11

Анонимен

преди 9 години

Далавери ,далавери и то много , сега няма да и трябва нищо ,

10

до 8

преди 9 години

Да, убиват с един куршум професионалистите, но в холивудските филми. В Мутростан некадърността е масова, включително и при наемниците. Убиват кой с колкото може изстрела - този *** с цели 6.

9

Анонимен

преди 9 години

Просто нямаше начин да не е замесен тъпкачът й - гереберасткият кмет далавераджия.

8

да ,ама не!

преди 9 години

Глупости на търкалета.Само психопат милиционер малкопишковец с рога би могъл да я гръмне 6 пъти в главата.Едва ли наемен убиец може да стреля с такава злоба и то по жена ако е за пари убита.

7

Анонимен

преди 9 години

Мария-:за съвест ли, за никаква лиии?

6

...

преди 9 години

За пари ли? За много ли?Явно е за пари и то много.

5

Анонимен

преди 9 години

Лапкал кмета здраво, помагала секретарката и си купила 150 квадрата апартамент и нов джип Кашкай при заплата 780 лева?!? Кметчето стар играч от СДС, после неутрален, после пристанал на Буда и за добри дела го направил шеф на сдружението на всички кметове. Ясно е, че е имало парички и за Будата, иначе защо да го прави токъв. Сега прекарали някой който разбрал и опукал секретарката. А кмета млад го треска тресе защото идва негов ред! И дано и по-скоро!! Ще краднете ли герберуги още?

4

АТАКИСТ

преди 9 години

Край, тоя изверг няма намиране, а?Или ще пъхнете някой невинен като Лазар Колев за сестри Белнейски?

3

аожо

преди 9 години

До аожуимах предвид да НЕ СЕ дават пари за разследване на убийството

2

АТАКИСТ

преди 9 години

Да стреляш В жена 6 пъти за някаква сума от няколко хиляди или стотин хиляди.....Добро утро в хамериканската демокрация! При Бай Тошо В Белене не ги искаха такива даже, а ги обиваха на място и ги зарявяха там където са ги убили.

1

аожу

преди 9 години

викам да дават пари за разследване от полицията за убийствотода се дадат пари за разследване на "доходите" й - да видим данъчни декларацийки напр...