7

dp

преди 9 години

Мъжете гледат на жените като на сексуален обект, с оплаквания по въпроса към създателя...:)И не е жените актриси да не го вкарват масово в употреба - за което вината е доста по ненависоко :).Но напоследък има доста приятни за гледане актриси които не ги приемам като сексуален обект (изкльощрени са все та това е лесната част). Какво става зад кулисите не ме е еня, не са там по принуда - но в сума английски неща, напр. W1A, има прекрасни женски роли.

6

Анонимен

преди 9 години

Че то ако това не показват ,то за друго жените актриси стават ли?!? Нито се отличават с ум ,нито с интелект ,нито с дар слово...Какво друго да показват във филмите ,освен коя има по-к*рвенска визия!Че те точно с тази визия се добират до роли в киното...

5

Анонимен

преди 9 години

Ми ако иска да играе оргазъм, иначе ще учи жените, че нетрябва и те да изпитват удоволствие от секса, както едно време не е било важно жената хубаво ли и е или не важното е мъжа и да е доволен! Щом смята това за по-правилно :)

4

Анонимен

преди 9 години

Абе, що е Рут, все е философ. Направят кариера с оная си работа, надвият си на масрафа милионерски и стават моралистки. Тя да се благодари на хорската простотия, че са готови пари да дават, за да й видят кльощавия з..

3

Анонимен

преди 9 години

"Имам голям проблем с това, че актрисите са третирани в тази индустрия като сексуален обект."Като имаш проблем, бегай да бачкаш в някой магазин за жълти стнки.

2

Анонимен

преди 9 години

Да се вземат. И двамата евреи - ще са щастливи.

1

УБЕДЕН СЕКСИСТ

преди 9 години

-А как иначе да ви третират? Нали продавате основно, "екранен секс".