104

Аз

преди 9 години

Браво, фрау Меркел!

103

London

преди 9 години

До Спонгиsina mi se rodi dekemvri 1996 , beche bezplatno , Sega mai edno rajdane e okolo 1000 leva , otdelno Imah malak biznes I jiveech mnogo dobre , beche zle za rabotnicite , Sega 2015 godina e zle otnovo za rabotnicite , a za malak biznes zabravi

102

Анонимен

преди 9 години

леля меркел трябва да свикне , че другите страни прекратяват диктата на германия под прикритието на ЕС , в крайна сметка светът е съществувал и преди ЕС , а Швейцария , Южна Корея , Япония и други страни не са в ЕС и пак си живеят добре

101

Анонимен

преди 9 години

142. АсланА какъв е съвременния " Германец ".При протестите против " ислямизиране " , на Германия , искаха да знаят какво е определението за германец !!

100

Анонимен

преди 9 години

Дреме им на гърците от ултиматума на Меркел.

99

Аслан

преди 9 години

До славянин"Днешните българи са потомци на тъпите и мързеливи славяни,пияните и развратни траки и лукавите гърци. Така изглежда горе-долу съвременният българин той е крадлив, ***, мързелив и покварен."Апостол Апостолов, доктор по философия Хумболдт- университет, Берлин

98

Аслан

преди 9 години

До АнонименДействително "работлив грък" е оксиморон. Стопанството им се крепи на много български роби и робини. Не вярвайте на данайците, дори да ви носят дарове! Ще видите, че ще въртят, ще сучат, но ще идат при ония, които могат да издоят. Това племе е прокълнато заради измамничеството си, а нашето заради предателството си!

97

Аслан

преди 9 години

Току виж руснаците се сдобили с вековно желания си излаз на топло море, заради който водиха война с Турция пред 1877-78 година. Щяха да я загубят ако не бяха им помогнали етническите българи. Сетне на Ялта си поделиха света с ингилизите и отрочетата им отвъд океана като отново получиха тотално влияние в победена България и донякъде в Гърция. Обаче традиционно данайците се изметнаха с помощта на хамериканците, та чак досега.

96

Анонимен

преди 9 години

До 131Как няма да е добре селското им стопанство, колко пари са източили от ЕС, или е станало такова в резултат на пословичното гръцко трудолюбие ?! (последното си е чист оксиморон). В Гърция и най - кирливия фермер се държи като робовладелец, щото досека цицаха безконтролно от ЕС и не им пукаше.

95

руска перспектива

преди 9 години

До славянинАко ЕС не отмени скоро ембаргото, Русия ще почне да купува и 30 - годишни хранителни стоки.

94

Анонимен

преди 9 години

Меркел, една такава като теб, тепърва ще си води записки по византизъм. Скриха ти топката ромеите, хахаха! Византион!

93

взгляд

преди 9 години

ау фрауто цвили на умряло това са реалносттите изтокът навлиза мощно към европаевро сьюзът скърца и се клати опасно вече му се вижда края със просто око такава кее съдбата и на нато не си правете илюзии срещу ръжен не се рита жалко че нашият регион става арена на тежък геополитически сблъсък дано ни се разминат ракетите по простите глави

92

до 130

преди 9 години

Това е абсолютна лъжа.Селското стопанство в Гърция си е на високо ниво, а селата им са прекрасни, пълни с млади хора и деца-много деца, за разлика от България.Точно селяните в Гърция са най-малко засегнати от кризата.Големите проблеми са с държавните и общински служители, както и хората свързани държавни плащания като лекари, учители и пр.

91

Анонимен

преди 9 години

до 125: От както спря "кранчето" българите и албанците изчезнаха от гръцките полета... , и Гърция е вносител на селскостопанска продукция.

90

Анонимен

преди 9 години

Да бе не биха припарили... Колкото САЩ не припари в Украйна!

89

до 126

преди 9 години

Какви Китайски и Руски бази са ти в бръмбърския мозък.Китай я интересува само бизнеса за трилиони които въртят със САЩ и нито и е по възножностите нито има желание за военни бази.Гърция е НАТОвска държава и Руснаците никога небиха препарили там.А дразгите между ЕС и Сирижа са си тяхна работа и няма нищо общо с Китай или Русия.

88

Анонимен

преди 9 години

Сега СИРИЦА ще разбере, че Европа не е мандра !

87

Анонимен

преди 9 години

До даКакво говориш, Гърция ще се превъоръжи с русско оружие, ще изгони американците от о-в Крит, натовските бази ще станат руски, напълно безплатно, а като бонус руснаците ще им подарят и един ледоразбивач. Простете иронията ми, но някои хора тук нямат представа какви безумия пишат. Във форума се вихри масова илитерастия

86

Анонимен

преди 9 години

Тая баба нещо ми се струва недоволна май? Ако има проблем, може да изтегли Германия от ЕС и до там! Ако не ще играе по сфирката на другите! Германия не командва Европа! Веднъж се опита и я разрушиха до основи, дано си е научила урока тогава!

85

Анонимен

преди 9 години

Тази зпочва да се изживява като Хитлер.Докакога ще понасяме всякакви, въобразяващи себе си за гениални политици, да се изживяват като властелини на света.Достойна ученичка на американските си ментори.