59

Анонимен

преди 9 години

Влезе ли еврото в България, веднага цените ще скочат до небесата. То и без еврото цените растат но тогава не ми се мисли.

58

Анонимен

преди 9 години

Всички атакисти,гледайте какво става в Гърция, ако все пак спечели този човек. Това е Гръцкия Сидеров, вашия месия!Гледайте какво става там и си правете сметката!След 2-3 години обаче, само гледайте 2-3 години и тогава вече може да кажете нещо по въпроса, аз тогава само ще мълча ...

57

Анонимен

преди 9 години

и да настоява за опрощаване на многомилиардния дълг на страната.-----------------Аз през целия си съзнателен живот не съм чувал такова обещание от политик. Значи има и по-нагли от Българите - Гърците :)))Нямам представа този човек как мисли, че банка ще му опрости дълга.Ако ще и атомна бомба да падне в Гърция и да няма вече такова нещо ЕС и да го няма целия свят, Гърция пак ще има да дава 320 млрд.

56

Анонимен

преди 9 години

Да, това ще е още един повод ЕС да ги разпилее. Макар че няма вече да му е толкова лесно, защото дори и в самият ЕС все повече хора и партии започват да проглеждат и да им става ясно, че почти всички конфликти са внесени отвън - от Съешените Щати.

55

Анонимен

преди 9 години

До за 75 В руския икономически печат има статии, в които се твърди, че надценената рубла досега е спомагала за забогатяването само на износителите на природни ресурси и вносителите на потребителски стоки, които в обшия случай са били едни и същи олигарси. Производството на каквито и да било потребителски стоки досега е били крайно нерентабилно.При новия курс на рублата производството става рентабилно и същите ще започнат да произвеждат и паста за зъби. Те имат ресурси.

54

за 80

преди 9 години

Еврозона и Евопейски съюз няма нищо общо, но явно тъпите коментиращи не го разбират!

53

Анонимен

преди 9 години

пиши малко по-смислено - хем да е в Еврозоната хем да няма ЕВРО -някак си не разбираш смисъла на нещата!

52

Анонимен

преди 9 години

Най-доброто, което можем да направим, е България да си остане в Еврозоната, но да се не въвежда еврото. С националната валута сме по-добре. Дано нашите политици да го осмислят това.

51

за 75

преди 9 години

руснаците нищо не могат да произвеждат драгикакви стоки за бита???!те четка за зъби не са произвели или дори чифт чорапи -нито кола нито компютър нито телефон нито телевизор нито дори ризи - пълни аутсайдери!

50

Анонимен

преди 9 години

Не съм съм фен на гърците. Но те са доста набожен народ. От там и тяхното уважение към Русия и другите православни страни, с изключение на България. Ако помните какви демонстрации правеха срещу бомбардировките на Сърбия....Може да се каже, че гърците са най- големите русофили в Европа. Така , че не ме изненадва това тяхно намерение.

49

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 70 А, ти си от "Умните и Красивите" ...Както се казва - "Беловласи старци изпълзяха на припек!" :)

48

Анонимен

преди 9 години

Не е възможно Сириза да направи каквото и да е за санкциите на Русия защото се Финансира от Сорос

47

Анонимен

преди 9 години

Когато гърците бяха в ЕС им се вдигнаха главоломно доходите, изгради се модерна, западна инфраструктура, туризмът им меко казано процъфтяваше, в Гърция на гурбет ходиха не само българи, но и сърби и румънци и македонци и т.н. Сега ги очаква международна изолация, понеже ясно си личи че управляващите са руски ***. Вместо на Запад ще ходят на почивки в Сибир...

46

Анонимен

преди 9 години

Само този който е против САЩ е патриот, защото САЩ е окупатора на Европа..А Сириза е против Германия.. Пегида е против исляма .. Ясно е кой финансира подобни патриоти.. ЦРУ и Сорос

45

До зомбирания № 55

преди 9 години

Ти на кой свят живееш? Или се осведомяваш само от лъжите в медиите на десните колонизатори и олигарси? Кой те излъга, че руснаците мразят Путин? Затова ли доверието на руснаците в него достигна над 80 %? След алкохолизирания продажен Елцин, който разсипа и разпродаде държавата им, руснаците, които са изслючително горд и с огромна любов към родината си народ, благодарение на Путин си върнаха себеуважението и националното си самочувствие.

44

Анонимен

преди 9 години

Ако някой може да ни помогне това са славянските ни братя Руснаците.От западняците видяхме само кражби и далавери!За България и Православието от запада никога нищо добро не е идвало.

43

Сириза е срещу НАТО

преди 9 години

Следва близката по идеи Подемос в Испания. Освен срещу затягане на коланите и икономиите, Сириза се обявява за разпускане на НАТО,а не само за излизане на Гърция от него, макар че и без да са излезли от НАТО, гърците не участват като пушечно месо в мисии като българите. Срещу санкциите към Русия се обявяват и Чехия, Словакия, Австрия, Унгария, Финландия, Швеция, Италия, писатели, режисьори, артисти, интелектуалци в Германия, водещата партия във Франция Национален фронт и др. партии в др. страни.

42

Анонимен

преди 9 години

СИРИЗА активно и отдавна сътрудничи с неправителствени организации от Гърция, финансирани от Сорос. Коалицията подкрепя сексуални, етнически и религиозни малцинства. Много хора наричат политиката на тази партия антинационална, защото лидерите й отрицат геноцида на гърците от Мала Азия.

41

Анонимен

преди 9 години

2014г. Сорос дава прием за Ципрас..Джордж Сорос представил американскому финансово-политическому истеблишменту лидера СИРИЗА Алексиса Ципраса в качестве возможного главы правительства.

40

Анонимен

преди 9 години

"Сириза ще направи това, което направи Луканов на времето, спря плащанията по външният дълг и обяви фалит на България. След това всичко поскъпна два пъти."...Той Луканов разправяше, че ако ще продаваме, да продаваме скъпо. Все едно индианците да предложеат на завоевателите да им продават земята си скъпо, или робите карани в америка да предложат да продават труда си скъпо. Видяхме какво му се случи на Луканов. Затова тоя Сипрас трябва много да внимава.