10

шарлатани

преди 9 години

Оказа се, че т.н. европейски лидери изобщо не са ходили на траурния марш в Париж. Закарали са ги с коли на някаква странична улица, направили са им снимки, качили са ги отново по колите и са ги върнали в Президентството. След това, чрез монтаж, показваха на телевизионните зрители, че все едно и те демонстрират, заедно с народа на Франция. На това му казват мошеничество.

9

до 1 ВАЩА М....

преди 9 години

Хайде да видим, не те - аз ще дойда, за да разбера, какво ще се случи!!! Само кажи, къде и кога! Смешен ***!

8

с.

преди 9 години

Я си вдигайте парцалките и заминавайте към Близкия Изток,или накъдето ви задуха вятъра и ни оставете на мира!Хората ви дадоха подслон,работа и изобщо живот на бели хора,а вие им отвръщате с това!По същия начин навремето шиптърите получиха помощ и убежище в Македония и сега са абсолютно неконтролируеми,тормозят ги и искат отцепване на територии!Човек да ви види по земята да лазите не трябва да ви жали!

7

Другаря Зюганов

преди 9 години

А така . Еврейте в израел , ислямистките откачалки в арабските страни , *** в Индия и България в СССР ! Така ще има мир .

6

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 6,Няма "възродителен процес"!Има Го-о-о-оля-я-я-*** екскурзия!Ама с то с този Европейски съюз - накъде и в каква посока да има "изгонване на мюсюлманите от Франция", като те са си точно в центъра?

5

Велисав

преди 9 години

До Василев, Да не цитираш г-н Премиера? Щото той го каза същото вчера сутринта по телевизията! Или той те цитира, може би?

4

Анонимен

преди 9 години

Възродителен процес и изгонване на мюсюлманите от Франция.

3

Анонимен

преди 9 години

Свободата да обиждаш.Свободата да се подиграваш.Ако някой ги псува на майка всеки ден в пресата ще го дадат под съд обаче нали?

2

Ориента Шарли

преди 9 години

Сега ще отидат на джамия, ще се наведат веднъж-дваж на килимчето, после ще седнат в кафенето да си повъртят броениците, вечерта ще побутнат кадъните за адет ... А за другото - спокойствие ... Той Аллах си знае работата!

1

Ивайло

преди 9 години

Пък аз ги призовавам да си вдигат всички мюсулмани партакешите от Европа и който в която арабска страна си избере...