151

Анонимен

преди 9 години

Отказала се - до тук добре, а що южен паток *** още цоцат заплати по 10 хилки?

150

Анонимен

преди 9 години

239А ти какъв се водиш? Не си българофоб, не си русофил, тогава? Само не ми казвай, че си американофил, защото много ще се изложиш.

149

Анонимен

преди 9 години

Долу фашисткоционистката хунта, за живее Нова Русия!

148

Анонимен

преди 9 години

Лилипуткин стнана, като нашия Олигарски никой вече не го ще тоз престъпник...

147

Анонимен

преди 9 години

В последно време каскетаджите се отказха от мнго работо като се започне от рублата ....

146

Анонимен

преди 9 години

до 225: "Това което се случва в Украйна сега е срам за" Русия и цялото Славянство !

145

Stamat

преди 9 години

Nali BG ne iska rusko robstvo?Sega e svobodna ;-)

144

Алекс

преди 9 години

Това което се случва в Украйна сега е срам за ЕС. за съжаление, ние сме част от този срам

143

e-cat

преди 9 години

Вижте в Гугъл за генератор на Андреа Роси или за e-cat.Това обяснява спада на петрола и Турция здраво се нахендря с атомни централи и руски газ!

142

Алекс 1

преди 9 години

До Алекс, Уважаеми господине използвате ник нейм, който аз ползвам от години. Ще Ви бъда благодарен ако си го смените.

141

абе Турчино

преди 9 години

Дано да знаеш малко английски, та да потърсиш индексите на човешкото развитие и тогава приказвай. Щото "бедна" България е 11 позиции по-напред от Турция.

140

Алекс

преди 9 години

В момента загиват прекалено много хора от двете стани, но с наша кръв. Да, ВСУ ги пердашат здраво под Донецк, но в това едва ли има нещо радостно. Надвам се украинците да отрезвеят и поискат сметка от хемороидните си лидери Турчинов, Яценюк и Порко.

139

За 213

преди 9 години

Това много ми прилича на изказването на Яценюк за навлизането ли, какво беше... на СССР в Германия през ВСВ.Съветският съюз сравнява със земята Берлин! Това факт ли е? Факт, но без история.

138

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен"Третият енергиен проект е известен от години."Може аз да не знам от колко години е известен Третия енергиен пакет. Знам кога е влязъл в сила и кога са подписвани договорите.Стратегията на руснаците досега беше да докарват газ до държавите-краен потребител. Затова строяха с техни пари газопроводи. Изведнъж ЕС им поставя условие да освободят 50% от капацитета за конкуренцията.... Ти би ли се съгласил, ако си на тяхно място?

137

hahah

преди 9 години

Въпросът е народът какво иска_____________________________________-След 5 милиарда субсидии за определени прослойки на тоя народ (според Нюман от Администрацията на Белия Дом) какво точно очакваш??? Аз само с 5 милиона лева не долара, ще ви сменя целото правителство и никой нема да посме да каже и една дума .... хахахахаха

136

Алекс

преди 9 години

Порошенко и ко се кретенизират с всеки изминал ден. Отворете си очите.

135

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 208"Очевидно в русия искат да бъдат роби." Ами да ги оставим да си бъдат роби - нали тогава ще са щастливи.Нали не закачаме индийците, че си имат кастова система и са си щастливи. Или пък саудитците с техните "права" на жените. ..Е някой любовни драми се случват , но системата си е система.

134

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 204"*** орева орталъка з алошата България, защото не иска да спазва правилата в ЕС ...Да си чул нещо, за това ,че ЮП е подписван с държавите ПРЕДИ да се пръкне Трети енергиен пакет. Не ми хареса, че Путин ни посочи на цял свят какви сме шушумиги като държава, но той го каза един път и повече не е повторил. Факт ли е, че ако България не даде зелена светлина се обезсмисля полагане на тръби по морското дъно ?

133

hahah

преди 9 години

Що ми се струва, че до 2019 г. Европа ще е намерила алтернатива на руския газ......_______________________________________________И на мен така ми се струва, европа ще е в каменната ера докато азия ще е центьра на света както по времето на поднебесната империя и жалките западни варвари

132

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 194Русия не твърди, че изповядва либерални ценности... Иначе си прав - в русия си е здрав държавен капитализъм. Олигархията държи ...не знам колко % от собствеността. Както и в братска Украйна., нали? А там пък - смях ! Украински олигарси ще правят европейска демокрация!!! :)