27

Саша

преди 7 години

Това е може би най-сексуалната зодия. Мъжете рибите са умни,височки,с много големи п*ниси.Значи пригответе се за много здрав секс.Голяма фурия в леглото,ще поиска всичко и ще си го вземе.Дупе да ви е яко. Не обичат да им отказват това-онова,просто ще се разсърдят и ще се обърнат.Ако искате да задържите такъв човек до себе си,трябва да сте с тази нагласа,да бъдете леко к*рва в леглото.Те обичат това. Нямат задръжки,малко извратени са.Харесват по-опитни партньорки.Ще ви разпорят по всички дупки.

26

Анонимен

преди 9 години

Само да не е ревнив,като някой Скорпион.Като чета не е толко лош.Дори е готин.Ще си го нося ,през рамо.

25

варвайте ми на 100%

преди 9 години

за написаното в коментар 25 ("Възпитан и отговорен е").Имах гадже "Риби", три години бяхме заедно.Беше и хубав на всичко отгоре.Разделих се с него, защото беше ясно, че е крайно време да пораснем, а той предпочиташе да си живее като тийнейджър, дори след като взе диплома и стана инженер. Не обвинявам майка му - тя искаше да се оженим, искаше внуци. И той нямаше нищо против, но само щом майката му повиши тон (и то с право), отива уж в кухнята, а всъщност бяга от апартамента. И мързелив, мързелив

24

Възпитан и отговорен

преди 9 години

е, ако е излязъл с теб, няма да ти обърне гръб заради друга, нито ще те зареже да се прибираш сама (но, докато те изпраща, ще мрънка, че е много уморен).Щедър домакин. Има ли гости - води ги в кухнята, отваря хладилника и пита кой какво си избира.Обича да бъде глезен и да му правят комплименти. Радва се на всеки жест на внимание.Мързелив е, но е умен и докато учи, лесно изкарва високи оценки.В секса предпочита жената да свърши цялата работа.При конфликт гледа да се изсули като мокра връв.

23

1000

преди 9 години

С други думи, ти ги жалиш, а те си те работят...

22

===

преди 9 години

не знам, всеки със зодията и толерантността си, но аз с такова мълчаливо потайно с поглед на човек, който всеки момент е способен да ми извади сливиците или да ме изкорми не желая да общувам или живея. От опит пиша. Предполагам доста убийци са от тази зодия.

21

1000

преди 9 години

Всичко това е вярно, както е вярно че използват интуицията си изключително рационално и егоистично - абсолютни манипулатори! Опитът ми показва, че тези мъже са най-големите лъжци, лъжат по навик, за всичко, просто реалността и фантазиата им толкова се преплитат, че самите те не се усещат кое е истина,факт, и кое е само в тяхното въображение. И страшно изневеряват! Понеже са супер интуитивни манипулатори някакси винаги успяват да впрегнат околните да им вършат цялата работа, без да се усетят..

20

анонимен

преди 9 години

Женена съм от доста години за мъж риби.Много е привързан към семейството си,отговорен.И страшно приказлив,като започне да говори,говори,говори и главата ме заболява,по цял ден говори.Е едва ли е само от зодията.

19

Анонимен

преди 9 години

Не може постоянно да говориш.Човек,понякога има нужда и понякога да помълчи.Ако по цял ден му се налага да говори.Доста си е уморително.Това не означава,че са скука.

18

Анонимен

преди 9 години

Мълчи защото се притеснява.На някои хора им трябва време да се отпуснат за да проведат нормален разговор.Понякога,дори самите ние не знаем,защо пред определени хора ставаме изключително притеснени.Затворени в себе си.Това чувство ти идва с гръм и трясък и не можеш да рейгираш за момента.По-силно е от нас,колкото и неудобно да ни става понякога.Притеснението е голям проблем!Едни не говорят,други въздух не могат да поемат сякаш някой ги е хванал за гушата.И не могат да преглътнат.

17

Вуте

преди 9 години

Лелеее... какво описание... пък като се сетя , че Реджеб Тайип Ердоган е зодия Риби... нещо хич не се връзва... Такова ни мамата тоя... на свършване сме...Подчини целия регион , че и с кого ли не...Пък като гледам жените вТурция как тръгнаха забрадени...Бая мекушав мъж... нема що...

16

Анонимен

преди 9 години

Двама мъже представители на водата,а от два различни свята.

15

Анонимен

преди 9 години

А мъж Рак.Ще те надкрещи и никога няма да ти даде думата.Колкото мъжа Риба е притеснителна,толкова мъжа Рак е надут и със страшно самочувствие.Хич не ми трябва толкова отворен мъж.Крщяш и компетентен по всички въпроси.Освен това никога няма да имате възможност с мъж Рак да кажете,каквото и да било.Двама представители на Водата,а колко са различни всъщност.

14

===

преди 9 години

14, едва ли ще има някаква разлика между това дали си си сложила мъж риби на гърдата или дете. И двете ще млъкнат моменталически. След няколко часа може да повториш процедурата и докато знаеш защо бебето не говори много много,което е очевидно, то при мъжете риби отговор няма. Мълчат като пукали. Аз такъв не мога да го трая. Баш като куче или котка. Типичен домашен любимец. Няма човешка реч там.

13

Анонимен

преди 9 години

Не пише,че обичат да ги дундуркат.Една бойна цица би свършила цялата работа от дундуркането.

12

===

преди 9 години

Не са лоши. Просто за жени, които обичат да живеят в мълчание и да си изграждат илюзии за истината, която рибокът никога няма да си отвори устата и да ви заяви. Ще ви гледа, ще ви се пули, ще ви диша, а вие, жени, ще си въобразявате, че това е тооооолкоооова романтично. Скука до край! Дундуркането е любимото им! Дайте им да ги дундуркате и сте неговата любов, макар, че това не е сигурно...хахаха

11

===

преди 9 години

Срещнете ли някой, който мълчи като току що изпуснал се нетактично, гледа и мига като теле, не може да измучи и една дума, може да си въобразите, че е много чувствителен, гениален и емоционален, заради това мълчание, ама едва ли. Мълчи като риба. Едва ли има друга зодия, която да е толкова скучна. Иначе да - идеални са да ги съжаляваш. Ако има съжалителни жени, моля дами, вземете си някоя рибка мъж."Често не могат да отказват от страх да не наранят чуждите чувства." - Типичната мъжка ?утка.

10

СВОБОДЕН РИБОК

преди 9 години

ДА ДАВАМ ЛИ ТЕЛЕФОН

9

Анонимен

преди 9 години

Точно такъв мъж ми трябва.Омръзна ми от безчувствени и наранени скотовъди.

8

Анонимен

преди 9 години

Хм...щом са такива да взема си хвана мъж Риби,тогава.