13

Анонимен

преди 9 години

Къде е гранита от площада ? Защо не взе отношение по проблема с ***,на които даде жилища и не можа да ги накара да си плащат тока и да ги интегрира ? Защо се изгаври с крепостта Кракра ? Не съм шарли. Стига с този имунитет- "за умрелите или добро или нищо" .Щом е била лоша-лошо ще се говори за нея,няма значение дали е жива или умрела,тя си го е направила.

12

бай Вълчо от Хисаря

преди 9 години

Ей и в този форум има ***.Не остават на мира *** на една българка.РОСИ бе истинска българка.Почивай в мир и прости на заблудените РОСИ.

11

Анонимен

преди 9 години

Лека и пръст на жената.

10

mp

преди 9 години

Спрете да плюете и кълнете,а си потърсете 40-те милиона.Къде бяхте като открихте,че ги няма?

9

Анонимен

преди 9 години

МНОГО ЗЛОБНИ КОМЕНТАРИ ,НЯМА ЩО , НАРОД ЛИ СЕМЕ И ЛИ *** , ПО СКОРО ВТОРОТО , ЛЕКА И ПРЪС НА ЖЕНАТА ,ВСЕКИ СИ ЛЯГА НА НЕГОВОТО МЕСТО , СРАМОТО ТОЛКОВА УПЛЮВАНИЯ ОТ УСТИ КОИТО ЯДЪТ ХЛЯБ

8

Анонимен

преди 9 години

Дялан камък...дялан камък...и сега градът е с 40 милиона задължения.

7

The Godfather

преди 9 години

До Анонимен 1Soon my son, soon

6

belle

преди 9 години

До МунчоМунчо, селянино *** - нито съм комунист, нито партиен член , а съм човек! Затова отидох ! А да видим на твоето погребение дали ще дойде някой освен гаргата, която ще ти клюца кръста !

5

Belle

преди 9 години

Поклон пред паметта й ! А на тези, които и сега сипят агресия и омраза към нея искрено им пожелавам, пожеланията им да сполетят всички техни близки !

4

до неразбралите

преди 9 години

Тази осигури и пра-правнуци!Вие да му мислите!

3

Мунчо

преди 9 години

Тези , които са на опашката от снимката по горе.... Най вероятно са "партийните другари и другарки" , роднините и онези, които са намазали финансово и материално от управлението на Янакиева в Перник и участието и в НС.. Същото беше и при погребението на Димчо Михалевски в град Кърджали преди време!.. Жалко , че няма ТЕЛЕФОНА ВРЪЗКА С ОТВЪДНОТО.... За да се обадим и да попитаме.. ДАЛИ ЗАГРАБЕНОТО ОТ НАС ТУК - СА УСПЕЛИ ДА ГО ПРЕХВЪРЛЯТ ТАМ ? За мъртвите - Или добро... или нищо! За тях - НИЩО !!!!

2

Анонимен

преди 9 години

а другите комунисти кога

1

Гошу

преди 9 години

Ех, Гоце, вие *** всички сте дялани камъни, затова и до ден-днешен сте все още навсякъде в държавата