17

Анонимен

преди 9 години

За 5-6 милиарда охулиха Живков, който дълг дойде в последните 4 години, защото лакомият Горбачов искаш долари за нефта, който внасяме и ядреното гориво. Вместо преводните рубли,които имахме в излишък. А Гърция има 200-300 милиарда дълг и никой у нас и при тях не право това на въпрос.

16

Анонимен

преди 9 години

До Одисей 1Ааа, значи ти признаваш, че капиталистическа Гърция е била много по-зле от нас. А сетне е станала по-добре с налетите пари от Запада. Е то, ако имаше тогава и у нас кой да налива, да сме станали Швейцария при Живков. А ние разчитахме само на себе си. Със собствени усилия и труд изградихме всичко което сегашните управници разсипаха.

15

Анонимен

преди 9 години

Външният дълг на Гърция се увеличи със 160 милиарда евро след 2009 г. и на практика е по-голям от преди 2009 г.

14

Анонимен

преди 9 години

20 никой никого не е заробвал доти им опростиха на тези никаквициОдисей 1

13

Анонимен

преди 9 години

Като не се спазва един договор, се анулира или се прави нов. Можеше още през 2009 г. ЕС и Гърция да анулират договора, а не да заробват Гърция с нови заеми.

12

шамар

преди 9 години

Със спечелването на изборите, СИРИЗА зашлеви най-жестокия шамар на високомерните и арогантни западняци!

11

Анонимен

преди 9 години

Ама че снимка, какъв дълг ще връщат и на кой дреме, ми кво казал тоя утре други ще са на власт или ЕС ще се разпадне, ама нали все грябва да каже нещо тоя клоун.

10

Папата

преди 9 години

България в Шенген само катто се приеме Турция.. как виждаш да си опрат шенегенското пространство акто външана граница.. А тва с Турция го виждам само ако се разцепи на Европейска и Шериатска... което също не се вижда... но ако стане тоагва шенген можеда мине през анс , ако ни има изобщо... ате да тсанат външния буфер...

9

Анонимен

преди 9 години

Колкото по-вече се натискаме толкова ни отсвирват от ЕС.Колкото повече ги отсвирват Гърците толкова им клякат от ЕС. Ха разбери го.

8

Тролояд

преди 9 години

Ес се разпада ***, даже вашия спонсор Сорос го каза няколко пъти вече.=================Ще ви спирам одеколона, да знаете!

7

Анонимен

преди 9 години

Чета и на други места разни мнения,как трябвало да го на.кат гърците на ЕС.Как не трябвало да си плащат заемите,щото ЕС бил лош,зъл и т.н.А ние имаме една мнгоо вярна поговорка безплатен обяд няма!Няма чичо ханс от Кюлн например да е учил и да бачка здраво в сивото си ежедневие, а бате ципрас от Атина да пие по кръчмите и да иска 4дневна работна седмица,по един или друг начин,без значение какво ще направят сега гърците,ще си платят и така трябва!

6

до 7

преди 9 години

Шенген значи и спазване на законите....и съд...и администрация....това има ли го в БГ? Върховенство на закона?

5

Анонимен

преди 9 години

оставка

4

Анонимен

преди 9 години

Гръцкият дълг не е бил най-спешен в момента! Ами естествено!Гърците казаха че няма да го платят изобщо. Но как ще убедят да си плащат дълговете Испания, Италия, Португалия и други затънали до шия. Нали те ще кажат: За гърците може, за нас не може!

3

Анонимен

преди 9 години

Европейската комисия "уважава напълно суверенния и демократичен избор на гърците" - мхм, да бе да, огън и жупел през стиснати зъби, айде нема нужда нам тези...

2

макето

преди 9 години

до 1 споко бре какво се ядосваш след некой друг месец само пръсто ке им остане

1

Анонимен

преди 9 години

Ей,, престанете да размахвате пръст бе, за богове ли се мислите там в Брюксел. Защо не спазвате договора за Шенген, България трябваше да е в Шенген преди 3 години.