126

Гецата

преди 9 години

До защото : ...На дъното на всичко стоят безмерните количества природни богатства на Русия .

125

Анонимен

преди 9 години

Доста слабо населени райони. Много удобни за първа ядрена бомба през 21 век.

124

защото

преди 9 години

Много случайно по телевизията ОЩЕ ПРЕЗ 2013 г. чух, че Вера Кочовска е казала , че през 2016 г. САЩ ще нападне Русия. Ето оказа че, че това стана по-рано чрез икономическите лостове. Жалко че нашия живот ще мине под сянката на този конфликт. Затова, който може бяга от тази страна да бяга. След 50-100 години, може тук да става за живот, но сега трябва да се бяга.....В дъното на всичко стои конфликта САЩ - РУСИЯ... и той ще се задълбочава, докато единия фалира......

123

123

преди 9 години

До идолХубаво ама вземи се замисли фирмата която ще предостави оборудването и софтуера и ще обслужва системата дали не е на Бат'ти разбойко или на некой от родата му. Не ти ли се струва прекалено ентусиазиран за изпълнението на този проект?

122

До непукист

преди 9 години

Та мисълта ми е - няма как персийски спонсори да дават пари на ислямистите от ИД, те се бият с тях! Парите им ги дават техните роднини - арабите, не персите.

121

До непукист

преди 9 години

Не че ти пука НО: Уахабитите не са перси!Уахабитите са сунити и са врагове на персите които са шиити. Това са два непримиримо враждуващи от векове клона на исляма: сунити-шиити. Имат фундаментални разлики в идеологията.Сунитите са СА, Катар, управляват в Бахрейн... Срещу сунитите няма санкции, те са съюзници на американците, от тях излизат "умерените" ислямисти, които се борят за демокрация и периодично стават "крайни" като преминават към ИД.Шиитите (Иран) се бият с ИДИЛ и срещу тях има американски санкции, ако не си разбрал ;)

120

непукист

преди 9 години

Дали ще открият втори фронт зависи от инструкциите които ще получат от родителите си и от парите на персийските спонсори.

119

до Хамер

преди 9 години

Че на една снимка гледах , че бяха позирали с БМВ джип с русенска регистрация.... това чесно !И сега кво и Русе е в основата на всичко това :))))))))А аз вчера ядох дюнери..... терорист ли съм сега !

118

Хамер

преди 9 години

Дестабилизацията на Евразийския Съюз и Русия - обща заветна цел на американци и уахабити!Неслучайно бойците от ИД позират по снимките с Хамерите, които конгреса им даде; е, на "умерените ислямисти" де... Всеки Хамер е напичкан с техника команден възел, с директна сателитна връзка с пентагона, пази се ревностно от врагове. Когато след грузинските събития един Хамер попадна при руснаците, Хилари Клинтън орева орталъка да им го върнат.

117

Еврогей

преди 9 години

Ааааа искам сеееекссс. Аз съм бЪлгарче обичам, сутрин, обед, вечер гол по пиш..а аз да тичам. Най-обичам западняци зад дупето ми да лашкат таш..ци. Еврогей да се наричам, първа радост е за мен. Та така мистър "стройко"

116

Анонимен

преди 9 години

Ти не ме разбра , тези 2-те сгради са едни от най-старите в Ню Йорк и колоните не са правени с термо-прекъсване . Така няколко етажа подред стоманата се нагрява и после вече и от тежеста нещата се случват . Новите сгради не са така , говоря за високите . Но кой е мислил тогава , че такова нещо може да стане .

115

134

преди 9 години

До Еврогей , Виж от политика не разбираш ( как да разбира от политика КОМУНИСТ) , но хуморът ти е добър !добре се получи :)))))))))))))

114

Еврогей

преди 9 години

Ще го кажа вместо двамата по-долу. Дзън- дзън- дзън кой пристига тук отвън, тук пристигна Бате Боко. Искам още щом го зърна от сърце да го прегърна, че си знам, че си знам, той го вади най-голям.

113

идол

преди 9 години

Не знам за вашия спор тук !Но аз съм решил да гласувам за Бойко само заради това , че сложи камери и микрофони на полицаите !!!Човека действа , строи , работи .... а Червените 1 ама 1 нещо не са направили .. ОСВЕН ДА КРАДЪТ !!!!85356

112

134

преди 9 години

такова нещо като стоманобетонна релса няма :))))))

111

Еврогей

преди 9 години

Опс има и трета опция, тя е относително ново явление за БГ. Казва се Блек вурст, били по големи и по-топли от мангУ вурста. Щели да са хита на сезона след 2020, че и по-хранителни от фотосинтезата.

110

Еврогей

преди 9 години

Алио стрУителя, ти мангУфски вурст ли ще поръчваш след еврото или стоманобетонна релса ще ползваш?

109

134

преди 9 години

И прочети някъде малко как като се нагрее стоманената конструкция се свлича....ама като те гледам как пишеш едва ли можеш да четеш.....

108

Еврогей

преди 9 години

Не се карайте бе, чух че на мангуФците им били малки и немало да ни боли много когато приключи Еврогейнизацията ни. А тя скоро прикючва с въвеждането на еврото, тогава кой ял, ял останалите живи на фотосинтеза и мангУФски вурстове. Най ши мъ изкефят демуХратчетата когато запищят по тъмните улички.

107

134

преди 9 години

ха-ха-ха , Пич какво ти е ежедневието на теб... Отиваш на работа прибираш се , четеш някакви конспиративни долнопробни сайтове....И СИ МИСЛИШ ЧЕ ЗНАЕШ КАКВО Е РЕАЛНОСТ !