10

ссс

преди 9 години

Тези които искат да притискат Русия, нека си припомнят обсадата на Ленинград. Ще уплашат руснака с ограничаване на електронни лиготии!!! Американците явно не знаят с кого си имат работа!!

9

Stamat

преди 9 години

Mnooooooooogo dobre. Kitai sami se ograni4avat ot tova zlo! ;-)

8

Анонимен

преди 9 години

До 19 векХРИСТИЯНСКИЯ СВЯТ ГИ УВАЖАВА, А ЧЕ ТРЕТОПОЛОВИТЕ СКОТОВЕ НЕ ГИ УВАЖАВАТ НЕ Е ВАЖНО.

7

19 век

преди 9 години

Крим и Русия в 19 век. Те и без това са там. Да припомня че в държавата Русия "пазител на православието" се проведоха многохилядни митинги осъждащи карикатурите на Мохамед и одобряващи негласно убийствата. Човек се чуди дали не е в арабска държава. И после искат християнският свят да ги уважава?!

6

Анонимен

преди 9 години

Това действие е сексистко и ще засегне главно кримчанките, защото няма какво да преместят в отговор.

5

Анонимен

преди 9 години

ГУГЪЛ ДА СЕ РАЗКАРА ОТ ЕВРОПА НАПРАВО.

4

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 4... Русия си живее в 19 век акп искаш заминавай и ти за Азия ...Според великите пророци - Настрадамус, Кейси, Фатима, Ванга - Европа ще е в руини след война около това наше време.Така че идеята ти за преместване в Азия или Сибир не е толкова лоша.

3

Доктор Айболит

преди 9 години

Американската мечка е по-голяма от руската, верно е.Но е направена от изкуствена кожа, напълнена е с вестници, и анимирана от Холивуд.А руската е направена от месо, косми, мускули, сухожилия, зъби и нокти.И е маааааалко раздразнителна напоследък.

2

Анонимен

преди 9 години

Продължавайте с увеличаване на натиска, то търпението на руската мечка не е безкрайно и само със сорри едва ли ще се разминете.

1

Марин Маринов

преди 9 години

Американоеврейски мекерета. То Крим и Русия все с Pay Pal са плащали досега...Вън авантажиите от Русия...