11

ххх

преди 9 години

Никога не трябва да вярваш на алчни и грабливи птици!

10

Анонимен

преди 9 години

Куба сииииииииии, янки ноооооо !!!

9

до 12

преди 9 години

Обаче разбира се не знаеш, че сделката беше СССР си маха ракетите от Куба, а САЩ от нашата граница в Турция. Като изрично са помолили това да не се оповестява. Така че първо са били турските ракети, а после тези в Куба. Иначе можеше и да те няма ***.

8

гг

преди 9 години

Що не напишете истината. В КУба руснаците си инсталираха система за тотален шпионаж и на всичко що излита и каца от цялта им територия. Затова американците са се усмихнали на Фидел.За кое животно казваха, че се усмихва на жесртвата си преи да се опита да я погълне .

7

фф

преди 9 години

точно така...целта е да караш скъпи коли и да щракаш волно с пръсти в ритама на ча-ча-ча.според мен хората в куба си живеят много хубаво....танцуват си по улиците, кефят си се-без наркотици, без показни убийства и т.н....и имат ЗДРАВНА СИСТЕМАААА.....може и лоша сделка да направят...а индустрията има винаги нужда от нови пазари...РАСТЕЖ И ТРЯБВА!!!!!

6

Фък Ю Енд Дай

преди 9 години

До Анонимко 7Така, както ния разъфтяхме, че и скоро май ще вържем.Я бързо марш при ГМО-тата... (ще си спестя личното определние, защото може да ти дойде в повече).

5

До Команданте Че

преди 9 години

Точните думи на Че Гевара са:"За да си представим унищожението на империализма, трябва да идентифицираме главата му. А тя не може да е никъде другаде освен в САЩ"Има една друга мисъл, която е още по-силна:"Ако трепериш от негодувание срещу всяка несправедливост, значи си мой другар"

4

Анонимен

преди 9 години

Има си хас да вярваш на хора, които са се опитали да те убият САМО няколко стотин пъти!

3

Команданте Че

преди 9 години

"Ние знаем, че олицетворението на империализма днес е САЩ"- Ернесто Че Гевара.

2

Анонимен

преди 9 години

Още ли е жив този ***, който "замръзи" чудно крассивият остров за повече от 50 год?Крайно време е да се присъедини към към Садам и Кадафи!

1

?

преди 9 години

Ф.Кастро е жив?Като Путин се обръща към студентите..