99

Undead

преди 9 години

До Анонимен 17Да и е гадно

98

!!!!!!!!!!

преди 9 години

ОТ КОЯ ПОЛИТИЧЕСКА ПАРТИЯ Е БИЛА? И ЗА КАКВО Е ТОВА МЕДИЙНО ЗАТЪМНЕНИЕ ПО ТОВА ОТНОШЕНИЕ?

97

Мимоза

преди 9 години

Ех, ТЕЗИ ОБЩЕСТВЕНИ ПОРЪЧКИ, БАЯ НАРОД ЩЕ ЗАТРИЯТ в обществото...Бог да прости жената.

96

Анонимен

преди 9 години

Мафиотите на Орешарски продължават да убиват невинни хора.

95

Анонимен

преди 9 години

Дойдоха ГРОБ на власт и всяка седмица минимум 5 убийства.

94

Цветанов

преди 9 години

Важното е, че вече няма страх.

93

акут

преди 9 години

тясно свързана с пеевски и тиков в пазарджик. това е чистене на близки хора които са много в час

92

ВЕЩ

преди 9 години

...ПОКРАЙ МНОГОТО ОБЩЕСТВЕНИ ПОРЪЧКИ, НАКРАЯ И НЕКОЙ ОТ ОБЩЕСТВОТО ВЗЕМЕ ЧЕ ТЕ ПОРЪЧА...

91

Анонимен

преди 9 години

Ми тя не се страхува !От кво да са страхува че да подава сигнал ???Играла е тото сега е в РАЯ !!!То не е страшно да си умрял ами да си жив в БГ е страшното ...

90

Тъжна равносметка

преди 9 години

Каква жалка, мизерна, долнопробна, унизителна, кучешка смърт - заради един нисан и един апартамент 110 квадрата. Без деца, без семейство, живот на ресторантска салфетка. Струваше ли си? За нея е завинаги късно да отговори, нека все още живите се опитат.

89

Законна самоотбрана

преди 9 години

Тая алчна кашкайка е била до гуша в ***, за да я гръмнат като бездомно куче в калта навръх имения й ден. Овъртолиля се е ако уруспията и оловният поздрав я застигна насред улицата. Последните убийства в тази псевдодържава са все на разни далавераджии, което е донякъде обнадеждаващо. Явно трябва да вземем правосъдието в свои ръце.

88

иха

преди 9 години

нищо не разбирате , това е приятелски огън

87

Алов

преди 9 години

Нема и да подаде ))

86

Ген.Атанасов - Блиц

преди 9 години

Преди 2 месеца при мен пристигна сигнал за една много тежка обвързаност между представители на МВР и вътрешна власт, за тежко кадруване и тежки корупционни обвързаности, които мачкат бизнеса. Сигналът беше подписан от конкретен човек. Става дума за случай като Белведере, но на местна почва. Този сигнал го пратих в прокуратурата, заяви Атанасов.

85

Допълнение

преди 9 години

До internetlumpenИ до убийства !

84

Непознат

преди 9 години

Ако институциите си гледат работата, както трябва няма да има кражби, съответно няма да има и убийства.Много жалко, че се стигна дотук, голяма мода станаха тез обществени поръчки.10 подават оферти за каквото и да е било, а то изпълнителя е ясен още от самото начало.Цялата ни работа е такава, като се почне от горе на долу.Няма закони, няма страх има мафия

83

Анонимен

преди 9 години

С общинска заплата а кара джип Ни Сан !!!!!!!!!

82

Анонимен

преди 9 години

Независимо какъв мотив има за това убийство, то е отвратително и жестоко!Няма оправдание за такъв ужасен разстрел на млад човек!Независимо каква е била или какво е правила, дали е заслужила постове или не, корумпирана или не, не може да се сравни с начина, по който е приключил животът й!

81

ДОЛУ ГЕРБ

преди 9 години

Пистолиети се продават свободно в OlX.BG така че БОЙКО е виновен оръжие на достъпни цени !За автомат не съм пробвал в търсачката или танк но сигурно някой продава ???

80

Непознат

преди 9 години

Стига с това ислямска, побъркали сте се вече.Какво общо има????Цялата работа не ви отърва, че повечето коментари хората казват, че когато ГЕРБ са на власт това е живота - няма правосъдие.