11

Анонимен

преди 9 години

Родните "демократични интилигенти" създават едно зомбирано и малоумно поколение

10

Молба

преди 9 години

Моля, вместете ме с долното /както щете го разбирайте/ в следващия буквар, с шарен цвят.

9

...

преди 9 години

Аз съм горда магистралка,герб и символ ваш съм аз.Нявга- с ланец и тупалка,днес е в бяло мойта власт.Четвърт век събирах опиттрупах капитали, власт, нищо, че дъска ми ,лопаи че в тиква ми- баласт.Веч, съм аз интелегентна,менках анцуга с костюм,мисълта си импотентнаще крещя без свян и с шум.

8

bolka

преди 9 години

Не ми стана ясно букварът само за децата в София ли е или за цялата страна?Защото има немалко първолачета, които не са виждали на живо метро и е много вероятно доста години занапред да не го видят поради финансов недоимък.Та това изобщо не е повод за хвалба, а за размисъл накъде върви образованието ни.Но с такива учебници - толкова.Авторите на учебниците първо трябва да преминават през психотест.

7

Анонимен

преди 9 години

На децата от Долно Уйново дали им е ясно какво е метро и как се ползва? Освен това, изобщо не им пука за него.

6

Анонимен

преди 9 години

а за Баце и Фандупката одупена няма ли да има стихчета

5

#$&

преди 9 години

Следващия хит ще е за магистралата София - Перник..

4

az

преди 9 години

Отвратително.

3

Гост

преди 9 години

Поредната простотия в учебниците на Просвета!Децата не знят едно стихотворение от Вазов, Славейков, Дора Габе, Леда Милева... Толкова ли не може да се включат в букварите! Направо да те е срам да си пуснеш детето на училище в днешно време.

2

666

преди 9 години

Ботев, Вазов ...все трудни и непонятни автори, отживелици. Друго е да се възхвали техническият прогрес на нацията със стихове за...метрото. При следващото "осъвременяване" може да се вмъкне и преразказ с елементи на разсъждение върху литературния образ на най-актуалния смартфон на пазара.Олигофренията не ходи по гората...

1

Анонимен

преди 9 години

За Бойко, няма ли да има??? Аз на времето учих за Живков...