24

Ани

преди 9 години

До Влади, анонимен и митница Свиленград: Браво! Всичко написано от вас за някой свиленградски митничари си е самата истина. Крайно време е специализираните служби да се заемат със служебните си задължения и да разобличат всички играчи в тази система.

23

готин

преди 9 години

така е рибата мерише от към главата,това трябваше да се случи мноооооооооооооого от отдавна

22

митничари Свиленград

преди 9 години

До анонимен: Де да беше само това. Освен екскурзиите им в чужбина, почивките и лукса в който живеят, всеки уикенд са на пазар из големите градове на БГ или в Турско и Гръцко. Е, очевидно е, че не разчитат само на едната раб.заплата! Другото което е, някой от митничарите тук са с много силни позиции, връзки и контакти с влиятелни лица, които им осигуряват чадър за безпрепятствено продължаване на престъпната им дейност-корупция, контрабанда, подкупи.

21

Анонимен

преди 9 години

Кой може с една работна заплата да си позволи всяка година луксозни екскурзий в чужбина, всеки сезон почивки в скъпи курорти и в лукс хотели, зимата задължително на ски /скъпо удоволствие/, а лятото на почивка в минимум два-три курорта. Ще ви кажа: корумпираните "митничари" в Свиленград. Сами си направете сметката за какви пари става на въпрос и надали разчитат само на едната заплата.

20

Влади

преди 9 години

Ама разследвайте и подчинените му и те са в схемата с подкупи, рушвети и корупция. Най-алчната и безкруполна бе Нина Господинова-дебелата Нина. Почти всички митничари от Свиленград с малки изключения са корумпирани. Имуществата им са на поставени лица. Една част от контрабандните стоки - злато, дрехи, парфюми и т.н. си ги разпределят по между си. Това е всеизвестно в Сливенград, тук всички са наясно с корумпираните митничари.

19

boss

преди 9 години

Подкупите са платени от Кирил Крумов Лукаров същият господин печата фалшиви лични карти и с.у. на Мпс и ги изнася в Милано,обаче Полиция не го и търси! Защото не било престъпление!

18

Анонимен

преди 9 години

600 лв подкуп за шефа на митницата? Майтап. Явно само толкова са им отпуснали на ДАНС за подхвърляне...

17

Анонимен

преди 9 години

И този ще го пуснат. Това е за парлама на върховенството на закона. Шменди- капели, риишли!

16

Анонимен

преди 9 години

След 72 ч. безследно изчезнал - в компанията на останалите бегълци

15

Анонимен

преди 9 години

Ама това са глупости бе. Той човекът е получил парите от тъща си. Пък на нея ги е дал дядо Кънчо през 1938г. / специално еврата/. " И кво сега. Кво се фалите, като видя снимка на тоя, след решението на съда да бъде облечен в раирана пижама, тогава ще повервам, че у нази се опитват" да се борят с корупцията.

14

кой,кой

преди 9 години

Стига с тоя ГЕРБ те защото др.бяха мнаго свестни.Той батака е толкова голям,че вината не е само в една партияНещата са много дълбаки и с натрупване.Трябва много и непрекъсната работа без отказно.Уморително е но си заслужава държавата да се управи,но всеко следващо правителство трябва да поеми управлението така че да доизгражда направеното ,а не да го задрасква и всеки път наново.То затова се въртим като ,,Перла"1

13

Пепа

преди 9 години

Добре,хващате го вземате му парите и после какво?Пускате го да си ходи и следващият път същата история.Няма ли наказания които да го лишат от правото да повтаря тази порочна практика.То така все едно нищо.Само едно лаене,шум и нещата се повтарят дао безкрайност,с една дума да има работа на журналистите да пишат и коментират.Просташко е .

12

Анонимен

преди 9 години

и ко прайм сега.ееее,що не станах митничарче на времето бееее.

11

Мъка

преди 9 години

До яяя то пък преди ГЕРБ никой не крадеше и главни секретари не се сменяха - не ставай смешен, проблемът не е в партията на власт, а в системата.

10

Анонимен

преди 9 години

получил награда за най голям рекетчия.

9

дедо поп

преди 9 години

Тоя май се е пробвал да блажи САМ и затова е изгорял.

8

анонимен

преди 9 години

гласувайте пак за герб и продължавайте да си пишете по форумите колко стевъзмутени

7

яяя

преди 9 години

Герб са на власт отново. Грабежа потече с пълна сила.Сега ще започнат напъни за смяна на главния секретар на МВР.Той е дървен в говоренето но в работата си е точно на светлинна година пред Будата, а за подсъдимия цвъц се не сещам даже.

6

Анонимен

преди 9 години

обесени трябва...дайте го на народа ...ние ще го накажем ...нема затвор нема разходи, с камъни ще го го затрупаме ...

5

Анонимен

преди 9 години

СЛЕД 72 ЧАСА СИ ПЛАЩА ГАРАНЦИЯТА И ПОСЛЕ ЩЕ ГО ХВАНАТ ЗА ДОЛУПОДПИСАНИЯТ.ТЕЗИ НОМЕРА СМЕ ГИ ГЛЕДАЛИ ГЛЕДАЛИ ЧЕ ЧАК НИ Е ВТРЪСНАЛО. ПРИМЕРИ КОЛКОТО ЩЕТЕ.