22

Българка

преди 9 години

До ФуоооотАко човек е ***,то това е за дълго!

21

****

преди 9 години

И на това има решение,вие май забравихте как другарката масларова пращаше пенсионирите през зимата на море,ако това стане пак,сезона ще бъде спасен.

20

Зомби

преди 9 години

Аз предлагам да се въведе данък, с който да се компенсират "хотелиерите" за пропуснатите ползи.Или поне да забранят минаването на Кулата на бг граждани, ако открият в багажа им бански и шнорхели.

19

Фуоооот

преди 9 години

Стига рускоговорящи *** по нашето Черноморие. Ако успееме да изгониме и тия, дето са купили имоти тука, ще е най-добре!

18

цезар

преди 9 години

Да ама черноморието ще е пълно с американски туристи. Пампорово и Боровец сега се пукат по шевовете пълно е с янки.

17

Анонимен

преди 9 години

Не виждам нищо лошо в тази новина, то на нашето Черноморие и без това само руснак или някой западен бедняк би се навил да почива. Ни условия, ни нищо.Тъкмо да им уврат главите на нашите мутрохотелиери, че само с бетон и накичени с джапанки сергии бизнес не се прави.

16

от СТАРИЯ НЕСЕБЪР

преди 9 години

До до от СТАРИЯ НЕСЕБЪР Да, вярно е!Който се вдигне на революция по морето е обречен, защото Мафията има интерес да пере пари в хотелресторанти както до сега!

15

Анонимен

преди 9 години

Туроператорите предлагат летния сезон да се удължи---------------Мисля, че трябва да се обърнат към Чък Норис

14

NOI

преди 9 години

Пишете с малки букви.

13

от СТАРИЯ НЕСЕБЪР

преди 9 години

Важното е, че другарката Бокова ще прави поклоннически(религиозен), културноисторически, винен, сватбен, селски и т.н. туризъм!Очакваме и новата "културна" полиция!Ду-*** да Ви е яко с тези високи наеми за обектите по Черноморието!

12

е,че те

преди 9 години

руските туристи и те ще си направят цивилизационен избор.Балкано туристически ценности има и в Турция,и в Гърция/сега още повече/,и в Хръватия и тънъ.

11

****

преди 9 години

Правете нови дупки на коланите,докато имате още сили,че се задава голям глад.

10

zeus

преди 9 години

Спокойно, гърците и турците ще ги приемат радушно. На бизнеса не му пука кой от къде е, стига да си плаща.

9

Анонимен

преди 9 години

По-малко ***, по-добре! И почна рев на *** с хотели!

8

Европеец

преди 9 години

Колкото по далече от Русия, толкова по близо до цивилизацията. Братята америкамци ще ни изпратят платежоспособми туристи от Флорида и Калифирния за черноморието, бедните руснаци само замърсяват курортите.

7

USSR

преди 9 години

Абе нищо , Плювньо ще ни докара американски туристи , нищо че за 25 години видях само 1 американец . Така става като ни управляват лакеи и предатели . Черноморието ще яде "евроатлантически ценности " и "американска солидарност" .

6

МАНГАЛИЗАТОРА

преди 9 години

Обамчик! Ае сега ни прати 200 000 хамерикански войници на КУРорт тъдява. Не трябва да има празно.

5

що бе

преди 9 години

EEEEEEEEEE нали сега ОБОНГО ще прати 1/2 млн американци да почиват тук

4

Галин

преди 9 години

аз се радвам, защото на Бургаските баДки нещо много им все вдигна стандарта, а всъщност са най-големите ***, нека сега да усетят какъв е глада навътрв към Софака....!!!!

3

Анонимен

преди 9 години

Е нека да продължаваме да ръкопляскаме на "западните демократи" с техните тъпни, да им даваме пушечно месо и да им финансираме военните кампании, па нас кучета ни яли.Какви компенсации имаме насреща?- за затварянето на АЕЦ - мижави стотинки;- за отписването на дълговете на Ирак и Либия - мижави стотинки;- за спирането на Южен поток - нищо; - за загубите в туризма - нищо;и така мога да изреждам още много...Та за какво хрантутим някакви бездарни политици дето не изтъргуваха поне една малка