303

Анонимен

преди 9 години

Кери подготвя основното - размачква и маринова пушечното месо.. После пак Русия ви нападнала... Иначе имаме 15хил американски военни + 120 танка... *** народ, слаба държава, едни и същи грешки... Колкото и тояги да удариш на българския гръб - малко са

302

pi

преди 9 години

takmo obratnoto - usa se nujdae strashno mnogo ot bg narod i bg teritoria. usa ima ogromna nujda ot silnata podkrepa na bg. sega e momenta za nezabavno padane na vizite.

301

а2

преди 9 години

принципно се възхищавам на кери щото успя да се договори с арабите да смъкнат цената на петрола, което удари русия много зле (америка успя да постигне целите си), но... това с идването му в българия беше просто смехотворно. на мен лично ми беше смешно през цялат пресконференция, все едно гледаш някакъв робовладелец от 18ти век... Как посмяха от канал 1 даже и да питат за визите дори не знам.

300

въпрос

преди 9 години

Дали дядо Иван ще ни освободи за трети път?

299

Анонимен

преди 9 години

Богатите са виновни за всичко това . Богатите ''българи'' (предатели) днес са добре и са готови на всичко , за да запазят нещата такива каквито са . През 1944 г. направиха грешка , че не убиха и децата на тези про-римски кучета без майки ..., защото същите започнаха да мъстят след 1989 година и от това се възползва външен враг.

298

Анонимен

преди 9 години

Питам се какво още има за доопоскване в тази държава - за мен останаха май само територията и природата.

297

Путля Президент

преди 9 години

мисля че спокойно може да се каже,че рубладжиите и панелджиите фенове на руския диктатор ***, са бесни днес :D

296

vesko02

преди 9 години

Подкрепа е меко казано.

295

EUSSR

преди 9 години

7-ми блок в АЕЦ Козлодуй означав, че централата става американска. Познайте какво ще се случи с руските реактори? Ами с цената на тока? Ами с ядрените отпадъци? "България няма да бъде добро място за живеене след като АНТИХРИСТА премина през тези земи!"

294

aza

преди 9 години

BOG DA NI E NA POMO6 DA SE MOLIM .PAK TOQ PRI6ALEC DETO E PRISTIGNAL SI GONI SAMO AMERIKANSKIA INTERES I IZOB6O NE MU PUKA ZA NAS.NO ZA SAJALENIE NA6ITE POLITICI NE SA RODOLIUBIVI BALGARI I TOVA 6E NI ZALI4I OT KARTATA NQKOI DEN ....JALKO ,JALKO

293

ббг

преди 9 години

И къде беше подкрепата?

292

Я Русский

преди 9 години

"Русия не може да остави украинците диша гладуват и да умрат от студ в руините. Европа "спечели", дори ако цяла Украйна ще бъде една огромна пепел обсипани с вонящ труп "- каза той.Финансите подчерта, че Русия ще предприеме, за да се възстанови страната и хората - за да спестите. Дори въпреки факта, че тя ще струва огромно количество пари, и "заплашва да подкопае собствената си икономика спасителят му."

291

Я Русский

преди 9 години

"Съединените щати и някои сили в ЕС просто се възползваха от Украйна за свои цели. Основната цел е да свърже икономическо, социално и политическо овластяване на допълнително руски. Отклоняване на войските си от процеса на евро-азиатската икономическа и политическа интеграция ", - каза експертът.Джордж Сорос е дал интервю за германското списание Cicero.

290

anonimen

преди 9 години

Явно руснаците и американците се разбраха - Украйна за Русия, *** - за Щатите. Колонийо многострадална, какво знаеш ти?...

289

Землянин

преди 9 години

Сега остава и извънземните да дойдат и тогаз,нека силата да бъде с нас!

288

анонимен

преди 9 години

Майката ти е.....ха Бойко.Сега , вече и на която страна ще се обърнеш , онова нещо винаги ще ти е отзад.....

287

МИРЯНИН ОТ 218

преди 9 години

ЯНКОООООООООООООООО! тИ УМРЯ ЛИ БА ТА ПАК ТА НЯМАШЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ!

286

seira

преди 9 години

"ТРАНСАТЛАНТИЧЕСКИЯТ ***" ЩЕ НИ ДАВА АКЪЛ И "ПОДКРЕПА" КАК ДА ЖИВЕЕМ?!

285

Герчо Стоянов Геров

преди 9 години

Това което наблюдавах тази сутрин в София и като гледах София,заключавам, че в България откровено шета най- висшата степен на Фашизма и който говори за демокрация,той е един подъл лъжец.

284

Анонимен

преди 9 години

ФЕС слагам Петолъчка никога В ТУРЦИЯ заплатите са В ПЪТИ над РУСКИТЕ