21

Анонимен

преди 9 години

какво е това на фотото бе

20

Анонимен

преди 9 години

Защо в статията не пише нищо за УЕСТИНГХАУС ?

19

Анонимен

преди 9 години

KOLKOTO E KRASIVA,TOLKOVA GOVORI I ISTINA

18

АНАЛИЗАТОР

преди 9 години

А, стига бе! САЩ били стратегически инвеститор!Е, омръзна ми съвсем от безкрайно тъпо министри, пардон, по-скоро неграмотни! САЩ, поради това , че изповядат либералния модел на икономиката, не могат да са инвеститор, могат да бъдат фирми! Както и да и да е! Но Марица изток да струва, колкото една атомна централа, е затова тока от там е 10 пъти по-скъп от този на Козлодуй, счетоводителите добре са си свършили работата! И интересите на България били защитени по безспорен начин! Отврат!

17

Бадемов

преди 9 години

Направо ги закрийте и да се отървем от тях. Тъкмо Кунева е на власт, за да ги затвори.

16

Енергетик

преди 9 години

Единствената страна в света с министър на енергетиката-счетоводител.Калинки-малинки-гербелинки.

15

Анонимен

преди 9 години

На това продажно правителство руснаците ще дадат безплатно два катинара,с които да заключим завинаги 5-ти и 6-ти блок.

14

шоп

преди 9 години

Ееее, голема пропаганда ни въртите! Сега ни баете, че удължаването на старите чини много пари, оти искате да ги спрете, а Боце да строи нов блок с устингхауса! Епа за големи балъци ни имате! Оти на нази ни ясно, че комисионите за Боце ще дойдат от уестингхауса, а не от удължаването...А да попипам... Ко тана с преговорите с хамериканските Марици?! Че нещо мнооо ги проточихте...

13

Анонимен

преди 9 години

тОЙ кЕРИ МИСЛИТЕ ЛИ ЧЕ Е ДОШЪЛ ТУК, ЩОТО НЕ Е ВИЖДАЛ подлизурковци на ниво? Дошъл е да си защити националните интереси, а нашите да не си ги защитят. Кой кво умее и кой с какво се храни.

12

Анонимен

преди 9 години

Продадохме си реактора за Белене за 200 милиона на турците, дадохме още 2 милиарда и провалихме проекта, сега ще строим Уестингхаос РЕАКТОР ЗА 6 МИЛИАРДА ЕВРО, КОЛКОТО СТРУВАХА ДВАТА РУСКИ. оТЛИЧНО ГОСПОДА. бОГАТЕЙТЕ КАТО СЕ ПОДИГРАВАТЕ С ТИЯ КОИТО ВИ ИЗБИРАТ.

11

Анонимен

преди 9 години

10 КТБ го платиха с предишния дълг от 3 -4 милиарда. Тия 8 са си за харчлък. Виждате олигарсите доволни, няма протести срещу олигархията. Мир и спокойствие! Благоденствие!

10

Европейко

преди 9 години

Радвайте се на евтиния ток, че като затворят АЕЦ-а цената скачака минимум двойно!Най-евтината и чиста енергия в момента е атомната.. ама вие се отказахте!*** и лумпенски народ ...ще има да ревете задето не гласувахте на референдума!ПС: пак добре, че не позволихте да се добива шистов газ и да "ставате енергиен център на Балканите"(нещо което всъщност бяхте преди 30 години благодарение на АЕЦ Козлодуй), защото при този спад в цените щяхте да си останете с нерентабилни кладенци и отровена земя

9

Анонимен

преди 9 години

КЕРИ НЕ СЕ ВЪЛНУВА ОТ ШИСТОВИЯ ГАЗ И ПОДОБНИ КУЦИ ОФЕРТИ, ТОЙ Е СЕРИОЗЕН ПОЛИТИК.

8

Анонимен

преди 9 години

8 милиарда за КТБ?! а АЕЦ Белене и Козлодуй били много скъпи?!

7

Анонимен

преди 9 години

да го направят ве! Четвърт милиард за рециклиране на двата блока е далеч по-добре от 20-30 милиарда за нова, почти ненужна АЕЦ

6

Анонимен

преди 9 години

В Украина една АЕЦ даде сбой, когато започнаха да и заместват части и гориво с такива от америка (уестингхаус). Изключи се автоматично (охранна мярка) един енергоблок, миналата седмица още един и имаше съобщение за ниво на радиация 24 пъти по-високо от нормалното. Сега не знам какво става, но всичко може да се случи на народи без достоинство, които позволяват експерименти върху себе си!

5

Анонимен

преди 9 години

КУПУВАЙТ СВЕЩИ ОТ СЕГА.

4

Анонимен

преди 9 години

VYN AMERIKANCITE OT BALKANITE.

3

energitik

преди 9 години

ne lyjete naroda lijete GYZOVETE NA AMERIKANCITE, KOLKO STE TYPI , VYN AMERIKANCI OT BALKANITE. VYYYYYYYYYYYYYYYYYNNNNNNNNNNNNNNNN.

2

don

преди 9 години

БЪЛГАРИНО СЪБУДИСЕ ДОКОГА ЩЕ ТЪРПИЩ ДА ТЕ ПОРОБВАТТОЛСОВА *** ЖУРНАЛИСТИ НЕ СЪМ ВИЖДАЛЛЕВСКИ ЩЕ СЕ ОБЪЛНИ В ГРОБАЕ РЕВОЛЮЦИЯТА ВЕЧЕ Е НЕ ИЗБЕЖНАДА ЖИВЕ КУНЕВЕА ИПИНОКИО