49

кали

преди 9 години

Защо се е случило всичко това ??? Защо ??? Аз съм на мнение че нещата трябва да се променят окончателно !!! Трябва да има справедливост !!! Защо Цветенов се е излъгал и подвел ???

48

arhar

преди 9 години

Очевидно е, че всички бягат от доносник Сава от дс, доносник Павел от дс, мамин Делянчо и Хр. Бисеров ...Йосич, Пешо сумиста, Брендо , Златко баретата , Маргините - все ортаци с Доганчо и мамин Делянчо ...Какво стана с Пешо сумиста ? Ще търка ли наровете доживотно ?

47

Анонимен

преди 9 години

На гн Цветанов 6те му осъдят ку.а Но съдебната доганова и станисева система сте бъде раз4аркана до ента степен.Цицерони и неговата свита в затвора.Няма начин.Товае БГ мафята.ДПС БСП И ЦИЦЕРОНИ.

46

анонимен

преди 9 години

има ли наивници който да вярват,че това лице ще бъде осъдено.

45

дедо Ташунко

преди 9 години

Арменец и евреин се съдили години наред. Накрая прокурорът получил 10 години строг тъмничен затвор. И при цецко така. Накрая прокурорът ще влезе в затвора.

44

Анонимен

преди 9 години

там си му е мястото , хората най-много не искаха при предишното правителство Цветанов . Бащата на жена му , който е пенсионер се сдобил с 6 апартамента с пенсията , сега и Цветанов ще се сдобие с апартамент , какъвто заслужава

43

ха ха ха ха ха

преди 9 години

Ха ха ха ха!Българския съд ще е най-добре да се закрие!!Този грозник на снимката 200% ще се отърве с 25 лв глоба.

42

Анонимен

преди 9 години

Този *** в момента командва МВР,чрез Вучков.Нищо не казва за седмия си апартамент.

41

Анонимен

преди 9 години

ааа,дрехите вече са му ушити и Ранърса го чака.няма отлагане

40

Анонимен

преди 9 години

Този път сте много снизходителни към Цветанов .Можете много повече червени ***.

39

18((7

преди 9 години

Trqbva !! Vsi4ko drugo 6te e porednata gavra s naroda !!

38

Не Психолог от МВР

преди 9 години

До Психолог от МВРПсихолозе,ти чувал ли си за данайските дарове?На тоя шмиргел му подариха сувенирни копчета за ръкавели с емблемата на ЦРУ,които по принцип не се носят,*** той нали много умен веднага си ги сложи на някакъв празник,че ги и изкара от вън да се виждат! Голям ***,голяма излагация! Български вътрешен министър,да рекламира и да демонстрира принадлежността си и тесните връзки с чуждо разузнаване!Ей по-тъпо от това няма!

37

Мда

преди 9 години

Хващам се на бас, че и този престъпник от високите етажи на властта ще се измъкне (както се измъкнаха Масларова, Доган, Цонев и т.н.), благодарение на някои 'гнили ябълки' в съдебната система.......

36

30 дни

преди 9 години

ЕЙ ся кво кихане и натискане ще бъде!

35

бай Ставри

преди 9 години

Оооооххх котьоооооо

34

Анонимен

преди 9 години

До психолог от МВРКогато чужди разузнавателни служби те тупат по гърба,в качеството ти на вътрешен министър,нещата понамирисват!Или те имат за голям *** или вече си приел да работиш за техните интереси,загърбвайки тези на собствената ти страна!

33

23:59

преди 9 години

Мисля, че е време да се допитаме до Лордовете какво мислят по въпроса.Снощи проведох кратък разговор с Дебелата Берта и каза, че е навита ! Узи Милиметров и той адския навитак.Калашников винаги зареден с нови идеи, а от Зенит също получих подкрепа.Останалите също мисля, че лесно ще се навият.

32

Спеца

преди 9 години

Е сега вече ще лъсне *** на съдебната ни власт!Тоя мошеник на дребно - Цветанов , отдавна трябваше да лежи , но ...изчака да се окопае във властта , да влезе в Правителството и сега ...хоп ...ще решават на по-високо ниво !Хайде да видим !И Европа ще гледа!

31

Анонимен

преди 9 години

"гарван гарвану око не вади" ,не вярвам на корабчета в окото,а колкото до разсъжденията на един промит мозък нарекъл се "психолог от МВР" ще кажа само-всички полицейски служби по света държат наркопроизводството и пласмента!!!!

30

arhar

преди 9 години

Максим и Валери означават едно и също - здрав, силен !!!