го казва, значи много добре ще стане .... Ще падне поголовно "ашладисване" на киви със слива ... и ще имаме "космата слива" ..... Това ще е БГ приноса от БАН в обогатяването на м/ународното развитие на културите на плодовете ....

17

Анонимен

преди 9 години

А дано, че ми писна от турските лимони пропити с отрови.

16

ВСИЧКО Е ПАРИ

преди 9 години

РАЗРЕШАВАМ ДАСЕ ДОБИЕ ШИСТОВ ГАЗ ОТ МОЯТА НИВА ,,,,СТИГА ОФЕРТАТА ДАЕ ИЗГОДНА ,,РАЗБИРАСЕ ЧЕСЕ НАМИРА В ДОБРУДЖАТА

15

Ашладисания

преди 9 години

А, добро утро! Че аз у нас си отглеждам една слива от 23 години!

14

Гай Баньо

преди 9 години

Има и киви и арония и маслини и лимони."Професора" да пита как и къде.Ще му кажа.

13

60 сек.

преди 9 години

А банани кога? Все пак сме бананова република, а банани няма...

12

Анонимен

преди 9 години

Вуйчака колко смокинова е изпил, тия представа си нямат.

11

42

преди 9 години

АЙ, СИКТИР. СКОРО В БЪЛГАРИЯ ЩЕ ИМА СКОРПИОНИ И ТАРАНТУЛИ. ЩЕ ИМА ПИТОНИ И КОБРИ. А В НАШИТЕ РЕКИ ЩЕ СЕ РАЗВЪДЯТ КРОКОДИЛИ. ТОГАВА ЩЕ ЕМИГРИРАМЕ В РУСИЯ, КОЯТО ЩЕ НИ СЕ СТРУВА КАТО РАЙ.

10

Анонимен

преди 9 години

Няма пръскане на кемтрейлс повече от 9 години над България от ниско летящи самолети! Няма!!! А негов колега от НИМХ каза че същите самолети не пръскали химикали и отрови, а в техните двигатели СЕ ВПРЪСКАЛО ВОДА!?! за да се охлаждат!? Е, този човек е за две Нобелови награди. Да впръскаш вода в двигател с температура на изгаряне над 850 градуса!?! Българите не им се вярва, че това не са обикновенни пътнически самолети, както са на лайв-трафика. Нека обаче да се загледат повече към тях и да мислят.

9

До-6

преди 9 години

Умнико , първо се научи да гледаш по далеко не само около носа си.Пишеш глупости не прави изводи относно отглеждането на овошки какво при вас вирее .Вземи почети и тогава коментирай .

8

дядо Мраз

преди 9 години

То и сега се отглеждата Смокини. Дори и в Северна България. И киви, в малки райони на южна България. Ще повярвам, че има генерална промяна в клибата ни, само когато тук почнат да растат кокосови палми и ананас. А до тогава климата ни ще продължи да съществува около равновесното си положение - с кратки колебания в по-дъждовната или по-сухаа, респективно по-скудената и по-топлата граница. Но това не е генерална промяна, това е само колебание около равновесната точка.

7

бай Щъ до 9

преди 9 години

Недей така, тоя път е прав Сиднито , всяка година като си ходя до бг и все повече от дворовете на комшиите са покрити от добре поддържан райграс , а зеленчуци имало бол на пазара....и предпочитат да си пият кафенцето у Търново

6

БРАННИК

преди 9 години

Не се косете, вОда има, акъл нЕма.

5

анонимен

преди 9 години

в троянско сливи се отглеждат повече от 100 години и друг път съм писала вместо тютюнучените от бан да кажат какво може да се отглежда на тези почви

4

Д-р МАХМУРЛИЕВ

преди 9 години

Всички Махмурлиеви сме за глобалното затопляне, щото ще има повече плодове-суровина за пиячка!

3

Анонимен

преди 9 години

Че те и сега си се отглеждат. В дворовете на хората има масово киви в Пазарджишко.

2

3

преди 9 години

В момента у нас се отглежда и киви. Баба ми гледаше смокини в Горна Оряховица, другата- с Свищов. И досега дръвчетата виреят добре. А сливи у нас се отглеждат от векове.

1

Анонимен

преди 9 години

Г-жо Йорданова, съдейки от статията ви вероятно не сте запозната, но ние и в момента отглеждаме на територията на България сливи и смокини!