88

Анонимен

преди 9 години

До никой Хм...според мене икономическата им ситуация е ***...

87

Анонимен

преди 9 години

Опозицията в Русия е комична, защото Путин е велик.

86

Едно инфо

преди 9 години

От днес започнаха да не публикуват инфо за Донбас и Украйна. Когато се каже истина в пуликация, изтрива се или информацията се маха. Това не е само за ДНЕС.Бг. Така е за останалите вестници. Май започна голямото мълчание. Най новото е, че КИБЕРКУТИТЕ, са убили 1100 Украински войника и 100 танка.Четвъртата мобилизация се провали, мобилизират 600 16 годишни курсантчета от Харковските военни училища. Киев няма резерви за фронта.

85

Анонимен

преди 9 години

Ей това Одисея е супер тъпо пърче!Признал съм го!Ако не са коментарите ти да вземаш по некой лев и от глад ще умреш!

84

Анонимен

преди 9 години

Одисей 118: Абе ти малумен ли си?Къде видя срена работна заплата 820 лв у България, а пък във Видин,където нищо не работи и целия район е обезлюден,цели 568 лв?Ти въобще знаеш ли къде се намираш,питал ли си обикновените хора кви пари вземат?Или викаш това е като аз съм ял наденица,а ти боб,значи средно двамата сме яли боб с наденица!То в Бургас дето се води най-добрия град за живеене едвам хората вземат 500-600 лева,а ти ми пишеш фантасматагории!

83

Idealist

преди 9 години

Не е по-добра и в САЩ с огромният им дълг. Спасява ги само търговията на нефта през $. Изсмукват целия свят. Доларът се крепи на самолетоносачите и морската пехота. Ако Европа започне да търгува нефта с Евро със САЩ е свършено за 3 месеца. Не може да го направи, защото няма единна армия! Защо не са послушали навремето Шарл дьо Гол! Сега нямаще да сме в унизително положение на сателити!

82

Анонимен

преди 9 години

ЗАЩО КВИЧИТЕ КАТО...- господа ***,Всички виши *** изпратиха децата си в Европа-,а на вас ви подхвърлят само лозунги и 5ЛЕВА УВЕЛИЧЕНИЕ НА ПЕНСИИТЕ ,,РАЗКАЗИ ПОД ШИПКОВИЯ ХРАСТ'''' КАК ДОБРЕ ЖИВЕЕ РУСКИЯ КОЛХОЗНИК...-

81

Анонимен

преди 9 години

115 Прави разлика между Работна заплата , Облагаем доход , Пенсия и т.н. всичко това са различни неща , продължавам да твърдя че СРЗ у нас е 820.00 лв по последни данни от месец септември 2014. разбира се в София-град тя е 1071.00 а във Видин 568.00 в частния сектое е 793.00 а в държавния 900.00 , в информ.сектор 1748.00 а в хотели и ресторанти 576 / нали се сещаш защо защото не се осугуряват на действителните пари / Одисей 1

80

Анонимен

преди 9 години

до 115 -а в РУСИЯ --КАК МИСЛИШ ЧЕ ЖИВЕЯТ ХОРАТА ИЗВЪН МОСКВА И САНКТ ПЕТЕРБУРГ--И С КАКВИ ДОХОДИ..

79

Одисей 1

преди 9 години

115 Виж какво писнало ми е да се занимавам с отворковци има си официяла статитсика и у нас и при тях и единствено меродавни са данните изнесени от тези институции а това какво една жена казала и че някой си някъде бил така или иначе , няма абсолютно никакво значение .Подавал ли си някога Декларация образец 1 е от там ги взимат данните когато става дума за СРЗ , всеки месец се подава . Те са различни за различните региони в страната както за различните професии но средното за страната е 820

78

Анонимен

преди 9 години

Слушай, одисейчо, 32000 рубли даже чистачите не получават. А у нас 820 получават само средно някои в София. На 30 километъра от столицата *** да видиш. Хората работят за по 200 лв. И насколо в Горни Лом гърмяха и там хората говореха че се трепят за 150-200 лв. А пенсиите колко са? Хора с по 40 години стаж живеят с по 200 лв. Какво си заплакал на чужди гробища бе недоумък? Омръзна ми от твоите съзнателно изкривени "коментари"!Аз поне съм честен.

77

До 110

преди 9 години

Ако знаеш колко се смях като ти прочетох "коментара"! Без ток ще си ти скоро, защото като го вдигнат с още 20-30% няма сда можеш да си го платиш. Без пари ще си ти, защото още година-две, в светлината на това какво се задава в еуропката, тази стагнация и това печатане на пари, които ще прави ЕЦБ, тази война, която поддържат западните клошари и която напълно вероятно може да се прахвърли и другаде - тогава ще те видим. Умник, загрижил се за кримчани, със скъсаните си *** си само за съжаление!

76

Анонимен

преди 9 години

109 По данни на тяхната статистика СРЗ е 32 000 рубли което прави по днешен курс продава 78,75 - 406 евро или 794 лева а у нас СРЗ е 820 лева Да горивото им е на половин цена от нашето , газта също виж за тока не знам , но всичко останал;о си е наши цени Одисей 1

75

.........

преди 9 години

...*** Василева....ясно няма да се чете

74

до 106 и 107

преди 9 години

А бе ушаков,чавка ли ти е изпила пипето..я провери дали още не кълве..те вода нямат за пиене ти почна да храниш Москва от там.Нямат нищо по магазините..внасят мляко и млечни продукти,плодове зеленчуци..хората бедстват там ..без ток са..без банки..без кредитни карти..без документи..сменят паспорти..дипломи..нотариални актове..всичко от украински на руски..фантазирай щом те кефи.

73

emo

преди 9 години

русия ще се оправи защото руснаците не са ***,а колкото до запада; който гроб копае някому ,сам пада в него.да живее русия и долу американския фашизъм

72

мръсен циганин

преди 9 години

След 50 години санкции не можаха да съборят Куба ,как ще стане с Русия след като сами търгуват с нея (САЩ)? Не всички народи са .......като нас!!

71

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 86:Това за 80процента подкрепа на Путин го казват социолозите,но и аз познавам доста руснаци,и нито един от тях не съм чул да се оплаква от Путин,напротив всичките го величаят че е изправил Русия на крака!И всички до един псуват Елцин,Елцин когото запада тупаше по рамото и му казваше че е истински демократ и добър президент,а всички знаем каква беше Русия по времето на Елцин-слаба и пред разпад,крепеше я само ядрения и арсенал от това да бъде нападната и"демократизирана" от САЩ!

70

Анонимен

преди 9 години

Това са руския флаг и кримското знаме.

69

До 99

преди 9 години

***, я погледни какво пише на афиша на стената. "Симферополско вино". Това е снимка от първия магазин на кримски стоки който го откриха в Москва. Стоките са само кримски, като за вината пише, че не се продават, защото в момента оформят лицензирането им в Русия. И хората за един час са опразнили магазина и мерията в Москва каза, че ще отвори още много такива, които направо от Крим се доставят.