46

Deyirn

преди 8 години

До АнонименАко имаш какво да криеш, аз нямам. Предпочитам да ползвам най-новата технология - DX12, etc. Аз си активирах безплатно Enterprise версията. Тази, която се предоставя безплатно е Home, в нея не може да се бутат поне 40% от настройките и е толкова орязана, че направо ми се плаче.Windows 10 Enterprise = Windows 7 Ultimate, запомнете това като инсталирате, ако държите да имате достъп до абсолютно всички функции.

45

име

преди 8 години

До староА Майкрософт го направи още с Виста - безплатен ъпгрейд до 7, значи доста преди тея 2 години :) Убунту, мубунту, ейпъл мейпъл.. Проблема ви на всички вас е че като не можете да работите с нещо и е калпаво...И аз ползвам и Юникс и това онова, ама да плюете съвсем безпочвено всичко е меко казано аматьорщина.

44

!!!!!!!!!!

преди 9 години

Най после ще спрете да ползвате чужди кодове за лицензии в БГ

43

Анонимен

преди 9 години

Безплатно е защото така доброволно ще се ъпдейтнат хорицата до най-модерния шпионски софтуер.

42

Анонимен

преди 9 години

Пробвах бета уиндос 10 на моя лап топ голяма излагация са го направили за лаптопи бес мултитъч екран на мултитъч екрани и таблети може даим хареса

41

Цитат:

преди 9 години

" Когато ползваш нещо безплатно, ти не си потребител. Ти си продукта, който се продава. "

40

Петър

преди 9 години

"Ех Петре Петре. А ако те питам ти кой рилийз ползваш дали ще можеш да ми отговориш? Или ще гугълниш нещо на бързо."Не ми трябва да гоогле-вам. Ползвам Убунту 12.10.

39

pedro

преди 9 години

Windows 10 не е операционна система, Windows 10 е операционна СРЕДА. Всяко нещо, което има ядрото на Windows 10 ще е свързано с всички останали устройства, които го ползват по такъв начин, че след няколко години, технически термини като ОС, файл, РАМ, диск и т.н. ще станат маловажни. Визията на МС е да работиш с информация по интуитивен начин, без да се интересуваш от технологията и терминологията, която я управлява. Повече няма да копираш .jpg файл от диск на USB, а "споделяш снимка с човек".

38

Пешо то 5тия етаж

преди 9 години

До :)Леле не мога да повярвам ти наистина ли ги говориш тия неща вярваш ли си в какъв свят живееш. Омазан бил уиндоуса щот съм го инсталирал аз пиратския. А ти през живота си някокога дали си сглобявал компютър или си говорориш ей такак.

37

Сандо

преди 9 години

аз така или иначе си го купувам безплатно от нет-а

36

Анонимен

преди 9 години

До ПетърЕх Петре Петре. А ако те питам ти кой рилийз ползваш дали ще можеш да ми отговориш? Или ще гугълниш нещо на бързо.

35

Ботев

преди 9 години

сметай къв *** е виндовс 10, щом го дават за безпари

34

Анонимен

преди 9 години

до 26 - не си прав за хората които живеят и се препранват от дизайни, изложби, и прочие е мноог важно да имат Фотошоп и подобни програмик които са несъвместими с Линукс. Линукса е добър за програмисти, обаче Уиндоуса е по-универсален.

33

до 27

преди 9 години

Аз ползвам компютъра за работа. Играй си игричките, може някой ден да пораснеш.

32

Анонимен

преди 9 години

Аз, сестра ми, най-добрият ми приятел и двама от съседите ми вече сме повече от трима. Но това няма значение, нали твоето мнение е по-важно от фактите?

31

Петър

преди 9 години

Като чета коментарите из новините, стигам до извода, че в България пълно с Линукс потребители. А всъщност в цяла България надали има повече от трима човека, които да имат инсталиран Линукс на домашните си компютри.

30

марин

преди 9 години

До до roshoSteam разбира це.

29

Хахото

преди 9 години

Като чета коментарите и си мисля каква сме нация от хакери и IT специалисти. Ще каже човек, че в България виреят само програмисти, които използват компютрите за графичен дизайн, програмиране и какво ли не, а не главно да се потребяват Интернет, Офис Пакет и тук-таме дечурлигата игри. Коментар 29 го е написал много правилно. С нормален лаптоп, с лицензирана версия на системата и никой няма да има никакви проблеми.

28

Защо е безплатно...

преди 9 години

За всички недорзбрали БГ гении, които все си мислят, че някой ги работи, цитирам статия от друг сайт:"Възможността за безплатно надграждане беше очакван ход на софтуерния гигант, който показва, че от Microsoft са приели новите правила на играта, наложени от Apple и Google. Операционната система вече не е отделен продукт, а начин да изградиш екосистема, която да ти носи приходи от реклами, продажба на приложения, музика, книги и т.н."

27

Анонимен

преди 9 години

тест