17

Даола

преди 9 години

За изборите в Гърция и утрешния успех на обединената левица СИРИЗА у нас се говори едва ли не шепнешком. Толкова ли ви е страх продажни български политици и собственици на медиите ? Страхувайте се - има защо. Надявам се СИРИЗА да има достатъчно места и подкрепа в парламента и да може да състави правителство начело с Алексис Ципрас. Във всеки случай в Гърция не може да управлява бивш бодиград-пожарникар.

16

Анонимен

преди 9 години

Ако ЕВропейската комисия продължи да слугува на САЩ ни чака УЖАС.

15

р

преди 9 години

много години живея в гърция, те са много по добре от нас материално а да не говоря че тия цигансковандалски издевателства по селата тук ги няма , а те са и по тарикати дължат пари да не мислите че ще ги върнат ,не още ще вземат със сигурност, на нас ирак и либия като ни дължаха да не би да ни ги върнаха пихме си студената водичка

14

Анонимен

преди 9 години

Гърците са Велик народ каквото и да стане ще успеят.

13

дали?

преди 9 години

Днес гърците, утре италианците и така ЕС олеква. Ама само с навеждане пред САЩ не става, щото и те огладняха вече.

12

ранчо

преди 9 години

Дори германците почнаха да недоволстват от заплатите на еврочиновниците. Заплати осигурени пенсии след един мандат и много пътуване с командировачни

11

Анонимен

преди 9 години

Браво

10

Анонимен

преди 9 години

Като са толкова умни Гърците защо имат заеми от над 300 милиарда към държави от ЕС . Да вземат заеми от Русия нали са социалисти . Сиртакито свърши комшу .

9

икономист-пенсионер

преди 9 години

Това другарите са много неграмотни и необразовани . И какво като спечели Сириза изборите . Сигурно Германия ще спре да прави най добрите коли в света или Западна Европа ще плаче за Гърция . Ако искат Германците за една вечер могат да фалират Гърция , но те не са прости Балканци .

8

морски

преди 9 години

Утре изборите в Гърция ще бъдат спечелени от националистическата партия Сириза,следва излизане на страната от Европейския съюз и Шенген,следва разпадане на самия ЕС,следва съживяване на националните икономики.Европа ще си поеме дъх.

7

Анонимен

преди 9 години

опасявам се че ще манипулират вота както прецакаха шотланците на референдума за отделяне.

6

Торбалан

преди 9 години

Нека излязат от еврозоната, та да има кой ми носи джапанките на плажа на Халкидики. За 100 евро ще ни дават торби с драхми.

5

Анонимен

преди 9 години

народите се събуждат и скоро ще се освободят от еврогеиския съюз!!!!пожелавам на всички националистки партии победа!!!!долу мръсните брюкселски кърлежи!!!!те пият кръвта на народите.всяка страна да решава сама своя път на развитие.

4

Е па, да !

преди 9 години

Един да работи- друг да плюска- НЕ СТАВА ! Гърците- ЗА ГЪРЛОТО !!!

3

Анонимен

преди 9 години

Ясо

2

Мракс до

преди 9 години

Ако искат да са европейци - ще сиплатят дълговете...---Ами ако са решили да действат по американски, м???

1

Анонимен

преди 9 години

Значи ги е страх!!!