9

Анонимен

преди 9 години

Този ненормалник обичал Франция ?Та е взел и детето си да го заведе в Сирия . Вчера CNN показа как в Турция срещу ( $45 ) ги прехвърлят в Сирия ( Европейските радикализирани , да се бият в Сирия или да се обучават и връщат - пак срещу $45. )А българския съд е по-ненормален и от него !А колко плащат да ги доведат до Българската граница , която не е охранявана ?

8

анонимен

преди 9 години

господа от хасковския съд как може да държите тази *** толкова време вбългария защо не го върнахте още същия ден за франция защо българия ще храни терориститри пъти на ден

7

До 9

преди 9 години

Как няма да гледа интелигентно?Една жена с бебе, оставена във Франция, с втора жена се разхожда на почивка извън сезона в Турция, задължения никакви ... естествено, че си живее интелигентно човекът, да му мислят онези, които най-неинтелигентно теглят каиша.

6

Анонимен

преди 9 години

Момчето гледа по-интелигентно от четиримата полицаи заедно.

5

от сидни ав$$тралия

преди 9 години

Клетниците 8ми том

4

Инджинер Гаросян

преди 9 години

Типично франсе, мамка му! Ееех да можеше отнякъде Луи 14 или Наполеон да видят милата им францийка накъде е поела и в какво се е превърнала.

3

МАНГАЛИЗАТОРА

преди 9 години

Бон воаяж сладур? ;))) хаха. Що не го тикнат в хамериканска пандела при бялото братство или латинопартизаните. Колко ли ще изкара сред такива симпатяги.

2

Аха

преди 9 години

Абе този го съдят за това че се познавал братята . А Макей няма ли да го съдят за това че се снима с шефът на Ислямска държва

1

Х

преди 9 години

И физиономията им френска.