27

мама Божка

преди 9 години

Няма да е лошо шефът на НАТО да дойде за някой месец у нас.Много е изпосталял горкият.Преди това посланик в КНДР ли е бил.Горканчо кожа и кости е останал- Бойко като канара стой до него.А той като теракотна плочка изглежда горкият.Ако го направят шеф на управата на НАТО у нас за няма и три месеца ще опъне костюма.И с Бойко като братя ще изглеждат.Това НАТО сигурно си не храни войската та у нас ще идват!

26

ЧИБА БЕ

преди 9 години

Марш от тук

25

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен26 слаб не слаб тежи повече от Путин

24

Анонимен

преди 9 години

Как няма да е доволен като му дадоxме всичко, което поиска

23

Анонимен

преди 9 години

Абе защо шефа на НАТО е толкова слаб?

22

Анонимен

преди 9 години

TOVA NE SA VOINIZI,TOVA SA NAEMNIZI,GLADNI I NEKADARNI ZA NISHTO V TOZI GIVOT.TOVA NE SA ONEZI SLAVNI BALGARSKI VOINIZI

21

ЖИТЕЛ

преди 9 години

ЗА СЕГА СМЕ НАПАДНАТИ ОТ РЪКОВОДИТЕЛИТЕ НА ................. ЩЕ НИ ИЗПОЛЗВАТ ЗА ПУШЕНО МЕСО......

20

bojinkata

преди 9 години

И украинците така ги потупваха!

19

До 19

преди 9 години

Ти човече или не си със всичкия си или там, от където изливаш тези мисли няма никой.Не си се замислял, че може да стане иначе - това място, което е било България, да се окаже един димящ кратер?И това ли наричаш цивилизован Запад - чудовището, което в колониалните времена буквално пиеше робска кръв и пот, а сега прави същото, но с по-завоалирани средства?САЩ направиха 100 войни за грабеж и поробване...Не съм предполагал, че може да има толкова сбъркани типове, които претндират, че са българи.

18

681

преди 9 години

До Столтенберг Е, *** и п.идала! За ква харизма приказваш ти?

17

Анонимен

преди 9 години

Бойко е с такава доволна мутра , като че ли са му дали биберона с мед !Ще се отбраняваме !!!Или ще ни въвлекат във война !Похвали ги и ги пуска да измрат -- част от плана да се бият - Източния бивш блок !А Плевнелиев ревеше през лятото и ги викаше да ни отбраняват ( че некой ни е нападнал )

16

Анонимен

преди 9 години

Надявам се един ден, когато на цивилизованият Запад му писне от варварската държава-бензиноколонка, първите ракети които полетят натам да са от България!

15

Stamat

преди 9 години

Xa-xa, panairdjiiski me4ki!A glavnokomandva6tiq pohvali li? Toi e mnogo spretnat i izrqden!

14

БАЙ РИСТУ.

преди 9 години

И КАК ДА НЕ НИ ХАРЕСА.ЯВНО ЩЕ БЪДЕМ ВЪВЛЕЧЕНИ В УКРАИНСКАТА ВОЙНА.

13

Позната история

преди 9 години

Сега ще започне една война.Естествено ще я загубим, както винаги поради неправилния избор на коалиция. След това по време на подписване на следвоенните протоколи за анексиране и контрибуции пак руснаците ще ни защитават интересите за да не станем чужда територия.И разбира се следва Народен съд за предателите. След още 50-60- години русофобите пак ще надигат глас как са били осъдени елита на нацията и цвета на обществото - сегашните престъпници,които ни въвличат във война! Историята се повтаря!

12

Столтенберг

преди 9 години

има отлични лични отношения с Д Медведев и В Путин.Харизматичен и умерен политик.Ще си проличи.

11

...

преди 9 години

imam si mnenie po temata , no ne jelaia da komentiram

10

Анонимен

преди 9 години

Пари нема, действайте и се опраяйте както искате.

9

Анонимен

преди 9 години

"....инициативите на НАТО и ЕС за интелигентна отбрана...."Боже, Господи!!!! Тези явно живеят в някакъв друг свят!!!Засвистят ли снарядите, всяка ИНТЕЛИГЕНТНОСТ отива в окопите. Е, на тези, нашите, кабинетни военни могат да ги говорят и да им обясняват колко ИНТЕЛИГЕНТНА "игра" е войната.Това се казва по народному - да дърпаш дявола за опашката...

8

Анонимен

преди 9 години

Както и даго въртим ида го сучим Премиерът е дялан камък.Троината му спретнаха преврат но то е било за добро.Вижте сега как му потръгна работата на гн Министър Председателят Боико Борисов,човек даму завижда,от цял свят го уважават.Вижте всеки ден нови и нови световни лидери идват даго видят.Напред Генерале целият свят вече тръгва след вас.Успех и много здраве амин за вас.