7

До 2

преди 9 години

А всички вие, които я величаете, сте с промити от манипулативните медии мозъци или в живота си не сте чували добри изпълнители, или имате като мерило единствено чалгата на 7/8ми! И ако за тази пошла патетика Планетата на децата казвате, че песента е страхотна, значи живеете още във времето на Асамблея на мира! С тази разлика, че онези песни са били в пъти по-оригинални и смислени! Отвратена съм от истерията по нещо толкова инфантилно!!!

6

Violina

преди 9 години

Детенцето е супер посредствено и бездарно, но зад гърба му стоят големи спонсори -милионите на баща му, придобити по съмнителен начин, на Слави Трифонов - отново с неясен произход, чрез тъмни групировки.... въобще Крисия се спонсорира от мафиотски субекти, които,ако пожелаят, могат да й уредят и първото място на Детската Евровизия, и те щяха да го направят без малко, но журито им обърка сметките! Сега са й уредили домакинството на Евровизия, за да я лансират до припадък!

5

Мила

преди 9 години

Браво!!! Децата заслужаваха 1во място!!! Чудесна възможност и на България да се покажа в една по-добра светлина в Европа! Късмет и ще чакам с нетърпение!

4

Анонимен

преди 9 години

До Тръба Не знам дали е втора или първа, но е най скучна.

3

Тръба

преди 9 години

БНТ е втората най-хубава телевизия в галактиката.

2

Анонимен

преди 9 години

Това което не споменава статията е, че Италия се отказа да е домакин. Не им се давали пари на хората. Ще видим нашите милионери от БНТ какво ще направят.

1

Анонимен

преди 9 години

Детенцето има огромен талант, но хайде стига с тази Евровизия. Само в България това предаване се гледа и има някаква роля. Навсякъде в Европа е третостепенно предаване. Вместо БНТ да се занимава с глупости, да престанат с цензурата и да казват истината по новините.