19

Кирил Софийски

преди 9 години

Глупости на търкалета!Освен в София ,другаде нищо не се продава. Гледам обявите на тия същите убавци Пропърти. С години вече едни и същи имоти си седят на едни и същи пари.Що ли тъи щом пазара се е отпушил?! Защо от години имоти по провинцията си стоят и им искат пари като на тези в Европа ,че и повече. Да си ги чуват! *** ще ги разкостят ,докато се яви купувач!

18

аналнологичен слючаи

преди 9 години

мигленке,мигленкеее,*** това дето си нацъртала овде, верваш ли си или ни мислиш за ноо ***!? Шото ако си верваш - си ноо ***, а ако ни мислиш за *** - се си си ***!

17

Анонимен

преди 9 години

Те имотите са толкова надценени,че когато им повишавате цените стават непродаваеми.Имайте си ги и се грижете за тях.Имоти не ни трябват.

16

професор

преди 9 години

Чудесна мантра за раздвижване сте написали, сега напишете и една за демографският срив, пардон, ръст.

15

Анонимен

преди 9 години

Хората не могат да си купят брезентова палатка те разправят за имоти и аз ви повярвах

14

Анонимен

преди 9 години

мернах в статията, че цените растат, а предлагането намалява и спрях да чета.

13

варненец

преди 9 години

Който е умен ,купува във Варна. Разходете се по булеварда до Зл.пясъци и плачете ! Ница вече е назад от нас !

12

Циганин

преди 9 години

С една дума Купувайте братя ,че няма да остана имоти ....... и отсега натам само ще се вдигат цените на имотите . Руснаците се дръпват от имотите у нас ,а те хранеха брокерите и АНИ-та у нас и сега търсят други шарани за мрежите си . Гърция могат да я изхвърлят от ЕС ,а това ще се отрази и у нас и на ЕС и имотите могат да паднат с драстично ,те не отчита ли това .

11

от СТАРИЯ НЕСЕБЪР

преди 9 години

Купуват се парцели в Сл.бряг в регулация защото цените са паднали и околовръстния път се разширява!

10

колега

преди 9 години

Има хора, които купуват. То будали има по цял свят, ама от българите по-големи няма. По света поне се пазарят до последния цент, а тукашните будали са готови да изсипят куп пари на ***.

9

Анонимен

преди 9 години

Купувачите идват, виждат, псуват и си тръгват - 99% от случаите са такива - на това тия мошеници му викат раздвижване ...

8

ПОТИН КМЕТ

преди 9 години

ЕВАЛАТА, ДА СЕ МАХАТНЕ ИСКАМ РУСНАЦИ ДА СА СОБСТВЕНИЦИ НА БЪЛГАРСКА ЗЕМЯ!!!!!!!!ДА СИ ЖИВУРКАТ В СИБИР КАТО ИМ Е ТОЛКОВА ПРИЯТНО

7

flamer

преди 9 години

Мине не мине време и пак пускате статия, в която да "надъхате" хора да купуват. Ако си купувах вафли, например, всичко е ОК ама ако ще давам еди колко си хиляди евро ... Не мислите ли че ще помисля малко и ще потърся някакво друго мнение освен това на медия с платени статии ;)

6

Брокер

преди 9 години

Пълни измислици.... Все по-зле ще става, ръст на цените ще има но не и в България поне още 10 години

5

ХА-ХА-ХА !

преди 9 години

Сега като се дръпнат руснаците, пазарът не само ще замре, ами направо ще замръзне. Точно те съживяваха пазара през последните 3-4 години.

4

Ленлорд

преди 9 години

Статия за раздвижване на пазара на имоти?Че кога станало края на месеца бе?

3

Анонимен

преди 9 години

Паразитните агенции за недвижими имоти с поредна платена статия. Явно някаква кампания има, защото и в местните медии се пускат подобни пасквили в отчаян опит да се оправдаят изкуствено надутите цени.

2

Анонимен

преди 9 години

Още си стоят десетина блокчета до нас напълно празни така че не ме будалкайте.

1

Анонимен

преди 9 години

Къде е надписа "платено съобщение"? :))