118

Шукрито

преди 9 години

Ще ги привикат ,за да се разберат колко ще вземат да ги защитят както винаги!Бития-бит!ЕРПта-вън от Бг!

117

БРАННИК

преди 9 години

И какво ще стане, ще пият едно кафе за наша сметка и нищо повече. Много е лошо, когато народа вече не очаква нищо от теб, много....

116

Не разбрах

преди 9 години

Само не разбрах защо като Баце падна веднъж заради своителюбими десни и охранени монополистчета не си взе поуката, че пак ще падне, понеже като е десничък ще трябва да спява на своите десни евро гоподари. А те не се интересуват от бедния народ, те искат само да ядат! И Баце дава, защото преди това на Баце му даваха и по 50 за стачкуващ и за медиен конфорт и за свалени правителства. Само че накрая ние сме прецаканите, те ядат, а народа плаща сметката. БАСТА! Крайно време е да спрем това...

115

Анонимен

преди 9 години

тук се говори за "изравняване". Няма такова нещо. Втората фактура, поне за Варна е за половин период - пред коледните до след новогодишните празници. Няма смислено обяснение от къде на къде. Единствено остават съмнения за опит за политическа провокация на недоволство. Излиза, че ЕРП-та и по-специално варненското се оказват политически ангажирани. Допустимо ли е такова поведение!

114

anonimen

преди 9 години

smotani gerberisti iskahtesi gi eto vi gi ha sega pak plastayte ludite smetki za tok , kakvi 31 dni be moyata smetka e za period ot 60 dena , s tezi mizerni zaplati viye dokarahte naroda do proseska toyaga. boiko smo9tana tikva takava ela vzemi moita zaplata pik az tvoita i da vidim kolko vreme ste izdirjis dolen nagil debelak

113

Анонимен

преди 9 години

Гонете крадливите ЕРП-тата в шия... При нас има контролен електромер, през ноември от ЕVN разликата е 3,6%, при редовна от 1,3-1,6% през годината. Защо никой не ги контролира???? Как могат да манипулират електромера с 2%, някой знае ли?

112

Анонимен

преди 9 години

Най-скъпо в страната се заплаща глупостта. Ежеседмично се пуска сред населението поредната кьорфишек грижа на държавата. Всъщност кьорфишеците са официално, на държавно ниво, активно мероприятие за будалкане и заблуждаване на хората, че нещо се прави за подобряване на положението, докато за положението в други области, където ситуацията е трагична, се мълчи и не се обелва и дума. Делян Добрев щял да бъде безкомпромисен? Смях. Жалки душици се правят на герои и защитници. ***.

111

Родолюбец

преди 9 години

Направете извличение на най-ниската заплата в тези ЕРП- публикувайте ги в един вестник.Тогава да видим на каква загуба работят и колко от печалбата им остава в България. Бойко направи нещо за хората стига са ни ограбва ли и без това с тези ниски заплати в общини те идвам връзваме двата края.Някой хора в общините са с 4 цифрени заплати и не им дреме но като мен такива с 450 лв.е лошо- получавам два пъти по-малко от един пенсионер с икономическо висше образование съм.

110

истината

преди 9 години

Как за декември и за януари сметката ми за тока е еднаква аз съм абонат на ЕВН- луда работа. Изразходваните киловати са с разлика около 5 нощна и дневна.С това отчитане и манипулиране на електромера ниското напрежение -обаждам им се и идва техника замерва 180 и ми предлага да размести фазата с друга. Аз ли трябва да следя за напрежението с волт метъра да не съм постоянно в къщи.Изгарят домакински уреди -много им дреме.Какви са заплатите от чистачката до директора-изкараите ги на светло.

109

Анонимен

преди 9 години

ЕРП-тата вън от България !!!

108

Анонимен

преди 9 години

На бойковистите много им изгодна тезата, че ЕРП-тата са ги свалили преди две години, защото иначе трябва да кажат истината че БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД ги изрита заради алчността им и некадърността им.

107

Анонимен

преди 9 години

Гадове крадливи и лъжливи, нас ни нямаше 15 дни, а сметката за ток по-висока от нормалната, как става това.

106

Анонимен

преди 9 години

Време е ЕРП-тата да си вървят, стига са крали българския народ.

105

666

преди 9 години

Вземайте се в ръце,че гризнахте кола.

104

Анонимен

преди 9 години

Електротехниците от ГРОБ, начело с Джукестия баничар, казаха декемврийските сметки да са по-ниски от юлските. Точка.

103

Анонимен

преди 9 години

Наистина не разбирам този вой за периодите на отчитане. Във Франция ни отчитат електромерите само веднъж годишно - през март и всичко си е ОК. Всеки си заявява месечни киловати, киото плаща на равни вноски всеки месец и при отчета се прави изравняване ако се налага.И енергетиката не се използва разни *** да правят политика от нея.

102

Анонимен

преди 9 години

Не разбрах само това ПРИВИКВА. Да разбирам ли че шефовете на ЕРП-тата са подиченени на някакви неграмотници като Делянчо и Теменужка, които не са виждали електромер през живота си и са назначени на тези позиции, единствено защото много добре се кланят на Вожда.

101

Анонимен

преди 9 години

Ако твърдо се държи на до 31 дни отчитане е логично да има 13 фактури в годинат! Смятайте бе хора!

100

Анонимен

преди 9 години

И като привикат шефовете на ЕРП-тата какво ще стане?Ще им накривят шапката.Или само вдигат пушилка за пред народа.А всички знаем,че цената на тока ни е висока за стандарта на живота ни.Да се напънат и да редуцират разходите по трасето,че дяволите ще ги вземат тия 140 души от енергийната мафия в парламента,които със сигурност няма да си мръднат пръста за облекчаване разходите на хората за енергия.Не може пенсионер с 250 лв.пенсия да плаща 300 лв. за ток,само защото е принуден да се отоплява с ток

99

Анонимен

преди 9 години

Не се оставяйте да ви баламосват,че сметките се надписват.Истината е,че се манипулират електромерите.Около празниците ме нямаше няколко дни.Нямат достъп до имота ми,а електромера ми е вътре.Въпреки това,са отчели почти същите резултати,които и аз си записах преди да замина.Е,как става това?Вероятно с дистанционно отчитане,а е възможно и дистанционно манипулиране.Всеки знае колко потребява.И ако сметката ви този месец е по-голяма от тази за същия месец в предходната год.с 50%,значи има нещо гнило