8

БГ Новозеландец

преди 9 години

В момента се играе финала на Asia Cup по футбол в Сидни, между Австралия и Южна Корея, и резултата в началото на първото продължение от 15 минути е 1:1. Ние, новозеландските кивита, мразиме австралийските кенгура, и искаме те да паднат!!!

7

до Гошу

преди 9 години

Този Гошу май се е напушил лошУ...

6

от сидни ав$$тралия

преди 9 години

"Преди 500 години Нова Зеландия е била дом на най-голямата птица в света моа"може ако сме 2415 годинавъпросната двукрака птица динозавър е изчезнала около 1900. От тогава насам повече не е видяна. Изчезнала е защото завоевателите са ги изяли с месото им са пълнили корабите за да имат храна за да продължат плаванетоАз днес също плувах с кораб около Сидни много красива разходка си направих, в океана имаше силни вълни беще забавно. Прекарах доволно :)

5

Анонимен

преди 9 години

До WakatipuПрав си. Езерото е Уакатипу и е туризма е развит отлично. На брега на езерото се намира Куйнстаун- страхотен град, отправна точка за посещение на едни от най- големите фиорди в света. Трилогията на Толкин не е снимана на южния , а на северния остров. Лично посетих " седалището" на хобитите. Някой написал, че се самоубивали, не е вярно!

4

Wakatipu

преди 9 години

Uaikatipu?!? Ползвайте малко Гоогле преди да пишете. "Южния остров. Там не живее почти никой, освен фермери и туризмът не е добре развит." - тцтц... не бил развит туризма...

3

дедо един

преди 9 години

Бе къде е оня п--..... така де, Сидни-то имам в предвид?

2

мечтател

преди 9 години

Има един *** който изхвърля топла вода, но само ако преди това си му изсипал една кутия прах за пране в отвора. Изсипваш прахта, чакаш 5 минути и се къпеш. И аз искам!!!

1

Иво

преди 9 години

"Южния остров. Там не живее почти никой, освен фермери и туризмът не е добре развит."Пълни глупости. На Южния остров е втория по големина град - Christchurch, живеят много хора и туризма е много добре развит.