77

Анонимен

преди 9 години

Традиционните леви отдавна са най-десни. Задачата им е като дойдат на власт да вършат глупости, с които да разочароват избирателя от левите политики и по този начин да дойдат на власт традиционните десни, които да водят по-лява политика (малко) с което съвсем да ошашавят мисрлещия избирател. Кое е дясно, кое ляво. Проблема е че на хората взе да им писва да гледат тия двусерийни филмчета при 8 годишна непрекъсната криза.

76

Шотландски боец

преди 9 години

Честно казано бях в Шотландия ,когато се провежда референдума .Станах и свидетел на цялата кампания за отделяне или за оставане . Какво искате да ви кажа цивилизована страна . Разликата между Англия и Шотландия и отсреща на Русия и Украйна е цял океан . Когато стана въпроса в Украйна дали искат да влезнат в Евросъюза ,спокойно можеше да се насрочи един референдум и да се гласува с бюлетина , а не с калашник . Сега нека Путин да обяснява на майките на загиналите момчета кой е крив кой е прав .

75

Анонимен

преди 9 години

Крайно време е в БГ да се заговори по въпроса кой и защо унищожи българската икономика и 2 млн българи и виновните да бъдат изправени пред ИЗВЪНРЕДЕН НАРОДЕН СЪД,излъчен от пострадалите от демокрацията и организираните бедствия !!!

74

petko.noshkov

преди 9 години

Защо Ципрас не беше поздравен от Първанов и Борисов,които са били негови съ-партийци членове на БКП.Че не се ли радват на победата на своят съ-партиец?

73

българин

преди 9 години

Хич не точете лиги като чакал пред закуска.Гърците са си гърци-седем пъти са фалирали и са им опрощавали дълговете.Сертаки,узаки и танте Ангела пуснала нови 300 милиарда евра.И другият месец пак така.Ние да му мислим че на нас никой няма и цент да ни опрости,а те си знаят работата.Да сте чули Найджъл Фарадж да говори против тях?Няма и да чуете!Само българи и румънци са му в устата да се задави дано!

72

Бакал Петко

преди 9 години

До всички.Страх ли ви е от Волен Сидеров? И мене ме е страх, защото когато крадох и грабих,демукратите ме и хвалеха, а този ме плаши,че щял да ме вика пред народен съд и да обяснявам откъде имам хотелите на морето,магазините в полето и ред работи,които водят до трапа.Аз съм за НАТО- да ме брани.

71

Герчо с тамбурата

преди 9 години

Според *** сега е на ред България. Браво ,***! Но тази работа може от нашите да е свърши само Волен Сидеров,но защо вие журналята го сатанизирахте толкова много в очите на народа,включително и ти?

70

Анонимен

преди 9 години

както винаги, родните *** изпитват гордост от нещо, за което нямат никакви заслуги, което не могат да постигнат, и с което нямат нищо общо...

69

Винету

преди 9 години

Дали да не изчакаме няколко месеца да видим какви ще ги надроби СИРИЗА. Да не се окаже, че ще остави гърците и БЕЗ РИЗА.

68

Анонимен

преди 9 години

Ха-ха... Сега идва ред на Испания, Португалия, Ирландия... А дано, ама надали. Тия, дето въртят игричките /включително, дето набутаха Гърция в тая спирала, за да печелят милиарди/ едва ли ще го допуснат. Ципрас ще светне и ще изгори.

67

Анонимен

преди 9 години

Най-лесно е да го наречеш мързелив и всичко останало си идва на мястото.Ицял свят започва да се отвращава от тяx. Това е и целта на мероприятието - да се оxулят та никой и да не си помисли да ги последва, та еврейските и американски милионери да продължават да стрижат народите, да им отпускат заеми, понеже пари се печатат лесно, и така да ги заровват

66

Анонимен

преди 9 години

И Ройтерс реши да сложи етикет. Господа от Ройтерс и всички други умни глави. Традиционните леви искат да последват гърците. Сега е ред на Испания и е сигурно , че не се интересуват какво мислят изнежените *** от Ройтерс. Виждам, че не ви xваща сън от мисли по левите

65

Анонимен

преди 9 години

GARCITE SA HITAR I LUKAV NAROD.

64

Анонимен

преди 9 години

Garcite sa hitri sredizemnomorci. Tiahnata priroda e lukava. Te sa izpolzvachi i sled kato izpolzvat obrashtat grab. Germania shte pie edna studena voda.

63

Дядо Праз

преди 9 години

Нещо много се бяхте ояли и одремали, размърдайте се ...Една партия трябва да има, за да не си мътите главите и да почнете най-после ДА РАБОТИТЕ !

62

БУЛТРАС ВЯРА БРАН

преди 9 години

Евролевите са разединени,а ционистите вбесени.Проследете от къде идват данайците на Балканите,какви са хазарите и сами ще си отговорите.В САЩ живеят повече евреи от колкото в Израел.Едно излизане от евросъюза на стратегическа държава има опасност и от едно евентуално излизане от НАТО.Защо ли Великобритания не е членка на евросъюза и защо защо не са някои богати държави на север.Какво на нас ни донесе членството.Лидъл и Кауфланд които си изсипват ***,но плащат данъци в Германия с преференци

61

Анонимен

преди 9 години

Това от гърка по-мързеливо нема и понеже от 1980г само лапат и мързелуват, сега си избраха и човек, който им обещава нова лапачка. Няма да е на добре развръзката за тях, а и за цяла Европа. Ето какво се получава, когато към властта се домогнат изчерпали се социалисти и затова и другаря Станишев ги поздрави. Да ни пази господ!

60

Ленин

преди 9 години

Нормално ли е 1% от населението на земята да притежава 90% от производството и произведеното, а 99% нищото?! Не знам как трябва да е , но и така не трябва да е!

59

ивко

преди 9 години

До ФутурологОбратните пари не отиват в обикновения човек, а биват налапани от големи и хищни акули.

58

Чоки

преди 9 години

Новото движение в Гърция"Изсири са" такива ще ги оклепа,че гърците после и да се бършат миризмата пак ще си остане.