250

ukrainec

преди 9 години

До АтилаСъс средновековния диктатор и деспот и военнопрестъпник *** и с неговата гнусна КГБ-ска мафия ще се случи това ,което се случи с Хитлер,Садфам,Кадафито или Милошевич.Да живее свободна Украина !!!

249

kiril

преди 9 години

porhenko;acanuk; tyr4inov sa vinovni za sly4vahtoto se v ykraina. vreme e da se predat na sada v haga.v protiven sly4ai ykrainskia narod he gi osadi na smart.

248

Атила

преди 9 години

С Яценнюк, Турчинов и Порошенко и техния режим ще се случи това, което се случи с Петлюра и Бандера и тяхните последователи униати от Галичина и Волонин, които след неуспешната им авантюра срещу Русия са смазани от украинския народ (повече от 1 милион убити прозападни предатели на Великая Русь). В момента в Украйна 7-10 милиона управляват 35 миолиона.

247

;

преди 9 години

И историята винаги ще помни,че Янукович обеща да се започне борба с корупцията и предложи най-високи постове на т.нар.опозиция,като Яйцечук,който отказа защото си е продал душата и тегли украинския народ с шепа други предатели на Украйна към бездната на войната предизвикана от тези нови "лидери".

246

,

преди 9 години

И разбира се срещу Русия се води безсрамна пропаганда от лъжи като нарушаване на международното право,т.е.не спазва двойния стандарт,един за ционизма еврейски,другия за останалите."Израел"окупира от 1948 ,етнически прочистава и има политика на държавен тероризъм което е"ОК",Косово бе отнето с бомбардиране на европейска д-ва и дадено на терористите от армията за освобождение на Косово,а Ким бе присъединенен БЕЗ капка кръв,БЕЗ чужда армия и автомат до главата,С демократичен референдум и си е част от Русия.

245

/

преди 9 години

Проционисткият снайперистки преврат срещу конституционното правителство на Украйна бе извършен ЕДИНСТВЕНО заради руските бази в Крим ,които не можеше да бъдат премахнати от правителство в добри отношения с Русия.Същото се опитвата и терористите в Сирия,проционистко правителство което да махне тамошните бази и после да остави страната в хаос както Либия бе изтрита от картата .Война е единствената цел на украинските слуги на лъжата и ционизма.

244

SB UKRAINI

преди 9 години

До КонфликтаЧУЛИ ЛИ СТЕ НЯКОЙ ДА ГОВОРИ ЗА СЕПАРАТИЗЪМ ОКОЛО ВАС ?НИЕ ЩЕ СЕ ПОГРИЖИМ ЗА НЕГО !ТЕЛ.-0-800-501-482 ;УКРАИНА

243

simonm

преди 9 години

Ало 393 Кой победи при остров Дамански,къде е тои сега ,и първия пленен т-64 Дано да си по млад ида имаш време да поумнееш

242

Конфликта

преди 9 години

Русия има толкова участие в Донбас, колкото и САЩ. Даже САЩ имат по-голяма вина, защото искат да изградят гореща линия между Европа и Русия. САЩ не позволяват да има мир. Ако има война тя ще е между САЩ и Русия. Русия си обнови ядрените ракети в момента строи 20 нови ядрени подводници които могат да носят по 20 ядрени ракети и да лежат на дъното на океана 3 месеца.

241

PITLER KAPUT

преди 9 години

До Анонимен68-летняя бабушка после обучения с украинскими военными получила прозвище "Каратель". Бабушка завершила изнурительную военную подготовку с курсантами, которые минимум на четыре десятилетия моложе ее. Пенсионерка стреляет из автомата на уровне с молодыми. Бабушка рассказала, что решила пройти обучение после ужасающих сцен резни, в которой пророссийские сепаратисты яростно расправляются с украинскими бойцами. Также она хотела

240

Анонимен

преди 9 години

NE ZNAM ZASHTO TUK PISHESHTITE NEGRAMOTNIZI SE INTERESUVAT OT OTNOSHENIATA MEGDU OKRAUNA I RUSIA,KOGATO PREDI DA PISHAT TUK A I V DRUGI SAITOVE ,TRIABVA DA ZAVARSHAT PREDI VSICKO OSMI KLAS.TOVA E ZADALGITELNOTO OSNOVNO OBRAZOVANIE V BALGARIA.VAS V SELOTO VI IMAT ZA MNOGO KOMPETENI, PONEGE MASATA OT SELIANDURITE E ZAVARSHILA VTORI KLAS,A VIE STE UMNI PONEGE IMATE PETI ILI SHESTI.

239

ukrainec

преди 9 години

До АнонименТе ако те пипнат украинците ще видиш не един народ в две държави а три народа в пет държави!

238

Анонимен

преди 9 години

Русия не може да си го позволи понеже съзнават, че ще ядът западните шамари. Просто е

237

Stamat

преди 9 години

Hahalite zapaliha voinata! ;-(

236

до 376 българин

преди 9 години

Другарю, вие не сте никакъв българин а най обикновен ***-антибългарин.

235

Анонимен

преди 9 години

Жалко,много жалко,САЩ успяха да скарат един народ живеещ в две държави-Украйна и Русия!

234

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 382:Брат,не бъркай армията на СССР през 80 години на миналия век,основно от наборна армия,със съвремената Руска армия,с истински професионалисти и модерно оръжие!Всъщност не съм особен русофил,но чета доста и в момента в руската армия се извършва скоростно превъоражение,всеки ден постъпват нови оръжия-и авиация и подводници и ПВО и танкове и тнт!Независимо от кризата в Русия воения им бюджет не е пипнат,напротив расте!

233

нона йотова

преди 9 години

Като говорим за военни бюджети. Фащ имат по голям такъв от целия свят заедно, но янките като се качат на Миг и се *** от тяга и мнаевреност. Не е само до бюджета алоооо....трябва и акъл.

232

Анонимен

преди 9 години

Абето и аз искам да набия Кличко,ама нито мога,нито ми стиска,нито имам пари да го направя!Така и фашагите в Украйна,под американската благословия,искат да воюват с Русия,ама нямат никакви шансове!При една война,дано не става,половината украйнска армия ще дезертира на страната на Русия или ще откаже да воюва!Никой няма шанспри война с Русия,ама никой!

231

Анонимен

преди 9 години

тя и афганската армия с допотопните си оръжие не можеше да се мери със 7 милионната армия на СССР ама видя какво стана