545

Анонимен

преди 9 години

До AlmasyАбе ,кой започна целия тоя цирк в Украйна с така нареченият "майдан"?САЩ си признаха че са спонсорирали "опозицията"на майдана!И в момента в Украйна има много повече американски воени и агенти на ЦРУ от колкото руски!Не са и малко снимките на който се виждат чернокожи украйнски войници или просто говорещи на английски!То бива да си тесноглед и заблуден ама чак пък толкова!

544

пешо

преди 9 години

Русия и неината политика са вредни за Българи.В момента в които премахнем руското влияние у нас така наречения преход ще свърши.

543

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 703 Каква Трета световна война? Нищо такова няма, само наказание за заграбване на територии.

542

небб

преди 9 години

западът бил подготвил... а какво ли им готви баба меца .слава на могъща русия.единствения защитник на славянския род и достоинство

541

Almasy

преди 9 години

До АнонименУмряхме от страх....Като няма други доводи - айде пак заплахи с Топол-М. Защо ли аслъ, Осилено имаш чувството, че САЩ тласкат света към ТСВ? Амчи как - агресора в Украйна е САЩ - не ангелчето Путин. Аман от кърваво червени пасквили в стил Работническо Дело.

540

Анонимен

преди 9 години

И Русия е подготвила за Европа и САЩ най-страшното наказание....няколко Топол-М!Това разбира се в кръга на шегата,но защо ли имам чувството че САЩ осилено тласкат света към трета световна война!Путин ще излезе най-благоразумния политик на века,че не се потдава на системните западни провокации!

539

Писано е,

преди 9 години

Който копае гроб другиму сам пада в него.

538

t-rex

преди 9 години

до 718Първо ще фалират руснаците естествено. Ако не вярваш прочети статистиката за потребление на енергийни ресурси в Европа.

537

Хе хе хе

преди 9 години

Хе хе хе, оказа се, че след гръмкото заглавие, идва една статия пълна с хиляди "ако" , от която е очевАдно, че такава мярка по отношение на Русия просто няма да бъде взета никога. :)

536

42

преди 9 години

ЕДНО ВРЕМЕ НЕ Е ИМАЛО СИСТЕМА СУИФТ, А ПАРИТЕ СА БИЛИ РЕАЛНИ И СА ИМАЛИ ЗЛАТНО ПОКРИТИЕ. В НИКОЯ СТРАНА НЕ Е НУЖНА ПОВЕЧЕ ОТ ЕДНА ИЛИ ДВЕ И ТО ДЪРЖАВНИ БАНКИ И ДОРИ ПО- СКОРО КАСИ. ЧАСТНИТЕ БАНКИ, ЗАСТРАХОВАТЕЛИ, ПЕНСИОННИ ФОНДОВЕ И ДРУГИ ПОДОБНИ СА СИ ЧИСТА ПРОБА МОШЕНИЦИ И ДАЛАВЕРАДЖИИ УПРАЖНЯВАЩИ УЗАКОНЕН РЕКЕТ В УСЛОВИЯТА НА УЖ ПАЗАРНА ИКОНОМИКА.

535

Анонимен

преди 9 години

Че какво може да са замислили краварите? Освен някоя поредна свинщина , но с нищо вече не могат да изненадат света.

534

калвача

преди 9 години

Какви приятели по цял свят бълнува този? не вижда ли че цял сват е настръхнал срещу тях. Подчинен народ никога не може да ти е приятел.

533

бай Вълчо от Хисаря

преди 9 години

До Банник .Евалата брато, сега се наспи и утре на трезва глава коментирай в този форум.01. и 15.02. са си празници-трифон зарезан: поновому и старому, ама ти си подранил още от 29.01.

532

Анонимен

преди 9 години

Не съм чел статията нито коментарите, само ми хрумна като идея, какво би станало ако Путин врътне кранчето на Еврогейският съюз.

531

Анонимен

преди 9 години

Руснаците да не са се побъркали? Заради един нищо и никакъв СУИФТ ще стрелят с ядрени ракети! Това е тероризъм.

530

КУРЧАТОВИЙ 104

преди 9 години

Ето това,/името ми 104 пъти/ ще яде съюза!

529

Анонимен

преди 9 години

До Брaнник Не се сили толкоз от напъни ще изстреляш и ти някоя американска през калния си браннишки ***.

528

Анонимен

преди 9 години

ДА ЖИВЕЕ РУСИЯ С НАЙ-МОЩНАТА АРМИЯ В СВЕТА !!!

527

Анонимен

преди 9 години

СЛАВАТА НА ВЛАДИМИР ЩЕ БЪДЕ ВЕЧНА! баба Ванга

526

135

преди 9 години

Ванга ще излезе права. Краят на света идва. Последният президент на САЩ ще бъде.......цветен. Кой ще спечели, може би Китай и Индия, тъй като няма да участвуват. Европа. Сащ и Русия и ще загубят и най вече Европа. Крайно време е да се разграниим от тази лудост. От Дуранкулак до украинската граница са 200 км.