127

Поживем - увидем

преди 9 години

"Поживем- увидем" какви точно са възгледите на гръцката крайна левица. Още е твърде рано да се правят заключения и прогнози, защото еуфорията от победата и вземането на властта още не е отминала.

126

radikalen

преди 9 години

До do 86to4no v desetkata .prav si. edna petiletka pod 4ervenoto zname i garcite 6te emigrirat v bg

125

Коментатор

преди 9 години

Стойчо, кога ШЛ?

124

проруска

преди 9 години

Европейския съюз започва да се разпада! Ето това е, стига си я сукала!

123

Анонимен

преди 9 години

Горките германци, не стига че хранят Европа, ами им хапят ръката дето храни.

122

Анонимен

преди 9 години

С тая новина *** вече минават на нова каручка, на фенове на Циплас. Е нема такива нагаждачи. Айде, сега хвалете.

121

Анонимен

преди 9 години

Започна се разпада на ес. Едно голямо браво на гърците...

120

морски

преди 9 години

Гърците пак се освободиха преди нас.

119

морски

преди 9 години

Не на ЕС,не на заробваща Европа.

118

Анонимен

преди 9 години

Кой ще ни освободи от банковото робство .Не само персонално , но и цели държави завладяха !

117

Анонимен

преди 9 години

GERMANIA SHTE SI PLATI ZA VSICKI ZLINI,KOITO NANESE NA BEDNITE NARODI.

116

Анонимен

преди 9 години

Заплахата за България не е отвън,а отвътре. С лош и крадлив управител и най процъфтяващта фирма удря дъното

115

БАГАИН

преди 9 години

Макар , че Гърция е създателка на една от трите европейски азбуки , тя никога не е успяла да се вреди в голямата игра и гръцка азбука и език се използват само в Гърция . Европа е разделена от латиницата и кирилицата - остатъчна енергия от борбата за културна асимилация над Европа и отвъд между Рим и Първата и Втората Български Царства/Империи.

114

Анонимен

преди 9 години

Гърция има висок стандарт , защото тя не е заплаха за западът /Рим/латинската цивилизация/ римското културно наследство - азбука и цивилизационен модел . За тях единствена заплаха и конкуренция е Славянската православна цивилизация / българското културно наследство - азбука и цивилизационен модел ...... Виждам много генетичен *** .

113

Анонимен

преди 9 години

Защо стремежа към самостоятелност и просперитет се смята за тежко престъпление?

112

Анонимен

преди 9 години

"Така че е безполезно да заобикаляме истинското ядро на проблема, който поражда омраза и безкрайна горчивина към безмилостната Германия и към Меркел, която вече за нас не е един обикновен човек, а символ на всичките трудности, с които ние се сблъскваме."Платен репортаж.

111

Анонимен

преди 9 години

Голям мач се започна! Следващият шут може да е Гърция - в БРИКС. Въобще, браво на сценаристите! А сценарият с 2000 евра минимална пенсия (за заплатите да не говорим!) за западняците и 70 евра за тихите и кротки българи, които тихо и кротко се кандилкат в нещо като градски и прочие обществен транспорт, оборудван с гробищни разнебитени возила , вече е на финалната права. За здравните осигуровки ще говорим после. Щото Петър Москов - един Симеон Дянков на здравния фронт - е още на стола.

110

Анонимен

преди 9 години

Няма страшно! Въпреки че сириза звучи като цироза или зараза от които се умира, ЕС ще продължи да ни тормози и да ни мери краставиците, а гърците ще плащат 100 г. без лихви, ню диил е договорен вече за 50 % от дълга, другата полвина е опростена за добро държане:-)

109

Топалов

преди 9 години

Путин даде шах с пешката(Гърция) на американците. Да оставят умрелия(троянски) кон да не плаща веднага идват следващите Италия и Испания-загуба на много пари. Да изтискваш болния Евросъюз-негативи за америка. Кой вкара потъналата Гърция в еврозоната ами този който иска днес да си играе с Европа.

108

ivanov

преди 9 години

bravo ,goliqm politik nekato nashite mekereta prodaznici vzeha 300 miliqrda i ve4e evropa ne im triqbva bravo istinski igra4i sega ste otidat kam amerika hahah bravo