88

uuuuuuu

преди 9 години

МАЗЕН ТУРЧИН

87

46727

преди 9 години

Какво е ОСВИЕНЦИМ?- Едно добро начало.

86

Анонимен

преди 9 години

MESTAN I VOLEN SIDEROV SA ZA ZATVORA

85

До Местан ,

преди 9 години

Местан ,Виж ПАПАТА какво казва :Не можеш да раждаш по 10 деца и да не те е грижа с какво ще ги храниш , обличаш и учиш . Ти си отговорен !!А Местан си говори , само да е против , че едва ли не ги дискриминираме . *** , който е с малолетна - трябва да е осъден и в затвора ! Това са законите на запад !В България няма никакви закони .Детските поощряват *** да имат 10 деца - за да се издържат те , а не мислят за децата - ?????

84

ognyanz

преди 9 години

ДПС от самото си създаване паразитира върху етническите проблеми. Ако ги няма, са готови сами да ги създадат, защото без тях няма как да оправдаят съществуването си.

83

али разин

преди 9 години

Местане, как си се изцъклил... Жадно за власт и пари ***. Как не се намери някой тероряга който да се гръмне в щаба на ДПС, та все се гърмат където има невинни хора!

82

Елементарно, Уотсън

преди 9 години

Отношението към човека от друг етнос зависи от това, какво роля играе неговият етнос по отношение на твоя собствен етнос.

81

Ани

преди 9 години

Турската Комунистическа Партия се откъсна от БСП през 1990 преди изборите под вещото ръководство на партията хранителка БКП. По това време Болен Сидеров бълваше врели некипели от вестник Демокрация. При това постави в шах Българския избирател. На едните казваха: Ще ни вземат Турците, на другите: Вижте какви антагонисти са Демократите, И докато народа се ориентира си оправиха изборите. Трите партии Атака, БСП и ДПС са вързани с една пъпна връв и трябва да се знае че действат съгласувано.

80

ние знаем

преди 9 години

Проблема с ромите е че ТЕ са расистите и не се интегрират. Това е причината във Франция да са добре дошли какви ли не черни, много по-черни от ромите, и в същото време да ни връщат ромите. Прочетете статиите от миналата година. Така че в случая става въпрос за предизборни приказки с откровено извръщаване на истината. Всъщност Местан с изказванията си създава етническо напрежение защото дразни хората като извръщава очевидната истина.

79

Анонимен

преди 9 години

местане, не си ти, когато си гладен!

78

Анонимен

преди 9 години

Тоя човек 25г. се заиграва с нашите турци ..сега започна да се заиграва с ромите,явно се пука от яд че не са в власта вече.

77

Анонимен

преди 9 години

Рейтингите показват отношението на народа.Vox populi ,vox Dei ! /Глас народен , глас Божи /.Кого съди Местан - народа или Бог !

76

Ботев

преди 9 години

Толкова хора изтрепаха от началото на годината,за тоя един коршум няма ли да се намери???

75

Анонимен

преди 9 години

Тоя тотално изпращял

74

ЕЗИКА НА ОМРАЗАТА

преди 9 години

Това страшилище, наистина е замязал, на"адвокат на дявола".

73

Анонимен

преди 9 години

Местане, Османската империя е унищожила много повече хора отколкото Холокоста в Германия.

72

Анонимен

преди 9 години

малииии ,липсата на власт до какво води,до къде саа отнесъл човеко хитлеризъм,националсоциализъм,ксенофобия само защото поне засега "умре Мара"за ДПС

71

Nemeca

преди 9 години

Радостно е, че политическата ситуация е такава, ДПС да бъде изолирана тотално. Товаги прави и толкова бесни и почнаха да се хващат по ромския въпрос, защото българските турци вече не искат и да чуят за тях. Колкото по-бързо изчезне ДПС от политическата сцена на България, толкова по-добре.

70

хатака

преди 9 години

Ако трябва да се визуализира понятието "дяволско изчадие", просто погледнете Лютви Местан!

69

ПОЛИТИЧЕСКИ НЕКОРЕКТ

преди 9 години

-А пантюркизма и панислямизма, ще бъдат ли унищожени. Бай султане?