144

Анонимен

преди 9 години

ха,ха,ха ония двамата ревльовци по телевизията ,де се пишат ,,производители,, на асансьори па нема да лапнат кинти . тъй за няма нищо пари не се дават . особено на прекупвачи на асансьори

143

Анонимен

преди 9 години

infosi.bg/druzhno-da-se-oblepim-sas-stiropor/

142

Дръндер

преди 9 години

Не слушайте Лилето, тя си приказва заучените простотии преди да правите вие обаче някаква идиотщина се консултирайте с адвокат. Там поне като си давате парите знаете за какво ги давате. Всеки адвокат ще ви каже-Не се включвайте!

141

ivancho

преди 9 години

bezplaten obyad pry kapytalyzma nyama, zelta na gerberyte e da ny vzemat panelkyte. ne na bezplatnya obyad. lagat ny.

140

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 174Абсолютно вярно изказване. Но един милиард за крадване като начало, за година. При това има-няма само за няколко стотин блока, а в страната блоковете са няколко десетки хиляди. КТБ ще бледнее пред далаверата на герберското братство. Хареса им крадването на мангизи от магистралките, но там все пак ЕК бдеше. Сега със средства от българския бюджет разгулът на краденето ще е страховит.

139

Мариана

преди 9 години

До Ако някой знаеОт нотариалния акт се вземат само данните за това кой какъв процент общи части притежава. Няма да ти вземат нотариалния акт, искат само тази информация. Това ни обясниха на нас на среща с кмета. Програмата е хубава, дано повече хора да се включат.

138

Анонимен

преди 9 години

AUU KOLKO SI GROZNA MA KAKO TO I DEDOVIA DA GO SANIRASH PAK RABOTA NE VARSHI.

137

измама

преди 9 години

Санирането,това е все едно на един стар,грохнал автомобил да му удариш екстра луксозна боя и да го подкараш като нов.Проблема на панелките е в заварките на отделните панели,които както личи няма да се пипат и остарелите асансъори.Другото да слагаш само стиропор и боя е прахосване на пари.

136

Анонимен

преди 9 години

Ух каква сладка! Дън си санирана, ***? :)

135

Ако някой знае

преди 9 години

Хора, имам нужда от съвет по темата - в нашия квартал ще има презентация за санирането, ок, но ми казаха да донеса данни от нотариалния акт на жилището ми. Това опасно ли е? Аз не съм чула до момента хората от блока да са го обсъдили, да сме се съгласили всички, един вид още няма взето решение, защо трябва да давам данни от нотариалния акт, аз още дори не съм чула условията на офертата. Който е по-запознат, моля да коментира :-)

134

Анонимен

преди 9 години

До lubchoЛюбчо, Любчооооо, да ти *** майката чуждопоклонническа да ти ***!!! Как па не се научи да пишеш на кирилица бе минджур нещастен, да те *** и у долнопробния пробит *** да те ***!!! Кой знае от кое село си "дошъл на Софията" и сега искаш държавата да ти санира дупката, че и ти гъзар да станеш .. да ти лъска дограмата и да си шефче ... *** нещастен!!!

133

Анонимен

преди 9 години

Сега ние червенити фирмаджии пак че се нагушиме!!!Че си обзаведеме апартаментите,че им сложим нови асансьори,а на вас че удариме една бадана на фасадите !!!

132

Анонимен

преди 9 години

За вложените пари за саниране на апартаментЛили да ни ги даде като ваучери за отопление, да ни пусне природен газ от Русия да си жевеем на топло и ще си плащаме 20 години с ваучерите

131

Анонимен

преди 9 години

Искам и звукова изолация в санитарния възел и кранчета с шуплеста гума.В банята като правя заигравка с жената многократно си пука главата в кранчето при силно лашкане на задна прашка.

130

Анонимен

преди 9 години

Ми като е безплатно да идват и да лепат стирупора. Що требе да се сЪдружаваме???? ААААА?????

129

Мунчо еколога

преди 9 години

Освен заварките,има още една по-голяма изненада за бетонните амбразури.Чия е земята върху която са построени-частна,общинска или държавна? Хочеш не хочеш на х***я ще скочиш.

128

Анонимен

преди 9 години

ГЕРБ САНИРА /акростих/Говореха ми важни хораЕхидно смееха се теРазплакана стоя пред входаБезмълвно вдигам рамене.Санирай малката коптораАко не щеш ти със доброНий ще те тикнем във затвораИ там ще видиш що е зло.Разбра ли бедна мижитуркоА на сина си пак предайПарите бързо да приготвиА този път без номера до край.Ний ще се върнем тука скороЕ... ще те търсим за париЛичиш си дърта кикиморои тях ще вземем, а ти ...мри.

127

Анонимен

преди 9 години

любчо, любчоооо, той КОПТОРА саниран или не си е коптор, ама те това е важното-ПАРИТЕ ДА СЕ УСВОЯТ/УКРАДАТ/

126

Анонимен

преди 9 години

Връзките на панелните блокове няма да се проверяват щото ще стане страшно.

125

lubcho

преди 9 години

До 137 togava analizatore si zivej v koptora komunistichesky.parite sled kato ne se usvojat otivat za drugi darzavi!!!! chestito.!!!!az mezdu vprochem ziveja v edna uredena bivsha kom. darzava ela da vidis kak se modernizirat 40-50g blokove i kak horata usvojavat fondove.