11

Анонимен

преди 9 години

Господа!Предлагам да "светнем лампите" и да се разберем кой кой е и защо!Българската държава може и да е най-губещата,но българската управляваща мафия е най-печелещата-и не само в ЕС.И ако от тази печалба не си плаща на световната управляваща мафия-кой ще ги търпи да са на власт?

10

Хубава работа ама

преди 9 години

Всеки нормален човек знае че контрабандистите(големите риби)плащат здраво на еди кой си управляващ!!Управляващите ако искат за 72 часа ще спрат контрабандата.Явно влиза много пара в касата и още 100 години ще е така.

9

ха

преди 9 години

А бе те ви казват в прав текст,че ЕС иска цигарите по 10-12 лв.,вие говорите за контрабанда!?Че и 3 лв. за цигари да не е малко?Идете в кърджалъка и си вземете десетина кг. *** тютюн,кеф ви серт,кеф ви яваш,затварачка за 2 лв. и гилзи по 1ст парчето, и цялата година кутийката ще ви е по 0,60 лв.!*** тая америка дето все я откриваме!

8

Анонимен

преди 9 години

губещи сме от всичко, важно е партиите и олигархията да са окей.

7

Анонимен

преди 9 години

Ами да им по смъкнат цените и край с контрабандата!След като предоставят почва за контрабанда да не се оплакват от нея!Абе техен си проблем,какво ни занимават с това след като сами си го създават!

6

6

преди 9 години

До АнонименПо добре да напишат в рекламата вместо контрабанда .....

5

оо

преди 9 години

Все още има доста хора дето не са се усетили, че има реална алтернатива на цигарите. Дано да се усетят скоро ;)

4

Анонимен

преди 9 години

Държавата е най-големия враг за момента

3

Истината

преди 9 години

Държавата губи, но политиците печелят. Тази контрабанда се управлява от тях. Те нямат изгода да се купуват цигари с бандерол.Те са като кондуктора във влака: той ти продава билети на половин цена. Не му пука, че БДЖ е пред фалит. Нали джоба му е пълен.

2

Марлборо

преди 9 години

Не може 10 гр. изсушена тютюнева трева да струва 4-5 лв. Ригана струва стотинки - изсушен.

1

Марлборо

преди 9 години

Намалете цените на цигарите. Не се иска много акъл.