15

И с НОИ е така

преди 9 години

На ББ в джоба са. Осигуровките на хората в НОИ също остават 2/3. Дотацията и другата трета са за *** и силови тежести на обществото.

14

?!

преди 9 години

Има ли нещо нормално в нашата държава?

13

detelina

преди 9 години

Ха,ха,ха, само на бежанците ли!?

12

...

преди 9 години

Странно къде ли са потънали тези пари? Що на мен някой така не ми даде пари и странно да потънат някъде....

11

ВЕЩИЦАТА

преди 9 години

АМИ СЕГА В ЗАТВОРА, НЯМА КАКВО ДА ГО УСУКВАТ И ДА ТЪРСЯТ ПОД ВОЛА ТЕЛЕ. КОГА ЩЕ ЗАПОЧНАТ РЕАЛНО ДА БЪДАТ НАКАЗВАНИ?

10

stanIYI

преди 9 години

Po vreme na parvata svetovna voyna,edin nemski general se izkazva:za konekradzite po dolnoto tecenie na Dunava,ne si zaslujava prolivaneto na nemska krav.kradliva natziya.po onova vreme na moda sa konete,sega koli,bankovi smetki.dalaveri.

9

Иван

преди 9 години

Какво се чудите, откраднати са парите. Бяха почнали да ни лъжат, че издръжката на един бежанец струвала над 1 000 лева месечно, но е смешно и тази лъжа бързо се разбра. Щом като един пенсионер живее с 300 лева, а минималната заплата е малко над 300 лева и хората живеят с тези пари, няма как един бежанец да струва повече от 400 лева. *** лъжа на управляващите.

8

Георги

преди 9 години

Политиците на прехода доведоха нещата до там, че контролните органи на държавата да са в ролята на регистратори. След това не следва нищо или се имитира някакво търсене на отговорност. Пред очите ни е как тези дела отиват в небитието. Всяка партия поставя на ключови места най-големите комбинатори. Впоследствие си ги обгрижват по всякакъв начин до следващото докопване до властта.

7

Анонимен

преди 9 години

"2/3 от парите за бежанците са потънали някъде..."Ау, каква изненада!!! Кой би си и помислил? :D

6

Анонимен

преди 9 години

Назначиxме престъпници да ни управляват какво може да искаме. Но най-интересното е , че всички знаеxа, че са такива и пак ги извраxа. после си купиxа разни умници да ни разясняват, какви страxотни политици са. Сxемата е позната. При друг народ може и да не мине номера, но тук става.

5

Анонимен

преди 9 години

Все пак една трета отишли по предназначение! Браво! Има напредък. Щото другите крадат 100-процентово.

4

Анонимен

преди 9 години

Чудесна новина!Сега и одиторите и одитираните в затвора.одитираните заради липсите а одиторите защото не могат да открият къде са отишли.Само така ще има някаква надежда да се оправим и да спрат да ни грабят, а контролните органи да си изпълняват съвестно задълженията.

3

Професионалист

преди 9 години

Това са реалните резултати от партийните и шуробаджаначеските назначения! Ръководните постове в агенцията са заети от пенсионирани военни, без необходимата експертиза в областта на международното бежанско право, хуманитарните науки и езикова подготовка, но със солидни пенсии и заплати на държавни служители! Поискайте справка господа журналисти по Закона за достъп до обществена информация и ще установите за какво става дума!

2

Анонимен

преди 9 години

тия изгладнели чиновници, по всички етажи на властта, само като видят някоя стотинка и веднага измислят начин да я гепнат. вече ме е срам до не знам къде. как може този народ да се измени до такава степен, че да се интересува само от кражби?! ***! българи, как не ви е срам?! крадливо племе!

1

При Борисов...

преди 9 години

... и едноличното му "управление" на неконтролируемия хаос, корупцията взе нови върхове.