21

Анонимен

преди 9 години

Как е Местан ефенди след 25 години ви спряха кранчето на далаверките и паричките на българския народ и сега ти е незгодно нали ефенди

20

морски

преди 9 години

ГЕРБ дойдоха на власт и започнаха да закриват и фалират всичко което е останало да работи.

19

ИСТИНАТА БОЛИ:

преди 9 години

Не сте ли разбрали , че атентата в г.Буново ,беше организиран и проведен от ДС/БКП , за да има повод за "възродителния процес"??!/ ИМА ДОКУМЕТИ И ФАКТИ/Всичко това се разигра ---СЪС МЪДРИТЕ СЪВЕТИ НА КГБ ОТ МОСКВА!СЪЩИТЕ СЦЕНАРИИ СЕ РАЗИГРАХА И В БИВШИЯ СССР .КАКВО ПО-ДОБРО ДОКАЗАТЕЛСТВО ОТ ТОВА!???????

18

Мрш бре!

преди 9 години

До МЛЪК РУСКИ ИБРИЦИЙеди ***

17

Анонимен

преди 9 години

Ти *** ли си или да! Местан е агент на контролираната от русия Държавна сигурност. Прави си изгледите, ако можеш, или поне си пий хапчетата.

16

Анонимен

преди 9 години

големият проблем са толерасти,либерасти даже и обикновенните ***....,ако го решим депесарите са лесни

15

МЛЪК РУСКИ ИБРИЦИ

преди 9 години

МЕСТАН Е ВЕЛИК И ДПС Е НАЙ- ЕВРОПЕЙСКАТА ПАРТИЯ!ДПС --ТОВА Е НОВОТО ЛЯВО НА БЪЛГАРИЯ!ЩЕ ИМА ИЗБОРИ ДО ДУПКА --ДОКАТО ТАЗИ ЧЕРВЕНА БОЛШЕВИШКА РУСКА *** , НЕ БЪДЕ ЛИКВИДИРАНА И ИЗМЕТЕНА ОТ НС!САМО ТОВА ЩЕ ИЗПРАВИ БЪЛГАРИЯ НА КРАКА!!

14

Анонимен

преди 9 години

Незнойно защо последно време се забравя факта, че първото име на ДПС е "Турско национално-освободително движение в България" (ТНОДБ). До преди няколко години го имаше на сайта на ДПС и тези твари се гордееха с факта, че са продължители на делото на ТНОДБ! Имаше снимки, текстове и др. Доскоро ходеха да почитат при някаква чешма атентаторите от Гара Буново! Сега някак си, с помощта на медиите, се гради някакъв едва ли не положителен образ на ДПС! Въпреки че са незаконни и "бивши" терористи!

13

...

преди 9 години

Тоя Местан докога ще размахва пръст и ще има право на глас в народното събрания? Време е вече да му вземат имунитета и да го пратят да сее тютюн из делиормана някъде.

12

Ердо

преди 9 години

ДПС липсваш ни и вие крадяхте със Станишката ама не баш колкото тез дет ни е...ха м..та.

11

ЕТНИЧЕСКИТЕ ПАРТИИ

преди 9 години

като ДПС вече не са нужни на ФАШИГТОН и ги чака ПРОЩАВАНЕ с ВЛАСТТА. Ако пък ФАШИНГТОН продължи да ги подкрепя - тогава ФАШИНГТОН е ВРАГ НОМЕР 1 за БЪЛГАРИЯ

10

Анонимен

преди 9 години

Доживяхме най-безумната наглост, която може да съществува! Безобразно гнусен турчуляк да ни размахва пръст от трибуната на БЪЛГАРСКОТО народно събрание и да ни обяснява, че е притеснително присъствието на БЪЛГАРСКА патриотична формация във властта!?! Всъщност белокозинест гнусар боклучав, притеснително е присъствието на непатриотични формации във властта и в частност на незаконна турска партия в Българския парламент и държава! Да ви тикнем в затвора, би било най-голямата възможна толерантност!

9

Анонимен

преди 9 години

ДПС е незаконна етническа партия, зараза в българското общество, а ние се правим, че не забелязваме и не вземаме мерки. ДПС е създадена от ДС и се поддържа да съществува, пряко каквито и да е закони, включително Конституцията! Четете и разпространявайте мнението на мнозинството от съдиите оп РЕШЕНИЕ 4 ОТ 21 АПРИЛ 1992 Г. ПО КОНСТИТУЦИОННО ДЕЛО 1 ОТ 1991 Г. Това е оръжието, с което веднъж завинаги ще се пребори тумора ДПС!

8

Анонимен

преди 9 години

Малко ли са ви милиардите от КТБ че за още ревете?

7

Анонимен

преди 9 години

Какво прави във Парламента тази етническа и антибългарска партия , която цели разединение на обществото ??????????????????

6

Прост

преди 9 години

Местанчо, къде е Христо Бисеров бре чоджум?

5

ХА ХА

преди 9 години

*** и агентите от ДПС реват като вдовица за ... !Не се натъпкахте ееей!

4

Мич

преди 9 години

от утре да започваме убиваме повече турци...

3

Анонимен

преди 9 години

Нездрав популиски компромис е да се целуват жертва - българските турци с палач - синовете на комунистическата номенклатура на Орлов Мост. Под зоркоя поглед на златния пръст! Местан, ти си в безтегловност по въпроси ката: Чест, морал, съпричасност.

2

СТОЛИЧАН СОФИЯНСКИ

преди 9 години

Ларинкса на бай султан/Местан/,някой ден ще колабира. И "ще се върже"на фльонга.