27

Анонимен

преди 9 години

За мен това е поредната партенка на дневник.Освен това е изклчено такива зурналя от дневник да имат достп до такаква информация.

26

Няма напредък, ...

преди 9 години

... защото Борисов "управлява".

25

merkel

преди 9 години

както изглежда доклада на ЕС има чисто информативен характер. на кой в парламента му пука за тоя доклад.

24

Анонимен

преди 9 години

Евала Цаца!Цацаров е единственият умен човек на закона, който съм виждал в последните 10 години по телевизията.

23

25 ГОДИНИ СТИГАТ !

преди 9 години

Не искам да обвинявам ГЕРБ, но вече става подозрително, че всеки път, когато те дойдат на власт започват злоупотребите на ЕРП-тата със сметките за ток.Това е факт, а не заяждане !Едва ли е съвпадение !Сега ГЕРБ имитират някакви санкции и някаква активност срещу ЕРП-тата ...И какво от това ?Хората искат-не искат ще трябва да платят отново надутите сметки за ток.ДОКОГА ????

22

Анонимен

преди 9 години

Напредъка бил бавен..Браво на Цацаров??? Аче мафията по-горните етажи се вихри с Цацата -начело??

21

Леко обнадеждена

преди 9 години

Интересно, няма и ред на тема спечелените от Сириза избори! Що така бре? Да не би дасе уплашихте? С основание ви е хванало шубето, че тая вълна като завее и ще ви отвее всичките охранени евро чиновници и евро слагачи, които мат пари за евро заповяданите проекти, но не и за образование и здравоопазване! Искам да видя една българска сириза да ви разпертушини всичките евро шуро баджанаци, че в тая държава се напълни с протежета и е време за леко патриотично почистване!

20

Ясен

преди 9 години

Помогнете фейсбук не се отваря от 40 секунди ще изперкам!!!

19

Анонимен

преди 9 години

Най-голямата гавра е да кажат, че личната Цаца на #КОЙ се е справил с друго, освен с поръчките на господаря си

18

АнаЛиз

преди 9 години

След всичките неща които се случиха , то не бе Бисеров , то не бе Брендо , гаф след гаф . Щяха да ни сринат със земята , но благодарение на обстановката около нас и в Гърция и в Украйна и ситуацията с Русия и Путин.Благодарение , че сме изпълнителни и слушкаме големите , си затварят очите и ни залъгват с стотинки по програми , а само за една седмица гърците получиха 10 млрд за банковата си система , за разлика от нас , дето с хиляда мъки теглихме заем от 3 млрд и ще си ги платим с лихвите

17

ИСТИНАТА

преди 9 години

Не се залъгвайте , реалния доклад е бил хипер негативен , не случайно последните два месеца , то не бяха срещи с Юнкер , Меркел , Дейвид и не на последно място с Джим ... когато сме клекнали за нови бази на Нато и са минали с гумичката . Това е истината.Не случайно Бойко прекара повече време в Брюксел отколкото в Банкя.Ако слушкаш и изпълняваш , колкото и да си зле те търпят и я карат с моркова , но само да бяхме се запъланили за южен поток или да няма бази ... щяха вече да сме очернени до уши

16

167

преди 9 години

"През 2014 г. в България са се сменили 3 правителства, била е блокирана законодателната дейност на парламента, което е допринесло за липсата на реформи" - чакайте бе нали в БГ законите си бяха идеални, а хората работещи в съд. система бяха виновни. Така може да излезе, че политиците имат някаква вина за състоянието на съдебната система, което на трябва да се допуска.

15

Анонимен

преди 9 години

Опа, оплювания от всички Цацаров, бил положителна фигура в доклада. Нашите полит-мижитурки, както винаги се разминават с Брюксел.

14

167

преди 9 години

Докладът щял да бъде по-мек от очакваното. Това не трябва да се допуска. Това ще бъде лична обида за Кунева и компания, които мечтаеха за изключително лош доклад. И как може да има критики към Парламента. Нали виновна беше само съдебната система, не може да има никакви хубави думи за нея. Изобщо малко се объркаха нещата.

13

възмутена

преди 9 години

БОЖЕЕЕЕЕЕЕ, НЕ Е ИСТИНА! ВРЕМЕ Е НАИСТИНА ДА СЕ МАХНЕМ ОТ ЕС! ВСЕ НЕ МИ СЕ ИСКАШЕ ДА СЛУШАМ ПЕСИМИСТИТЕ , ОТНОСНО БРЮКСЕЛ , НО СЕГА ВЕЧЕ СЕ СЪГЛАСЯВАМ! КАКЪВ ЦАЦАРОВ, КАКВИ ПЕТ ЛЕВА БЕ ХОРА! ТЕЗИ ЯВНО СЕ ГАВРЯТ С НАС! ПРОКУРАТУРАТА Е НАЙ-ПРЕСТЪПНАТА В ТАЗИ ЖАЛКА ДЪРЖАВА! НА БУНТ!!!

12

Анонимен

преди 9 години

Цацаров в затвора! - инак само си баем бла-бла-там е разковничето на крадците

11

Анонимен

преди 9 години

Защо някой новинар трябва като на *** да ни разказва доклада. Какво пречи да се качва целия доклад. поредната Шарлийска акция ли е на борба с достъпа до информация и до свободното слово.

10

БГ

преди 9 години

БЪЛГАРИЯ..... НАЙ-СТАРАТА ЕВРОПЕЙСКА ДЪРЖАВА !!! ЕВРОПА БЕЗ БЪЛГАРИЯ НЕ Е ЕВРОПА !!!

9

Анонимен

преди 9 години

Та охулените реформатори от правителство и парламент искат да реформират похвалената съдебна власт и прокуратура. Егати наглостта. Редно е прокуратурата да реформира парламента като заключи престъпниците между депутатите.

8

Анонимен

преди 9 години

върховният слугинаж са възнагражава със слаб напредък.