38

Анонимен

преди 9 години

До СандоЛичи ти че си *** другия път недей да споделяш плоските ти мнения...

37

Анонимен

преди 9 години

Напълно заслужено. Честито!

36

читател

преди 9 години

Радвам се и се гордея с такъв колега.

35

Сандо

преди 9 години

точно четох тука че мъжете 17 пъти на година плачели - чета тая статия и плача от смях

34

Нищо напреки, ама ..

преди 9 години

А пък бяхме сигурно убедени, че е Бате Бойко - "Мъж на годината", както обикновено всяка година ...

33

Анонимен

преди 9 години

Аз не виждам смисъл от олимпиадите не това е целта на образованието да се бием като питбули по олимпиади.. Щем ви един пример соросоида Юруков - олимпиец млад записва Информатика в ТУ-Дармщтат на третия семестър му слагат черен печат за Информатика няма право да учи повече негоден за военна служба.. Все пак Соросоида записва друга специалност Изчислетелна наука и успява да завърши за 6години 3годишна програма.

32

Анонимен

преди 9 години

75% от новите учители по физика не могат да решат тези задачи от олимпиадата- сериозно ви говоря....

31

Гуфи

преди 9 години

Точно в тази насока са необходими кадри на България. Всеки 2-ри става пишман програмист или икономист. Къде са ни инженерите, къде са физиците? А малкото от тях какво ниво на образование получават в така наречените ни ВУЗове? Масово закриване на ВУЗове и пълни реформи за висшето образование! Защото с огромна мъка, гаранция давам, че до едно от тези успешни и талантливи деца след 12 клас отиват на Терминал 2 с еднопосочни билети.

30

Ха-ха!

преди 9 години

След Пулевци, Мулевци, Сопулевци и прочее недоразумения, най-после истински мъж на годината в *** ни!

29

Таро

преди 9 години

Най-после да бъде присъдена тази по-скоро морална награда на действително заслужил МЪЖ!!! Не чалгари и мутри, а ИСТИНСКИ мъже трябва да бъдат отличавани!Горд съм, че в измислената ни държава живее и работи такъв човек, учител и най-вече МЪЖ!

28

Анонимен

преди 9 години

В българските главици има потенциал, човекът го казва - от една паралелка вади 3 златни медала. Живи и здрави да са тези деца и учителят им. Дано се реализират в науката и са щастливи с открития и работа , която обичат. Жалко, че в България на мутрите и чалгарките повече време се отделя от на достойните хора и цяло едно поколение порасна с извратена ценностна система.

27

Monibonboni

преди 9 години

Много се радвам, браво!Наистина заслужава! Човек с истински принос за България, който не се тупа в гърдите и нищо не иска в замяна. Будител!

26

Анонимен

преди 9 години

От стандарт преди 30 години, това стана достойно за Мъж на годината.Респект пред този мъж и пфу на тази държава и всички били в управлението й от 1990 насам!

25

Анонимен

преди 9 години

САЩ са забранили на васалите от ЕС да подготвят кадри по фундаментални науки особено чиста математика и физика. Кой развива физически науки - САЩ , Британия , Русия , Китай , Израел , Иран - държави които могат да се нарекат суверенни

24

Анонимен

преди 9 години

В западен университет ако влезнеш физика и математика университета ти осигурява работа да се издържаш.. А Софийския университет - българските физици и математици гледат как Информатиците след 2 курс имат доходи карат BMW та.. Кой ще иска да учи физика като трудността е горе долу една и съща с информатиката а парите по-малко. Но информатика е балон надут от масони и ционисти и ще се спука ..

23

Анонимен

преди 9 години

Останали са още последни мохикани от комунистическата и руската школи, които бяха на световно равнище, но за съжаление след този наивен професор патриот на 67 години следва пропаст и катастрофа между поколенията в образованието и в демографската картинка,

22

Анонимен

преди 9 години

Запада е същата помия - младежите не искат да учат нещо трудно , по-добре да си поживеят да учат нещо лесно като икономика , и да станат началници.. Имам един комшия учи за началник , в момента е мъжка секретарка..

21

Анонимен

преди 9 години

Голям проблем за България, че влага значителни средства в безплатно обучение и образование и после не може да си върне парите от готови учени те се гълтат от чужди страни без трансферни суми и компенсация както е при футболистите за да има пари после за по-младите. На Запад подобно ниво на образование е доста скъпо и по-бедното население не може да се обучава даже и да има талант.

20

Анонимен

преди 9 години

Няма надежда това е последния самурай.. Колега на сина ми е учил във физическия в СУ , по принуда защото не го приели информатика , в специалността биле 12 човека , трима се отказали още първата седмица , до края на 1-та година останали само 6 човека студенти.. Момчето си било камшика след края на 1-вата година и в момента учи информатика в германия. Хората не виждат перспектива , в България много рязка границата между хора в научни направление и инженери.. Физика е повече от инженер ..

19

Цървуля

преди 9 години

Да пожелаем на Тео още дълги години да изпълнява своята благородна мисия в България.Да е жив и здрав и да обучи още много деца.Благодарим ти Тео.