165

Даниел

преди 9 години

До Пак лъже ей пак лъжеКазваш далекобойността на "ГРАД" била до 3 км ???? Ей червен ***, това е система за залпов огън, доста по нова от "Катюша". А "Катюша" определено има обсег над 3 км. Айде стига писахте глупости. Като толкова ви кефят сепаратистите - бегом в ДНР да се правите на Рамбо. Михлюзи с михлюзи ***.

164

Пак лъже ей пак лъже

преди 9 години

*** не лъжи, защото има признание и разследване от Украинска страна, не само за изпълнителите и насочващите стрелбата Кирсанов и Пономаренко. Първо Опълченците около Мариупол, все още не разполагат с ГРАД. Второ - далекобойноста на ГРАД е до 3 километра, а Опълченците са по-далече от 3 километра. Виж от картата, колко е разстоянието от гр. Азов до Мариупол ( бившия град Жданов). Хем си некомпетентна, хем лъжеш, просташки лъжеш

163

Анонимен

преди 9 години

Когато *** плюе знам, че доброто побеждава, когато *** хвали Бойко, знам че си е такава и работи от предпенсионен страх!

162

витяз

преди 9 години

Евразийския съюз догодина е факт!!! Аз имам роднини там и ще отида,но вие какво ще.правите драги ми еврогейове и янки???? Силно се надявам да сте добре когато Сащ окончателно изтиска и последната капка от нашата мила родина..... Нека бог е с вас!

161

681

преди 9 години

Еее много е търпелив Путин към всякаква *** събрана в Украйна!Но аз мисля че още малко ще ги потърпи и му трябват само два часа за да развърже Гордиевия въвел заплетен от натовците в Украйна!

160

Той е

преди 9 години

"ЕС е убеден, че Русия ги подкрепя, значи е отговорна за ескалацията на насилието в Донбас"Ето,на туй му викам желязна,еврогейска логика - щом гейовете са убедени в нещо,значи требе да им вЕрваме! Е, аз пък вЕрвам,че ЕС са нещастни*, а на*вяра нямай!

159

Анонимен

преди 9 години

До191:Знаеш ли с какъв кеф ще замина за Русия,когато ЕС превърне България в бунище за всякакви отпадъци?Сега като Тотал побие сондите от Бургас до Варна и се почнат екологичните катастрофи,тази страна ще замирише на сероводород-баш на каквото си трябва.Гнусни предатели сте повечето българи.

158

Анонимен

преди 9 години

Соросоидче съм нещастно, хуля всички опоненти бясно!Никой не ще с аргумент да ме хване натясно,тъй като нищо не ми е ясно,важното е да плещя бясно!Хулихме отвратно агента Гоце,преди да пристане на Боце,вече гоци е геройна капиталистически строй!

157

Анонимен

преди 9 години

Русия трябва да пледира геноцид и етническо прочистване в района на Източна Украйна и дано да имат достатъчно силни доводи.Това са райони населени с руски граждани и Русия ,ако е необходимо всеячески трябва да защити живота на своите сънародници.Ако трябва да се въведат в готовност ядрени установки ,да се въвеждат и стига вече с този Киевски фарс.

156

бореца

преди 9 години

А това че всеки ден в Донецк,Луганск и десетки други селца и градчета се изсипват стотици тонове снаряди и ракети изстреляни от украинските фашисти никой на Запад НЕ ИСКА ДА КОМЕНТИРА ДОРИ СЕ ПРАВЯТ НА УДАРЕНИ ЧЕ ТАКОВА НЕЩО НЯМА!Освен това ако руската армия реши да удари хохлите въобще няма да се занимават с това градче а ще сринат Киев без да могат нещастните хохли дори да премигнат!Тук става въпрос за поредната провокация за да се разширят санкциите и дори гореща война от Запада!

155

Анонимен

преди 9 години

"По данни на ОССЕ, цитирани в статията, градът е бил обстрелян откъм изток и североизток, където сега има позиции на сепаратистите. А обстреляни жители на Мариупол информират за "снаряди, долетели (. . .) от запад", където са разположени сили на Киев. " Значи трябва да вярваме на ПАСЕ защото така казват американците но не на обстреляните жители които са жертвите. А кажете че политиката не е *инска работа.

154

Анонимен

преди 9 години

айде всички москали тука заминавайте за русия, *** такива

153

пенко

преди 9 години

Попитала Е "червена шапчица" - Е В "вълка - " Е вълкът отговорил : " За да те измамя ! " и излязло поредното ... на "запада " и веднага на " световната общност" и т.н. Защо някой си мисли ,че при 7милиарда население на земята, 700 -800 милиона са световната общност, а другите ...? не си мислете ,че другите са бедни /по еврейските схващания/ Ние имахме Океански риболовен флот и ядяхме евтина скумрия - КОЙ ГО УНИЩОЖИ ??? -Така се става беден !!! 1400 унищожни от САЩ БГ предприятия !

152

до 186

преди 9 години

Вие за обективен ли се имате?. По добре си вземете хапче и идете във вестник "дневник", там е най голямото гей сборище в България и в същото време най миризливата тоалетна.

151

Анонимен

преди 9 години

До читателя по долу, ако този сайт е маниполиран, отвори си един обикновен украински сайт, там за голяма твоя почуда ше видиш. че в 4 от 6 новини са посветени на Русия, а не на Украйна, там можеш да прочетеш новина от типа, как Синигера ( птичка) предпочитал вече да летува в Украйна а не в Русия, а също така как украински патриоти са разрязали торта под формата на руско бебе !!!

150

Анонимен

преди 9 години

Този сайт е маниполиран от няколко проруски *** и все повече обективните хора дори не го отварят.

149

Анонимен

преди 9 години

руснаците са главорези!

148

Анонимен

преди 9 години

САЩ и НАТО са истинските световни терористи

147

Анонимен

преди 9 години

Хунтата в Украйна и подкрепящите ги САЩ имат само една цел - да вкарат Русия във война, за да я отслабят и свалят Путин. Същият е много мразен на запад с това, че възстанови държавата след пияницата - демократ Елцин и отново превърна Русия в супер - сила.

146

Аз

преди 9 години

До Az 180 - Като допълнение, сега Украйна иска да вкара официално САЩ в играта чрез разширяване на преговорната четворка. Също така ако ДНР и ЛНР бъдат признати за терористични организации, Украйна и САЩ могат да обяват и да искат и от ООН да обяви Русия за държава, подпомагаща тероризма. Всичко това може да стане само ако има терористични актове на сепартистите. Те обаче гърмят, но избягват жертви, в Харков, Николаев и Одеса. Светкавичната реакция на САЩ и хунтата издават че те са организатори