7

Анонимен

преди 9 години

Жалко за загиналите, но от друга страна наградата за "смелост в журналистиката" в случая е чиста простотия! Какво смело има в това да се подиграваш на някого, бил той мюсюлманин, християнин, юдей, гей или какъвто и да е? Кое му е смелото

6

иииие

преди 9 години

върховен цинизъм и лицемерие

5

учуден

преди 9 години

смелост и почтеност - значи това означава да се подигрваш с мюсюлмани , християни .........,тия със западните ценности съвсем са изтрещяли

4

шарл е-бльо

преди 9 години

и откога гаврата и подигравката с религията на милиони хора се нарича "смелост" в журналистиката? тук само да напиша истинското име на един етнос и веднага ми трият коментара, а ебльовците ги защитават! категорично си го заслужиха, още повече, че много пъти са ги предупреждавали!"

3

Льо Франсе

преди 9 години

Нека всеки, който си мисли че допринася за свободата на словото, като марширува по Champs Elysees под команда започне да вика Je suis Charlie сега!

2

Анонимен

преди 9 години

"Наградата "Даниел Пърл" за смелост и почтеност в журналистиката за 2015 година бе присъдена на френския сатиричен седмичник "Шарли ебдо"Почтенност?!?!?! Да нарисуваш Светата троица как прави групов секс и да получиш награда за почтенност!?!?Накъде отива тоя свят?

1

Сър Пичук

преди 9 години

Нека храчките от *** да завалят.... СЕГАААААААА!