136

Анонимен

преди 9 години

До Анонименdai da vidim statistikata be :D ,mnogo si zle

135

Анонимен

преди 9 години

Руските смолети взеха вече да прелитат където си поискат по света. Щом други могат до ходят в други района по свето, защо русняците да се прелитат по въздуха по свето. Отгоре е по добре винаги и се вижда всичко.

134

Анон

преди 9 години

УКРАИНЕЦ = МАКЕДОНЕЦ

133

Анон

преди 9 години

Как така се случва , че малко преди да се разискват санкции срещу Русия се случва нещо чудовищно , с много жертви?Кой има интерес от това ?Русия ли , за да бъде обект на още по -жестоки санкции или някой друг?

132

Анонимен

преди 9 години

До УКРАИНЕЦА бе Украинец,В Аушвиц не я поканниха защото е държава-агресор,която в съюз с Хитлер нападна Полша през 1039 Ти с акъла ли си или си Зомби . Защо Германия беше поканена ?

131

Анонимен

преди 9 години

До УКРАИНЕЦКофти, че жителите не разбират от геополитика и казват , че ракетите били дошли от запад, демек от позициите на украинските сили

130

Анон

преди 9 години

Пак до Украинец"цели руски танкови бригади през отворената граница"Само си представи какво би станало, ако е вярно това , което пишеш:)))

129

УКРАИНЕЦ

преди 9 години

До Анонимен--------- НОВИНИ АТО-сбъднати мечтиЖителката на Мариопул Олга Абдурашитова -33 години,голяма поклонница на Путин и руския свят.До неотдавна апелираше във всички възможни социални мрежиКъм Путин да дойде и нападне Мариопул за да го освободи от омразните за нея украинци.На 25 януари заветната и мечта се сбъдна-първият руски снаряд гръмна на пазара в Мариопул и почитчтелката на Путин я сабраха първа в найлоновите чували!

128

УКРАИНЕЦ

преди 9 години

До Анонимен---------------Според тебе ще излезе,че стреля само Укроармията-терористите си мълчат и играят карти.

127

Анонимен

преди 9 години

До УКРАИНЕЦАко си украинец в Украйна, ще те разбера . Там всичко руско е забранено. Но има интернет , бе пич. Има тубе . Опитай да гледаш безпристрастно и ще видиш истината . В Донбас мирни украински граждани умират само от обстрел от украинската армия.Това просто не е хуманно.

126

УКРАИНЕЦ

преди 9 години

1939 г -септември

125

УКРАИНЕЦ

преди 9 години

До За 146------------"но в случая тя беше нападната по най-агресивен"Въъх ! За пръв чувам че Русия била нападната !-Украинците Ростов ли нападнаха или направо удариха Москва.?В Аушвиц не я поканниха защото е държава-агресор,която в съюз с Хитлер нападна Полша през 1039 г.

124

Анонимен

преди 9 години

тука некаква *** украинска фашага яко бълва бълвоч аре беегай на фронта да трепаш терористите още малко ви остава Путин до 1-2 месеца ще ви разкаже играта

123

УКРАИНЕЦ

преди 9 години

До Анонимен,Танкове,самолети,град-леко оръжие ли е -наистина ли си толкоз ***,че да мислиш,че не влизат цели руски танкови бригади през отворената граница ?

122

Анонимен

преди 9 години

по изказа си личи,че не си укрохохла!а когато ви дадат Меркава, дано да имате късмет да срещнете в истински бой руския Т-90.задължително в боекомплекта изисквайте от евреите достатъчно налични памперси!щото иначе и климатроника нема да ви помогне.нали се сешащ каква ще е вонята!

121

За 146

преди 9 години

До УКРАИНЕЦТова, че сега съм на страната Русия , не значи че не разбирам и схващам историята, пич.Веднага кав=звам - в Русия не всичко е цветя и рози, но в случая тя беше нападната по най-агресивен начин в момента се води тотална инфо война срещу нея. Изйеивяват се факти на поразия.Защо не беше поканена Русия на честването на 70 г. от Аушвиц? Да не разкажеш пак , че не Червената армия е освободила лагера ,а Трети украински фронт, следователно - украинци...

120

УКРАИНЕЦ

преди 9 години

До АнонНе чети рашистка пропаганда-децата ги трепят рашистите тоест руските фашисти,а руският език не е забранен вУкраина и никога не е забраняван-той е езика на АТО-понеже го разбират всички бойци.

119

Анон

преди 9 години

До УКРАИНЕЦ-Ние Укрите трепеме москалите-рашисти- В това се състои вашата идеология на еничари - да трепете по най-зверски начин хора от вашия "бивш" род. ТЪрепете ги без оглед дали са жени, деца , миньори ... важното е да са рускоезични...

118

УКРАИНЕЦ

преди 9 години

До За 142---------Невероятно !!!!Да чуя нещо вярно от русофил-баах мама му,за пръв път ми се случва !

117

УКРАИНЕЦ

преди 9 години

До Анонимен--------Скоро ще се усмирим-като доизтрепем терористите,а тез които ще останат живи-ще поработят 25-30 годинки на урановите мини и кат се пенсионират-ги прашаме в Кремял да им плаща пенсиики.