10

Анонимен

преди 9 години

Оставете ни го, може да ни е полезен ако отворим отново урановите мини. В краен случай ще го настаним в бежанския приют на беленските острови. Той може и да не харесва свинско, но там свинското ще го хареса със сигурност.

9

С.Боб квадратни гащи

преди 9 години

До СпонгиПосмали. Пък моето IQ като съм на компа е 188 и съм председател на Менса за България...ха-ха-ха. А твоето ако беше толкова, щеше да разбереш от половин изречение какво точно иска да каже Гошу.

8

Анонимен

преди 9 години

Сериодния " учен " никога не се хвали със свойте възможности....

7

Монархист

преди 9 години

Какъв повод за национална гордост. Нищо чудно задържането да се базира на "основано предположение". Нали сега е модерно.

6

Гошу

преди 9 години

Спешно цивилизацията ни се нуждае от това, науката да извърши революционни открития за пътуване между звездите. Хора с IQ над 140, задължително АТЕИСТИ, религиозно необременени да разселят човешкият род на други планети, да се даде шанс на човешката цивилизация за едно ново начало, за РЕСТАРТ, а тук да остане мързеливата *** ***, фанатизираните мюсюлмански джихадисти и всякаква *** да досъсипят планетата и да се самоунищожат както намерят за добре.

5

Анонимен

преди 9 години

През 91 година чух как една възрастна иракчанка, на която сина се взриви в бомбен атентат каза - Ако можех да раждам щях още джихадисти да родя.Не разбирам какво искате от тези хора

4

****

преди 9 години

А и тези задържаните 16 човека,трябваше без много шум,за бъдат и те ликвидирани,и проблема ще е решен.

3

123

преди 9 години

Аре стига с тези джихадисти.То и тук сичките *** джихадисти и бият докторите ,ама никой не ги закача.Оправете си първо задунайския *** и тогава плескайте кой джихадист и кой не щот станахте банални.

2

Анонимен

преди 9 години

Огараничете достъпа до страната ни от хора с арабски корени. В началото всички изглеждат мили и нещастни докато им помогнеш и ако им обърнеш гръб ти забиват ножа.На кой му трябва таралеж в гащите. Разкарйте и ромите

1

Анонимен

преди 9 години

Какъв е проблема майка му да го направи джихадист. Крушата не пада далече от корена. Такива хора тябва незабавно да бъдат екстрадирани